ben tam filmiliğim derler ya benimki öle vallahi yaaa kan testi yaptırcam para yetmedi[/QUOTE
Takma kafana canım devlete git En kötü sağlık ocağında da yapıyorlar bildiğim kadarıyla.. Ben de kontrole gittim yumurta takibim vardi yarın çatlatma iğnemi olucam perşembe de aşılama
Ayy hadi inşallah hayırlı haberini bekliyoruzkan verdim geldim şuan evdeyim 16:30 da sonucum çıkıcak inşallah güzel haber alırım
nasıl heyecan yapmışsam üzerimi ters giymişim :)Ayy hadi inşallah hayırlı haberini bekliyoruz
Yanı genelde 14 gün sonra ya kanaman başlar ya gebelik bellibolur diyorlar. Şöyle bi silik de mi değilAyin sonundaydi yani 29 30 falan
Ayyyy maşallah canım hadi gözümüz aydin allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin çoook sevindimkızlaaaarrrr sonucumu aldımmmm 1252.74 çıktı hemen hemen 4 haftalıkmış bebeğimmm :=)
Darısı isteyenlerin başına inşallah ,)Ayyyy maşallah canım hadi gözümüz aydin allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin çoook sevindim
Amin canımmmmDarısı isteyenlerin başına inşallah ,)
Allah razi olsun :) Üzülme canım moralini yüksek tutcak önemli etken bu en kisa zamanda Rabbim size de bu duyguyu yaşamayı nasip eder insallahGozun aydin yagmur su allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin... ne yazikki silik cizgi bile yok. Carsambaya kadar gelmesse kan testi yaptircam ama ümidim kalmadi
İnsallah guzel haberlerle gelirsin canim.Kan testi yaptirmaya gidiyorum dua edin kizlar nolur
BACIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA HEMEN BELİRTİLERİNİ YAZAR MISIN BİZE BENİM DE İLK GEBELİĞİM OLACAK :)kızlaaaarrrr sonucumu aldımmmm 1252.74 çıktı hemen hemen 4 haftalıkmış bebeğimmm :=)
Canimm tesekkur ederimmm :) benim en suphelendigim uc gun devam eden iki uc damlayi gecmeyen kahverengi leke olmasiydi on gun oncesinde goguslerimde farkli bir agri ve sislik vardi asiri bi dolgunluk vardi uzerimde bi agirlik vardi gozlerim surekli kapandi kapanacak halindeydm gerci hala uyuyorum hemen :) ara ara kasiklarda ve rahimde kisa sureli batmam oluyordu meger bebegim benimleymis :)BACIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA HEMEN BELİRTİLERİNİ YAZAR MISIN BİZE BENİM DE İLK GEBELİĞİM OLACAK :)
BU BELİRTİLER BENİM DE HAMİŞ OLDUĞUMU GÖSTERİYO ÖYLEYSE AMA ÜMİTLENMEK YOK İKİ GÜN SONRAYA ÖĞRENİCEM İNŞ TEKRAR HAYIRLI OLSUN TATLIM RABBİM KAVUŞTURSUN İNŞALLAH :)Canimm tesekkur ederimmm :) benim en suphelendigim uc gun devam eden iki uc damlayi gecmeyen kahverengi leke olmasiydi on gun oncesinde goguslerimde farkli bir agri ve sislik vardi asiri bi dolgunluk vardi uzerimde bi agirlik vardi gozlerim surekli kapandi kapanacak halindeydm gerci hala uyuyorum hemen :) ara ara kasiklarda ve rahimde kisa sureli batmam oluyordu meger bebegim benimleymis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?