- 11 Aralık 2015
- 46
- 22
- 3
AAAKizlaaarr reglim gecince Pazar gunu tekrar evde test yaptim pozitifi gordum ama malesef pazartesi sabah bi sancila uyandim ve tuvalete gittim bi parca dustu kan pihtisi gibi ama buyuktu pesine kan akti bi sure ve regl olmaya basladim bugun doktora gittim beta hcg 14.45 cikti ve doktorum düşük yapiorsunuz dedi malesef
Üzüldüm canım geçmiş olsun.. Off ne acı birşey yaşadım biliyorum. Ama sana diyeceğim kendini avut Rabbim daha büyük acılardan korusun hepimizi.Kizlaaarr reglim gecince Pazar gunu tekrar evde test yaptim pozitifi gordum ama malesef pazartesi sabah bi sancila uyandim ve tuvalete gittim bi parca dustu kan pihtisi gibi ama buyuktu pesine kan akti bi sure ve regl olmaya basladim bugun doktora gittim beta hcg 14.45 cikti ve doktorum düşük yapiorsunuz dedi malesef
Canım çoook üzüldüm yaa geçmiş olsun Allah daha büyük acılardan korusun hayırlısıyla önümüzdeki ay nasip eder inşallahKizlaaarr reglim gecince Pazar gunu tekrar evde test yaptim pozitifi gordum ama malesef pazartesi sabah bi sancila uyandim ve tuvalete gittim bi parca dustu kan pihtisi gibi ama buyuktu pesine kan akti bi sure ve regl olmaya basladim bugun doktora gittim beta hcg 14.45 cikti ve doktorum düşük yapiorsunuz dedi malesef
inşallah seninde bebeğin seninledir canımmm :)BU BELİRTİLER BENİM DE HAMİŞ OLDUĞUMU GÖSTERİYO ÖYLEYSE AMA ÜMİTLENMEK YOK İKİ GÜN SONRAYA ÖĞRENİCEM İNŞ TEKRAR HAYIRLI OLSUN TATLIM RABBİM KAVUŞTURSUN İNŞALLAH :)
AAAÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM YAAA ÇOK ÜZÜLDÜMMM
canım geçmiş olsun üzülme herşeyin hayırlısını dile Rabbim bize hep hayırlı olanını veriyor o zaman dua et peşinden güzel haberleri de duyarız inşallahKizlaaarr reglim gecince Pazar gunu tekrar evde test yaptim pozitifi gordum ama malesef pazartesi sabah bi sancila uyandim ve tuvalete gittim bi parca dustu kan pihtisi gibi ama buyuktu pesine kan akti bi sure ve regl olmaya basladim bugun doktora gittim beta hcg 14.45 cikti ve doktorum düşük yapiorsunuz dedi malesef
Canım 2. Kez olduğunu biliyor mu doktor ? Neden ile ilgili bi tetkik yapacak miÇok sagolun arkadaslar her şerde bi Hayır var derler hayirlisi bumus uzuldum hemde cok ama yinede doktorumunda dedigi gibi en azindan kısır degilsin boyle bak olaya dedi 2. Kez boyle oldum bunu yasiorum üzücü Allah im evlat icin yüreği yanan kimseye yasatmasin
Evetvsoyledim 2. Kez dedim ama 3 ay boyunca hic bisi yapmicam korunma ama banada gelme dedi gebelik olursa hemen gel dedi en basindan yakalayalim tedbirimizi alalim dedi bende simdi kendimce dusundum adete 4 gun kala test yaptircam dusuk dahi olsa 2 veya 3 bile olsa tekrarlicam testi ve doktoruma basvurcam hemenCanım 2. Kez olduğunu biliyor mu doktor ? Neden ile ilgili bi tetkik yapacak mi
Hadi ya neden ki belki tekrarlayan bir sebep vardir neden gerek girmedi acaba ? Erken yakalanırsa engellenebilir mi acaba onun için mi dedi ki ? Ay bak iyiki öyle dedin benim Dr bugün ovulasyon testi çift çizgi çıktı tekrar bi umur doğdu. Geçen aydan geçmedi herhalde klomenin etkisi. Bende 2 3 gün önce test yapıp gideyim bari doktora.Evetvsoyledim 2. Kez dedim ama 3 ay boyunca hic bisi yapmicam korunma ama banada gelme dedi gebelik olursa hemen gel dedi en basindan yakalayalim tedbirimizi alalim dedi bende simdi kendimce dusundum adete 4 gun kala test yaptircam dusuk dahi olsa 2 veya 3 bile olsa tekrarlicam testi ve doktoruma basvurcam hemen
Ovulasyon testi mi aldın hangi markaHadi ya neden ki belki tekrarlayan bir sebep vardir neden gerek girmedi acaba ? Erken yakalanırsa engellenebilir mi acaba onun için mi dedi ki ? Ay bak iyiki öyle dedin benim Dr bugün ovulasyon testi çift çizgi çıktı tekrar bi umur doğdu. Geçen aydan geçmedi herhalde klomenin etkisi. Bende 2 3 gün önce test yapıp gideyim bari doktora.
Ovula marka şimdiki önceden de laboquick kullandım. Netten aldım uygun fiyata oluyorlarOvulasyon testi mi aldın hangi marka
Klomeni kendin mi kullandım doktor gözetiminde mi ?kizlar bende aranizda yeniyim bat 25 aralik insallah yeni yila grmeden yeni haberler aliriz kafayi yicem hamilelik belrtilerine bakmaktan klomen kullandim bu ay offf ne stresli sey beklemek yaaa keske diyorum simdi uyusam 10 gun sonra uyansam test yapsam zaman gecmiyooooo
Bende simdi siparis verdim labopuickOvula marka şimdiki önceden de laboquick kullandım. Netten aldım uygun fiyata oluyorlar
İyidir canım memnun kalırsın. Daha önce kullandın mi ?Bende simdi siparis verdim labopuick
Yok ilk kez kullancam hatta nasil hic bilmiorum ama icinde yazar sanirimİyidir canım memnun kalırsın. Daha önce kullandın mi ?
Evet yazıyor. Aynı saatte yapmaya dikkat et ve yapmadan bir iki saat önceden az sıvı tüketmeye bak etkiliyor o daYok ilk kez kullancam hatta nasil hic bilmiorum ama icinde yazar sanirim
Kacinci gun basladin gunde 2 kezmi yapiorsun pekiEvet yazıyor. Aynı saatte yapmaya dikkat et ve yapmadan bir iki saat önceden az sıvı tüketmeye bak etkiliyor o daeğer resimlerini biriktirerek sen de 5 dk. Dan sonra çekip at çünkü çizgiler değişiyor filan ertesi gün karşılaştırma zor oluyor öyle olunca resimleri karşılaştırsin. Bak ben böyle yapıyorum. Eki Görüntüle 1719011
Cok tesekkur ederim bilgilerin icin cnmmmEvet yazıyor. Aynı saatte yapmaya dikkat et ve yapmadan bir iki saat önceden az sıvı tüketmeye bak etkiliyor o daeğer resimlerini biriktirerek sen de 5 dk. Dan sonra çekip at çünkü çizgiler değişiyor filan ertesi gün karşılaştırma zor oluyor öyle olunca resimleri karşılaştırsin. Bak ben böyle yapıyorum. Eki Görüntüle 1719011
Eğer gebelik testi ise sorduğunuz Doğa hastanesi var avcılar tarafında orada kanda gebelik testi 35 tl.Bisey sormak istiyorum ben avcilarda oturuyorum burda kan testi cok pahali 100 tl ye yapiolar uygun biyer biliomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?