Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

HAyırlı olsun.E o zaman anlat bize de nasıl oldu ne oldu niçin oldu
walla kızlar adete 5 kala predıctor early test yaptım kocaman bır negatıf cıktı sonra ıkı kala normal testlerden aldım ondada kocaman bı negatıf cıkınca umudu kestım zaten ne belırtı vardı bende ne baska bısey. hanı ne gogsum sıstı ne akıntım oldu ne kusma bulantı bas donmesı felan hıcbırsey olmadı. adet gunumden 1 gun once sadece cok kasık agrım wardı kı ben bunu regl olucam dıye yordum kendı kendıme adet gunumde ıse bu sefer mesane agrım basladı ne yanma ne baska bısey var sadece mesanem ıdrarım olsada olmasada cok agrıyordu. 1 damla ıdrar ıcın wc ye kostururyordum agrı dewam edınce dr gıtmeye karar werdım. doktor son adet tarıhımı sorunca 2 gun gectıgını soyledım oda betayada bakalım dedı ıste sonra degerım 246.9 cıktı hamıleymısım meger :)

Vay canina ... Ay sukur ya bu 6. Hamilemiz forumda hayirla saglikla kucagina al cnmmm..benimde yarin bat,agrim yok gibi bisey. Gogus sismesi de yok.. Bakalim artik :) Yine gel arada buralara unutma hemen kiz

unutmam unuturmuyum artık :) bendede yoktu belırtı canım olsun umıdını kesme. inşallah Allah ım bu mubarek aylarda ısteyen herkese anne olmayı nasıp etsın ınsallah

Bugun adet olmam gerekiyor. Bakalim yarin nolcak, bana regl olcam gibi geliyor. Bu ayda sifir gogus sismesi fln. Sadece asiri halsizlik var,hafif bi agri var yok arasi. Bakalim

Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum ama artık yazma sizlerle konuşma ihtiyacı hissettim. Biz 11 aylık evliyiz. 3 aydır korunmuyoruz. Henüz bebiş yok. Dra muayene oldum ama şimdilik sorun yok. Yeniyiz daha diye çok derin araştırma da yapılmıyo malum. Sdece ultrasonlar temiz görünüyo. Adetlerim düzenlidir 28 günde bir. Sat 23 haziran. 3 gün gecikmişti ve ben ilk defa acaba dedim. Tam test yaptırmaya hazırlanırken regl oldum umut bu aya kaldı. Bat 20 temmuz bakalım bu ay olacak mı. Ben de sizlerle beklemek istiyorum

Hoşgeldin canım.Öncelikle biraz forumlarda gezip bilgi sahibi olman lazım.Mesela yumurtlama günlerini nasıl tespit edebilirsin,ilişkiden önce ne yapman lazım,ilişkiden sonra ne yapman lazım.Biz artık kaç aydır bu işlerin kurdu olduk He işe yaradımı dersen bana henüz yaramadı Ama yarayan arkadaşlar çok....Allahım kimseye aratmasın hemencecik versin bebişlerimizi

Tekrar tekrar hayırlı olsun diyorum.O belirtileri her ay bizde arıyoruz canım,sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum ama tık! yok ,hiç bir hassasiyet yok.kasık ağrılarım var sadece.Ama geçen ayda vardı tırt oldum.O yüzden kasık ağrısını belirti olarak kabul etmiyorum kendimeBat'a 4 gün var ve bu sabah yine test yaptım dayanamadım.Çoooooookkk hayalet bir çizgi gördüm,belki benden başkası baksa göremez.Ama ilk defa ilk 5dk içerisinde böyle bir hayalet çizgi gördüm.O yüzden içim biraz kıpır kıpır.Oruçlu arkadaşlar sizlerden dua bekliyorum,inşaallah gördüğüm doğrudur.

Aaa gordun mu kizzzz

O halde tekrar hosgeldin aramiza canim. Burada her ay guzel haberler aliyoruz seninde haberini aliriz insallah..
Bu arada bende 3 aydir deniyorum hadi bakalim

Hahahahah fatos sen hep onlinesin moderator olmandan supheleniyorum

Hoş bulduk canım. Valla okuyorum ben de kendi çapımda bi şeyler yapmaya çalışıyorum ama henüz bende de yaramadı bakalım bu önümüzdeki günler beklenen yumurtlama tarihim ama kısmet valla. Her ay aynı şey çok zor

Fatoş çok sevindim walla. İnş doğru görmüşsündür hadi hayırlısı

Fatoş çok sevindim walla. İnş doğru görmüşsündür hadi hayırlısı
Ay yok hiç heveslendiemiyorum kendimi.Sonra hüsran oluyo.Geçen aylarda bat'ım 5 gün geçmişti 5 gün hamile gibi dolandım kendi kendime 6.günü cazırrttt kırmızıyı gördüm O yüzden kan testi vaktine kadar öyle bir umutmuş gibi takılcam iste...

Haklısın sende :) Ama hani ikinci çizgi çıktı deyince bende heveslendim senin adına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…