• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama AŞILAMA SÜREÇLERİİİİİ

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba hanımlar bende bu ay aşılama yaptircam daha gitmedim Dr a rahim filmi istiyormu Dr birde adetliyken mi çekilir

Mrb cnm senin yasadiklarinin aynısını bende yaşadım.4 yıllık evliyim ilk iki sene çocuk istemedik isteyince hemen olur sandik.son iki yıldır da uğraşıyoruz olmuyor.kontrollerimizi yaptırdık hiçbir sorun yok.iki ay klomen ve çatlatma iğnesi vurundm iki ay da femarra kllandm hiçbiri ise yaramadı.nasip olursa bu ay aşılama düşünüyorum.ama aşılama hakkında fazla bilgim yok .bu ara bendede pko varmış gittiğim doktorların hepsi çok küçük hiçbir zararınin olmadığını söylediler.
O kadar zor ki her seferinde hayallerinin yıkılması her seferinde olmadı demek çok zor yaşamayan gerçekten bilemez bunu. Herkesin yükü kendine ağırdır lafı varya gerçekten de öyle canım. Bugün öğrendim bende tutmamış benim aşılamam. Ne diyim ki Rabbim sabrımıza sabır katsın inşallah. Aşılamaya gelince adetin 2.günü gittim alttan kamerayla baktı acılı bir işlem değil korkma zaten jel sürüyo normal muane gibi düşün. Daha sonra göbekten yapılan igneler var ondan almanı söylüyor ama mutlaka o iğne için rapor çıkarmasını iste normal fiyatı 1070tl ama rapor çıkarınca 384tlydi yanlış hatırlamıyorsam. Onu vuruyorsun kendin insülin iğnesi gibi zaten. Bir hafta sonunda doktora gidiyorsun yumurtaliklariin geliştiyse asilama günü veriyo eşinle gidiyorsun. Sonra ilaçlar veriyo bitince de test yaptırıyorsun. Bu arada aşılama acıyo falan yazılarını okumuştum ben çok korkmuştum hiç korkma canım normal alttan muane gibi çok az sızı hissediyorsun adet ağrısı gibi o kadar. Benim ki tutmadı. 2.yi denicez inşallah senin ki ilk denemede tutar

Merhaba hanımlar bende bu ay aşılama yaptircam daha gitmedim Dr a rahim filmi istiyormu Dr birde adetliyken mi çekilir
Rahim filmi istiyor evet ama adetliyken cekilmiyor adetin bitiminden sonra ki 3 gun icinde cekkiliyor . Ondan sonraki gunler yumurtlama zamanina denk geldigi icin zararli diye biliyorum . Ben oyle cekindim adetin bitiminden sonraki 3. Gun cekindim

Tedavinin tutması için tüplerinin açık olup olmadığına bakmaları lazım canım eğer tıkanıklık varsa uygulanan tedavi boşa gider ben öyle biliyorum. Ben aşılamadan çok önce cekilmistim rahim filminden sonra hamile kalma şansı çok fazla demişlerdi ilaç veriliyor ya rahime o yüzden. Sen yinede doktoruna da sor tabi. Bide adetin ikinci günü gidiyorsun ne zamana çekileceğini doktor söylüyor canım o gün veriyor

Kızlar 1.aşılama tutmayınca 2.aşılama için hemen diğer ay mı yapılıyor yoksa bir ay bekleyip sonra ki ay mı yapılıyor. Eğer hemen diğer ay yaptırmasamda bir ay ara versem yanlış mı yapmış olurum sizce? Hani yumurtalıklar alışmışken hemen 2.ye başlamak mi daha mantıklı olur. Aranızda tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlar 1.aşılama tutmayınca 2.aşılama için hemen diğer ay mı yapılıyor yoksa bir ay bekleyip sonra ki ay mı yapılıyor. Eğer hemen diğer ay yaptırmasamda bir ay ara versem yanlış mı yapmış olurum sizce? Hani yumurtalıklar alışmışken hemen 2.ye başlamak mi daha mantıklı olur. Aranızda tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende 3 defa asilama yaptirmistim fakat olumlu bi sonuc alamadim umarim sen alirsin. Eger degerlerin normalse hemen sonraki ay yapiliyor ben ikinci asilamayi hemen yaptirmistim. Ekstra bir durum yoksa beklemeye gerek yok diyorlar

Canım hangi dr yaptırdın buharada birde ne kadar fiyat tuttu.. Inşallah bebeğin seninledir rabbim çok bekletmesin

O kadar zor ki her seferinde hayallerinin yıkılması her seferinde olmadı demek çok zor yaşamayan gerçekten bilemez bunu. Herkesin yükü kendine ağırdır lafı varya gerçekten de öyle canım. Bugün öğrendim bende tutmamış benim aşılamam. Ne diyim ki Rabbim sabrımıza sabır katsın inşallah. Aşılamaya gelince adetin 2.günü gittim alttan kamerayla baktı acılı bir işlem değil korkma zaten jel sürüyo normal muane gibi düşün. Daha sonra göbekten yapılan igneler var ondan almanı söylüyor ama mutlaka o iğne için rapor çıkarmasını iste normal fiyatı 1070tl ama rapor çıkarınca 384tlydi yanlış hatırlamıyorsam. Onu vuruyorsun kendin insülin iğnesi gibi zaten. Bir hafta sonunda doktora gidiyorsun yumurtaliklariin geliştiyse asilama günü veriyo eşinle gidiyorsun. Sonra ilaçlar veriyo bitince de test yaptırıyorsun. Bu arada aşılama acıyo falan yazılarını okumuştum ben çok korkmuştum hiç korkma canım normal alttan muane gibi çok az sızı hissediyorsun adet ağrısı gibi o kadar. Benim ki tutmadı. 2.yi denicez inşallah senin ki ilk denemede tutar
üzüldüm ama hakkında hayırlısı olsun umarım 2. de olumlu sonuç alırsın bu gel git ler yorsada sonundaki mutluluk için değer

Bende 3 defa asilama yaptirmistim fakat olumlu bi sonuc alamadim umarim sen alirsin. Eger degerlerin normalse hemen sonraki ay yapiliyor ben ikinci asilamayi hemen yaptirmistim. Ekstra bir durum yoksa beklemeye gerek yok diyorlar
Teşekkür ederim cevabın için inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

üzüldüm ama hakkında hayırlısı olsun umarım 2. de olumlu sonuç alırsın bu gel git ler yorsada sonundaki mutluluk için değer
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin ne diyelim zor buda bizim sınavımız umarım sonu hayırlı olur

Canım hangi dr yaptırdın buharada birde ne kadar fiyat tuttu.. Inşallah bebeğin seninledir rabbim çok bekletmesin
Hümeyra Çanakçı diye Bi doktor var ona yaptırdım canım. İnternetten baya bi arastirmistim bu doktora baya iyi yorumlar yazmışlardi o yüzden ona gittim bende. Güler yüzlü ilgili Bi doktor. Aşılama ücreti 1500tl canım muane ücreti 100tl işte yazdığı ilaçlarla birlikte tabi git gel yol masrafı falan bunları da sayarsak aşağı yukarı 2500-3000tl arası Bi masraf oluyor. Yeter ki tutsun da napalim giden para olsun. Umarım isteyen herkese nasip etsin Rabbim🙏🏻

Selamünaleyküm arkadaşlar hepinize öncelikle aranıza yeni katıldım ilk mesajım olacak buda. Hep yazılanları okuyordum şimdide yazmak istedim. 3 buçuk senelik evliyim. Evliliğimin başlarında hamilelik düşünmedim hemen olmasın istemiyorum bakamam edemem dedim ve korunduk 7 ay kadar eşimle. Daha sonra artık karar verdik ve istemeye başladık bebiş hemen olacak sandım tutacak hemen ilk denemede sandım ve sonuç ortada hala deniyoruz. Sizlerle uzun olacak ama gördüğüm tedavileri paylaşmak istiyorum. Belki benim durumumda olan vardır diye. Defalarca denemenin ardından olmayınca doktora gittim çok sağlıklı çok iyi şöyle böyle deyip bir yılımı aldı benim üstelik özele gitmeme rağmen. Sonra iş dolayısıyla başka şehire geldik burda tedaviye başlayalım dedik doktor bakar bakmaz pko dedi. Önceleri burda okuyodum bu pko ne ya diyodum öğrenmiş oldum yaşayarak. Daha sonra tedavi için rahim filmi şart dedi çektirdim Bi sıkıntı yok dedi. Bir defa çatlatma iğnesi yaptı tutmadı. Aradan üç ay geçti hala olmadı. Yaşadığım yerde aşılama yöntemi olmadığı için şehir dışına gittim ve aşılama yaptırdım. Şuan beklemedeyim.10eylulde çatlatma ignesi vurdum 12 Eylül de aşılamam yapıldı. Progestron ilacı verdi bittiği gün hcg değerine baktı dedi meraktan çatlıyorum dün rahim ağzımda ilişki sırasında şiddetli bir ağrı hissettim hala da agrıyor. Bilmiyorum sonucu sadece meraktan çatlıyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah baya baya uzun oldu ksr bakmayın. Güzel haberler verelim inşallah burdan destek olalım birbirimize
Kimse bir şey yazmamış destek olsak keşke birbirimize. En azından moral olurdu. Neyse ben yinede yazayım içimi dökmüş olurum belki biri cevap verir Bi ses olur. Aşırı derecede sancım var şuan gecenin yarısı sanki adet olmuşum da ilk gün sancısını çekiyorum gibi ne alaka anlamadım adetime de daha 11 gün var. Yarın bakalım erken uyanabilirsem test yaptırcam bir hafta olacak varsa gebelik belli olur zaten ya. Sadece ağrım var şuan çok kötü inşallah olumlu sonuç alırım okuyup geçenler yazmayanlar bari dua etsin bizlere😭😭
öncelikle umarım herşey gönlünce olur Allah yar ve yardımcın olsun. Bende 3,5 senelik evliyim aynı şekilde ilk 6 ay korundum sonra olmadı. Tıbben hiç bir sorunumuz yoktu. ilk aşılamam tutu ancak dış gebelik ile sonuçlandı. Bende ilk zamanlar hiç bişey hissetmedim ama kan değerlerim hep hamilesin diyordu:) şimdi 2. aşılamamı oldum. henuz 1 hafta bile olmadı bekliyorum sabırla. Ama ağrın var ise muhakkak doktora gitmelisin Dış gebelikte sancı oluyor erken tanı herzaman önemlidir. Sevgiler

öncelikle umarım herşey gönlünce olur Allah yar ve yardımcın olsun. Bende 3,5 senelik evliyim aynı şekilde ilk 6 ay korundum sonra olmadı. Tıbben hiç bir sorunumuz yoktu. ilk aşılamam tutu ancak dış gebelik ile sonuçlandı. Bende ilk zamanlar hiç bişey hissetmedim ama kan değerlerim hep hamilesin diyordu:) şimdi 2. aşılamamı oldum. henuz 1 hafta bile olmadı bekliyorum sabırla. Ama ağrın var ise muhakkak doktora gitmelisin Dış gebelikte sancı oluyor erken tanı herzaman önemlidir. Sevgiler
Haklısın olmadı benim de çok ağrım vardı demekki tutmayacagina işaretmiş bugünde hasta oldum zaten. Bakalım iyice araştırıp ya 2.asilama yada direk tüp bebek yaptırcam. İnsallah senin ki tutar güzel haberlerini bekliyorum 😇

Amin canım teşekkür ederim güzel dileklerin için.rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.

Haklısın olmadı benim de çok ağrım vardı demekki tutmayacagina işaretmiş bugünde hasta oldum zaten. Bakalım iyice araştırıp ya 2.asilama yada direk tüp bebek yaptırcam. İnsallah senin ki tutar güzel haberlerini bekliyorum 😇
Teşekkür ederim Allay yardımcın olsun sakın üzülme en azından dış gebelik değil. Tüp bebek bende düşünüyorum ama baya masraflı bakalım ne olacak

Kimse bir şey yazmamış destek olsak keşke birbirimize. En azından moral olurdu. Neyse ben yinede yazayım içimi dökmüş olurum belki biri cevap verir Bi ses olur. Aşırı derecede sancım var şuan gecenin yarısı sanki adet olmuşum da ilk gün sancısını çekiyorum gibi ne alaka anlamadım adetime de daha 11 gün var. Yarın bakalım erken uyanabilirsem test yaptırcam bir hafta olacak varsa gebelik belli olur zaten ya. Sadece ağrım var şuan çok kötü inşallah olumlu sonuç alırım okuyup geçenler yazmayanlar bari dua etsin bizlere😭😭
Ben sana umut olurum inşallah şuan hamileyim binlerce kez şükürler olsun 2 hafta önce ultrasonda kontrol edildi.Aşılama olumlu sonuç verdi ilk denemede bende hayal kırıklığı yaşadım.Bir sorun olmadığı halde olmuyordu.Arkadaşımda aynı sorunları yaşamıştı sonra doktorunu önerdi.Esra çabuk cömert le tanıştık muayene oldum sonuç alamayınca aşılama deneyelim dedi.İnşallah kucağıma almayı da nasip eder Rabbim.

Teşekkür ederim Allay yardımcın olsun sakın üzülme en azından dış gebelik değil. Tüp bebek bende düşünüyorum ama baya masraflı bakalım ne olacak
Aynen masraflı baya diyolar da arıyoruz fiyat almak için buraya gelmeniz gerekiyo diyolar şehir dışı olduğu için gitmek sıkıntı canım sen sordun mu ne kadarmış Bi bilgin var mı?

Ben sana umut olurum inşallah şuan hamileyim binlerce kez şükürler olsun 2 hafta önce ultrasonda kontrol edildi.Aşılama olumlu sonuç verdi ilk denemede bende hayal kırıklığı yaşadım.Bir sorun olmadığı halde olmuyordu.Arkadaşımda aynı sorunları yaşamıştı sonra doktorunu önerdi.Esra çabuk cömert le tanıştık muayene oldum sonuç alamayınca aşılama deneyelim dedi.İnşallah kucağıma almayı da nasip eder Rabbim.
Çok sevindim canım senin adına Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah canım darısı da bizlere olsun insallah 😇 canım ikinci aşılaman mi tuttu senin bide o dediğin doktor hangi şehir de

Back