• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Off bende de surekli mide eksimesi karin agrisi var anlamadim gitti kasiklarima agrilar giriyo bi gariplik var anlayamadim reglime de 4 gun var acaba adet mi olcam yoksa hamis miyim diye dusunmekten uyuyamiyorum artik hayrlisii ☺:confused::cry:

Hala adet olmadim okadar korkuyorum ki test yapmaya negatif bi sonucla karsilasmaktan cok korkuyorum cunku bize sizin normal yolla bebeginiz olmaz dedi doktorlar hep ve tup bebege yonlendirdiler. Ve ben bu adetim geldiginde tup bebek tedavsine baslicam onun stressimi acaba bilemedim cok korkuyorum negatif cikcak diye nolur kizlar dua edin... birbirini tanimayan insanlar birbirine dua ederse tutarmis ve cok sevapmis insallah herkesin istedigi zaman bebegiolur ve allah bize herkesle birlikte nasip eder

Hala adet olmadim okadar korkuyorum ki test yapmaya negatif bi sonucla karsilasmaktan cok korkuyorum cunku bize sizin normal yolla bebeginiz olmaz dedi doktorlar hep ve tup bebege yonlendirdiler. Ve ben bu adetim geldiginde tup bebek tedavsine baslicam onun stressimi acaba bilemedim cok korkuyorum negatif cikcak diye nolur kizlar dua edin... birbirini tanimayan insanlar birbirine dua ederse tutarmis ve cok sevapmis insallah herkesin istedigi zaman bebegiolur ve allah bize herkesle birlikte nasip eder
İnşaallah canım içini ferah tut güzel düşün güzel olsun. Dua ederiz tabii.

Kizlarr hersey dua ile... İnsaallah bakalim tatlim 3 gün sonra ak koyunda kara koyun da ortaya cikacak sabr ile beklemeye devam :KK55::KK14::oops:

merhaba hanımlaarrr ben yeni üyeyim benim adetime 4 gün varken çift çizgiyi gördüm biraz silikti ama dün bidaha yaptım bu kez ikiside belirgindi çarşamba adet günüm normalde ....kimse benim gibi olmamışmı yaavvv :D yarın kan testine gidicem bakalım ne olacak

Yagmursu hamilesindir buyuk ihtimalle cnm hic gebelik tecrubem yok ama silik de olsa pozitf sayilio diye okudum heryerde tebrikler cnm kan testi sonucunu bildirirsin burdan hep birlikte seviniriz..:)) ben de simdi uyandim hala adet olmadim cok hafif pko rahatsizligim da var benim belki ondandir diye test yapmadim hala insallah hep birlikte seviniriz :)))

merhaba hanımlaarrr ben yeni üyeyim benim adetime 4 gün varken çift çizgiyi gördüm biraz silikti ama dün bidaha yaptım bu kez ikiside belirgindi çarşamba adet günüm normalde ....kimse benim gibi olmamışmı yaavvv :KK70: yarın kan testine gidicem bakalım ne olacak
Hayırlı olsun canımm 4 gün önce çok iyi ya adet geçtiği halde çıkmayanlar bile oluyo kesin hamile Tebrikler dua et bizlere darısı başımıza :)

Hayırlı olsun canımm 4 gün önce çok iyi ya adet geçtiği halde çıkmayanlar bile oluyo kesin hamile Tebrikler dua et bizlere darısı başımıza :)
Aminnnn canim tesekkur ederim insallah Rabbim evlat isteyen tum ciftleri bebegiyle kavusturur. Ben her zaman dua ediyor olucam birazdan kan testine gidicem ilk bebegim bu bambaska bisi herkes tadar bu duyguyu insallah :)

Yagmursu hamilesindir buyuk ihtimalle cnm hic gebelik tecrubem yok ama silik de olsa pozitf sayilio diye okudum heryerde tebrikler cnm kan testi sonucunu bildirirsin burdan hep birlikte seviniriz..:)) ben de simdi uyandim hala adet olmadim cok hafif pko rahatsizligim da var benim belki ondandir diye test yapmadim hala insallah hep birlikte seviniriz :)))
İnsallah canimmm ve beennn hastaneye gidiyorummm :)

Aminnnn canim tesekkur ederim insallah Rabbim evlat isteyen tum ciftleri bebegiyle kavusturur. Ben her zaman dua ediyor olucam birazdan kan testine gidicem ilk bebegim bu bambaska bisi herkes tadar bu duyguyu insallah :)
Amin canım rabbim bizlere de yaşatsin hadi bakalım haber bekliyoruz hemen yaz bize :)

Offf canim sikildi durduk yere yaaaa
Allah Allah bunda can sikacak ne var. Bende acile gitmistim hic dr sorun olacak bir durum degil. her şeyde zirt pirt özele kimse gidemez ki. Mesela hormon tahlili için bir dahaki adette devlete gidip sonuçları özele goturcem. Ne var bunda herkes yapıyor bunu

Back