Gebeliğe Hazırlık Hamile kalma çabaları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan vercektim bugün bir ton işimiz olduğundan veremedim dünden beri adet ağrım var göğsüm şiş ve acıyo, midem aşırı bulanıyo kustum bide bir dolu, anlamadım ney bu, umutlanıyorum yine boş yere ya test alcam şimdi eve giderken

Insallah hamılesındır

Belirtiler hamile olduğunu gösteriyor cnm özellikle göğüs agrısı ve mide bulantısı .inşallah öylesindir

gebe kalcagmı zannetmiyorm ama yumurtalarımı cok gelstrdi benm bu ay 4 yumurtam olstu 22-24mm buyukluklerinde doktorda şaşırdı iğne bile vermedi ama zannetmiyorm tutmaz 1 hafta kaldı adetime bekliyorum kızlar bu beklemek zor süreçmiş

Ne gelıstırdı yumurtalarını ınsallah hamılesındır

pek umudum yok cnm ya Allah blir nasip kısmet artk
Deneye deneye umudumuz kırıldı artık bende famera kullandım ılk ayda hamıle kaldım kımyasal oldu degerlerım düştü adet oldum herkex diyor dusugun arkasından kendılıgınden hamıle kalırsın bakalım tedavıyede ara verdım benımde hıc umudum yok ama hayırlısı bakalım

yaa gecmiş olsun canım bakarsın kalırsın hic belli olmaz hayrlısı olsun ınsallah

Kizlar ne yapiyorsunuz kac gundur giremedim steye nurov canm uzulme hersey nasip kismet insallah bu aya olur bende hala beklemdym ama hicbir belirtim yok malesef belki vucudumu dinlemiyorum diyede belirti yasamiyirm

Kizlar acilll yardim ben bu sabah idrar testi yaptim ve bsey yoktu cope attm 1.5 saat sonra gittim baktimki ikinci cizgi silik cikmis aradan 3 saat gecti bitane daha aldim baktim cikmadi gene biraz gecti 2 ci cizgi cok silik cikmisti hamilemiyim acaba hayal kirikligindan korkuyirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…