Amin canım inşallahInovita iyidir evet insallah vesile olur sana
Insallah hamılesındırKan vercektim bugün bir ton işimiz olduğundan veremedim dünden beri adet ağrım var göğsüm şiş ve acıyo, midem aşırı bulanıyo kustum bide bir dolu, anlamadım ney bu, umutlanıyorum yine boş yere ya test alcam şimdi eve giderken
İnşallah canım yaInsallah hamılesındır
Belirtiler hamile olduğunu gösteriyor cnm özellikle göğüs agrısı ve mide bulantısı .inşallah öylesindirKan vercektim bugün bir ton işimiz olduğundan veremedim dünden beri adet ağrım var göğsüm şiş ve acıyo, midem aşırı bulanıyo kustum bide bir dolu, anlamadım ney bu, umutlanıyorum yine boş yere ya test alcam şimdi eve giderken
Benımde yumurtlamadan bı hafta sonra baslamısdı gogus agrım ve karnım belım cok agrıyordu sonra kımyasal oldu ama belırtılerı yasadımInsallah hamılesındır
Malesef sonucum 1.3 çıktı, yine hüsran..Belirtiler hamile olduğunu gösteriyor cnm özellikle göğüs agrısı ve mide bulantısı .inşallah öylesindir
Sağlık olsn cnm sıkma canını elbet olacaktır ve hiç beklemediğin bi andaMalesef sonucum 1.3 çıktı, yine hüsran..
İnşallah canım sağolasınSağlık olsn cnm sıkma canını elbet olacaktır ve hiç beklemediğin bi anda
Ne gelıstırdı yumurtalarını ınsallah hamılesındırgebe kalcagmı zannetmiyorm ama yumurtalarımı cok gelstrdi benm bu ay 4 yumurtam olstu 22-24mm buyukluklerinde doktorda şaşırdı iğne bile vermedi ama zannetmiyorm tutmaz 1 hafta kaldı adetime bekliyorum kızlar bu beklemek zor süreçmiş
valla 3.kullanısımdan mı klomeni blmiyorum ama soğan kuruyle brlıkte kullandm klomeni zannediyorum kür gelşştrdi yumurtalarımı bu kadarNe gelıstırdı yumurtalarını ınsallah hamılesındır
Ilk kez duydum olabılır hakkında hayırlısı ınsa hamıle olurdunvalla 3.kullanısımdan mı klomeni blmiyorum ama soğan kuruyle brlıkte kullandm klomeni zannediyorum kür gelşştrdi yumurtalarımı bu kadar
pek umudum yok cnm ya Allah blir nasip kısmet artkIlk kez duydum olabılır hakkında hayırlısı ınsa hamıle olurdun
Deneye deneye umudumuz kırıldı artık bende famera kullandım ılk ayda hamıle kaldım kımyasal oldu degerlerım düştü adet oldum herkex diyor dusugun arkasından kendılıgınden hamıle kalırsın bakalım tedavıyede ara verdım benımde hıc umudum yok ama hayırlısı bakalımpek umudum yok cnm ya Allah blir nasip kısmet artk
yaa gecmiş olsun canım bakarsın kalırsın hic belli olmaz hayrlısı olsun ınsallahDeneye deneye umudumuz kırıldı artık bende famera kullandım ılk ayda hamıle kaldım kımyasal oldu degerlerım düştü adet oldum herkex diyor dusugun arkasından kendılıgınden hamıle kalırsın bakalım tedavıyede ara verdım benımde hıc umudum yok ama hayırlısı bakalım
Insallah bekleyen herkes melegıne saglıkla kavussun ınsallahyaa gecmiş olsun canım bakarsın kalırsın hic belli olmaz hayrlısı olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?