• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi

Bende burda yazılanlara bakarak demiştim ki oh çok agrimiyormus ama anestezili cekilmeme rağmen anestezi etkisi geçince baya bi ağrım oldu ateşim çıktı midem bulandı ağrı kesici kullandım iki gün sonra geçti ağrılar

Ben çektirdim çektirdiğm ay hamile kaldım hatta başka biyerdede çektirmiştim açık dediler araştırmalarım sonucu başka bir doktora gittim çektiği ay hamile kaldım baya kapalıymış dedi nasıl hocam açık çıkmıştı başka bir doktorda dedim filmi gösterdi özel bir katater ve balon patlatma yönetmiyle çekiyor filmi sıfır ağrı ve arkadaşlarımıda yönlendirdim 5 kiş gitti 5 ide hamile şuan kim gidrder gitsin%80 hamile kalıyor 4 yıl kaybım var açık sandığım tüplerim kapalıymış

Bilgisi olan varsa yazabilirmi bende rahim filmi cektircem adetin 1. Günü randevu almam istendi 6 gün sürüyor adetim pazartesiye randevu verdiler 7. Gün oluyor yani ama kahverengi lekelenme ile uzuyor bazen sorun olur mu

Back