walla kızlar adete 5 kala predıctor early test yaptım kocaman bır negatıf cıktı sonra ıkı kala normal testlerden aldım ondada kocaman bı negatıf cıkınca umudu kestım zaten ne belırtı vardı bende ne baska bısey. hanı ne gogsum sıstı ne akıntım oldu ne kusma bulantı bas donmesı felan hıcbırsey olmadı. adet gunumden 1 gun once sadece cok kasık agrım wardı kı ben bunu regl olucam dıye yordum kendı kendıme adet gunumde ıse bu sefer mesane agrım basladı ne yanma ne baska bısey var sadece mesanem ıdrarım olsada olmasada cok agrıyordu. 1 damla ıdrar ıcın wc ye kostururyordum agrı dewam edınce dr gıtmeye karar werdım. doktor son adet tarıhımı sorunca 2 gun gectıgını soyledım oda betayada bakalım dedı ıste sonra degerım 246.9 cıktı hamıleymısım meger :)HAyırlı olsun.E o zaman anlat bize de nasıl oldu ne oldu niçin oldu
Vay canina ... Ay sukur ya bu 6. Hamilemiz forumda hayirla saglikla kucagina al cnmmm..benimde yarin bat,agrim yok gibi bisey. Gogus sismesi de yok.. Bakalim artik :) Yine gel arada buralara unutma hemen kizwalla kızlar adete 5 kala predıctor early test yaptım kocaman bır negatıf cıktı sonra ıkı kala normal testlerden aldım ondada kocaman bı negatıf cıkınca umudu kestım zaten ne belırtı vardı bende ne baska bısey. hanı ne gogsum sıstı ne akıntım oldu ne kusma bulantı bas donmesı felan hıcbırsey olmadı. adet gunumden 1 gun once sadece cok kasık agrım wardı kı ben bunu regl olucam dıye yordum kendı kendıme adet gunumde ıse bu sefer mesane agrım basladı ne yanma ne baska bısey var sadece mesanem ıdrarım olsada olmasada cok agrıyordu. 1 damla ıdrar ıcın wc ye kostururyordum agrı dewam edınce dr gıtmeye karar werdım. doktor son adet tarıhımı sorunca 2 gun gectıgını soyledım oda betayada bakalım dedı ıste sonra degerım 246.9 cıktı hamıleymısım meger :)
İnş hepimizden güzel güzel haberler gelir seviniriz beraberhadi bakalımmm haberini bekliyoruz
Slmmm holgeldinn cnm aramizaa
hoşbuldumm. Çok sıcak bi karşılama oldu :)Slmmm holgeldinn cnm aramizaa
Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum ama artık yazma sizlerle konuşma ihtiyacı hissettim. Biz 11 aylık evliyiz. 3 aydır korunmuyoruz. Henüz bebiş yok. Dra muayene oldum ama şimdilik sorun yok. Yeniyiz daha diye çok derin araştırma da yapılmıyo malum. Sdece ultrasonlar temiz görünüyo. Adetlerim düzenlidir 28 günde bir. Sat 23 haziran. 3 gün gecikmişti ve ben ilk defa acaba dedim. Tam test yaptırmaya hazırlanırken regl oldum umut bu aya kaldı. Bat 20 temmuz bakalım bu ay olacak mı. Ben de sizlerle beklemek istiyorum
walla kızlar adete 5 kala predıctor early test yaptım kocaman bır negatıf cıktı sonra ıkı kala normal testlerden aldım ondada kocaman bı negatıf cıkınca umudu kestım zaten ne belırtı vardı bende ne baska bısey. hanı ne gogsum sıstı ne akıntım oldu ne kusma bulantı bas donmesı felan hıcbırsey olmadı. adet gunumden 1 gun once sadece cok kasık agrım wardı kı ben bunu regl olucam dıye yordum kendı kendıme adet gunumde ıse bu sefer mesane agrım basladı ne yanma ne baska bısey var sadece mesanem ıdrarım olsada olmasada cok agrıyordu. 1 damla ıdrar ıcın wc ye kostururyordum agrı dewam edınce dr gıtmeye karar werdım. doktor son adet tarıhımı sorunca 2 gun gectıgını soyledım oda betayada bakalım dedı ıste sonra degerım 246.9 cıktı hamıleymısım meger :)
Aaa gordun mu kizzzzTekrar tekrar hayırlı olsun diyorum.O belirtileri her ay bizde arıyoruz canım,sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum ama tık! yok ,hiç bir hassasiyet yok.kasık ağrılarım var sadece.Ama geçen ayda vardı tırt oldum.O yüzden kasık ağrısını belirti olarak kabul etmiyorum kendimeBat'a 4 gün var ve bu sabah yine test yaptım dayanamadım. Çoooooookkk hayalet bir çizgi gördüm,belki benden başkası baksa göremez.Ama ilk defa ilk 5dk içerisinde böyle bir hayalet çizgi gördüm.O yüzden içim biraz kıpır kıpır.Oruçlu arkadaşlar sizlerden dua bekliyorum,inşaallah gördüğüm doğrudur.
Hahahahah fatos sen hep onlinesin moderator olmandan supheleniyorumHoşgeldin canım.Öncelikle biraz forumlarda gezip bilgi sahibi olman lazım.Mesela yumurtlama günlerini nasıl tespit edebilirsin,ilişkiden önce ne yapman lazım,ilişkiden sonra ne yapman lazım.Biz artık kaç aydır bu işlerin kurdu oldukHe işe yaradımı dersen bana henüz yaramadı Ama yarayan arkadaşlar çok....Allahım kimseye aratmasın hemencecik versin bebişlerimizi
Valla görmek için epey çaba sarfettim ama gördüm yaniAaa gordun mu kizzzz
Gizli görevdeyim çaktırmaHahahahah fatos sen hep onlinesin moderator olmandan supheleniyorum
Hoşgeldin canım.Öncelikle biraz forumlarda gezip bilgi sahibi olman lazım.Mesela yumurtlama günlerini nasıl tespit edebilirsin,ilişkiden önce ne yapman lazım,ilişkiden sonra ne yapman lazım.Biz artık kaç aydır bu işlerin kurdu oldukHe işe yaradımı dersen bana henüz yaramadı Ama yarayan arkadaşlar çok....Allahım kimseye aratmasın hemencecik versin bebişlerimizi
Fatoş çok sevindim walla. İnş doğru görmüşsündür hadi hayırlısıTekrar tekrar hayırlı olsun diyorum.O belirtileri her ay bizde arıyoruz canım,sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum ama tık! yok ,hiç bir hassasiyet yok.kasık ağrılarım var sadece.Ama geçen ayda vardı tırt oldum.O yüzden kasık ağrısını belirti olarak kabul etmiyorum kendimeBat'a 4 gün var ve bu sabah yine test yaptım dayanamadım. Çoooooookkk hayalet bir çizgi gördüm,belki benden başkası baksa göremez.Ama ilk defa ilk 5dk içerisinde böyle bir hayalet çizgi gördüm.O yüzden içim biraz kıpır kıpır.Oruçlu arkadaşlar sizlerden dua bekliyorum,inşaallah gördüğüm doğrudur.
Ay yok hiç heveslendiemiyorum kendimi.Sonra hüsran oluyo.Geçen aylarda bat'ım 5 gün geçmişti 5 gün hamile gibi dolandım kendi kendime 6.günü cazırrttt kırmızıyı gördümFatoş çok sevindim walla. İnş doğru görmüşsündür hadi hayırlısı
Haklısın sende :) Ama hani ikinci çizgi çıktı deyince bende heveslendim senin adına :)Ay yok hiç heveslendiemiyorum kendimi.Sonra hüsran oluyo.Geçen aylarda bat'ım 5 gün geçmişti 5 gün hamile gibi dolandım kendi kendime 6.günü cazırrttt kırmızıyı gördümO yüzden kan testi vaktine kadar öyle bir umutmuş gibi takılcam iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?