Gebeliğe Hazırlık hamile kalma ihtimalim nedir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

merhabask

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
684
426
33
38
merhaba arkadaş.ar benim adet döngüm 32 gün genelde bazen daha uzun olabiliyor 1 2 gün daha.
son adet tarihim 10 ağustos - 15 ağustos.
kullandığım flo programına göre ovülasyon tarihim 27 ağustos (23-24-25-26-27-28-29) bu şekilde yazıyor.
20-23-28 ağustos tarihlerinde eşimle birlikte olduk ve hep yattım hiç kalkmadım direk uyudum hatta sonuncusunda. hamile kalmış mıyımdır sizce?

bu arada edindiğim bilgilere göre yumurtlama döneminde akıntı olurmuş yapışkanlı ben bunun hiç farkında değilim yani öyle belli bi akıntım olmuyor hiç. sadece (2 aydır fark ediyorum ki iki regl arası tarihte )ayın 27 sinde kasık ağrım başladı ben de sanırım yumurtlamam başladı diye düşündüm. ne kadar doğru yanlış bilmiyorum. beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

canım biliyomusun herşeyi iyi yaparsın hic sorun yoktur hamile kalamazsın , ama heryerin sorundur anne olursun.

yani diyecegim o ki ALLAHTAN başka kimse ihtimalini bilemez

canım biliyomusun herşeyi iyi yaparsın hic sorun yoktur hamile kalamazsın , ama heryerin sorundur anne olursun.

yani diyecegim o ki ALLAHTAN başka kimse ihtimalini bilemez

yok öyle tabiki de normal şartlarda hamile kalabileceğim zamanlarda mı birlikte olmuşuz. tatile denk gelince biraz

23-28 ağustos arasi fazla geldi. keşke biraz sıklaştırsaydınız. Yine de Allah bilir tabi ki arkadaşın dediği gibi tek geceden gebe kalan da var.
Bir de ovulasyon testi kullanın eğer çok sık birlikte olmuyorsanız. O zaman tam tutturma şansınız artar

23-28 ağustos arasi fazla geldi. keşke biraz sıklaştırsaydınız. Yine de Allah bilir tabi ki arkadaşın dediği gibi tek geceden gebe kalan da var.
Bir de ovulasyon testi kullanın eğer çok sık birlikte olmuyorsanız. O zaman tam tutturma şansınız artar

o ara uzun gelen arada eşimin ailesiyle yazlıkta birlikte kalıyorduk ve sonra da yola çıktık araç kullandı filan 10 saat o yüzden sıkıştıramadım maalesef. sperm 3 gün yaşarmış işte 23 ten 25 e yaşasa, programa göre de ovülasyon günüm 27 siydi biz de ertesi gün birlikte olmuş olduk :) ya tutarsa

Iyide bu ihtimali kimse bilemezki soru sacma olmus biraz.biz aylardir degerlendiriyoruz o programlari ama hala olan bisey yok.

o ara uzun gelen arada eşimin ailesiyle yazlıkta birlikte kalıyorduk ve sonra da yola çıktık araç kullandı filan 10 saat o yüzden sıkıştıramadım maalesef. sperm 3 gün yaşarmış işte 23 ten 25 e yaşasa, programa göre de ovülasyon günüm 27 siydi biz de ertesi gün birlikte olmuş olduk :) ya tutarsa
bazı doktorlar 3 güne 1, bazıları 2 güne bir öneriyor. Biz hergün de yapsak tutturamadık. İnşallah sizinki tutar.

Henüz çok erken birşey söylemek için
Bilemeyiz
Bat a bir hafta kala yapacagın test sonucu gösterir

Back