Yok canm eger idrarda cikiyirsa kanda hayli hayli cikar gene idrar yaptinmi sabahin ilk idrarinda yapErken olmazmi kan testi icin?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hamile kalma çabaları
- Konu Sahibi Nurov
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çikolata kisti gebelik hamilelik inofolic klomen soğan kürü
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bugun gene kan testi yap yukselme iyise saglikli denilebilir artik canmbizede dua etGec dollenmemı bılmıym ama zaten ıgnemı adetın 15 gun vuruldum yanı yumurtamda17 gun catladı normal gebelıkler 14 gun ovulasyon olabılıyo yani üç dört gun gerıden zaten bıde ılk gunden olmamısda olabılır evet hayırlısı cok sukur rabbıme hepımız saglıklı sekılde kavusalım ınsallah yavrularımıza
- 23 Haziran 2019
- 93
- 41
- 18
- 27
Hayir yapmadimki hayal kirikligi yasiyorum onun icin beklemek istiyorum 1 2gunYok canm eger idrarda cikiyirsa kanda hayli hayli cikar gene idrar yaptinmi sabahin ilk idrarinda yap
Sen diyince idrarda silik cikmis ondan dedimtekrar yap eger varsa kan ver yoksa en garantilisi adetin 3 gun gecmesi yada adet olacagin gunHayir yapmadimki hayal kirikligi yasiyorum onun icin beklemek istiyorum 1 2gun
- 23 Haziran 2019
- 93
- 41
- 18
- 27
Evet silik cikiyodu son yaptigimda cikmadi ama cikti ama gec bende artik yapmamaya soz verdimSen diyince idrarda silik cikmis ondan dedimtekrar yap eger varsa kan ver yoksa en garantilisi adetin 3 gun gecmesi yada adet olacagin gun
- 9 Temmuz 2019
- 19
- 7
- 6
Kızlar Selam,
25 yaşındayım. Hamile kalmak istiyorum 9. Ayımız artık 2 ay önce prolaktinim yüksekti ilaç kulladım geçen ay düştü. Bu ay da olmadı özel hastaneye gidiyorum doktor sprem testi de istedi. Yaptırmalı mıyız bilmiyorum. Genelde 1 sene sonra yaptırın diyor. Şimdi yumurtlama testi de aldım. Kararsız kaldım böyle onu da denedikten sonra mı gitsek sprem testine bilemedim. Prolaktin düşünce hemen hamile kalan oldu mu kimseyle paylaşmıyorum artık kafamda deli sorular stres yapmaya başladım
25 yaşındayım. Hamile kalmak istiyorum 9. Ayımız artık 2 ay önce prolaktinim yüksekti ilaç kulladım geçen ay düştü. Bu ay da olmadı özel hastaneye gidiyorum doktor sprem testi de istedi. Yaptırmalı mıyız bilmiyorum. Genelde 1 sene sonra yaptırın diyor. Şimdi yumurtlama testi de aldım. Kararsız kaldım böyle onu da denedikten sonra mı gitsek sprem testine bilemedim. Prolaktin düşünce hemen hamile kalan oldu mu kimseyle paylaşmıyorum artık kafamda deli sorular stres yapmaya başladım
- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
Canım yaptır ne varsa yaptır hiç erteleme bizim de 1 sene daha dolmadı ama yapmadığımız şey kalmadı hala yok bebek, keşke ilk aydan hatta evlenmeden önce başlasaydım dedim en azından neyim var neyim yok bilseydim diyorum, çok şükür bir problemimiz yok kistim var sadece ama yine de şimdiki aklım olsa baştan tırnağa kontrol olurdum evlenmeden, en azından ilaç falan kullanabilirdim, vakit çok çabuk geçiyo inan, sanıyorki insan ilk seferde hamile kalınıyo, ama maalesef kolay değilmişKızlar Selam,
- 9 Temmuz 2019
- 19
- 7
- 6
Aynen öyle canım ilk düşündüğüm zaman kontrole gittimde doktor ilk ay olur falan demişti heveslenmiştim. Şimdi modumuz düştü. Tabi ki bir yandan da kısmet diyoruz vardır bir zamanı ama insan hemen olsun istiyor. Ben hastane arastırayım sprem testi için devlet Hastanesi çok iyi değil diyorlarCanım yaptır ne varsa yaptır hiç erteleme bizim de 1 sene daha dolmadı ama yapmadığımız şey kalmadı hala yok bebek, keşke ilk aydan hatta evlenmeden önce başlasaydım dedim en azından neyim var neyim yok bilseydim diyorum, çok şükür bir problemimiz yok kistim var sadece ama yine de şimdiki aklım olsa baştan tırnağa kontrol olurdum evlenmeden, en azından ilaç falan kullanabilirdim, vakit çok çabuk geçiyo inan, sanıyorki insan ilk seferde hamile kalınıyo, ama maalesef kolay değilmiş
Canm morelini bozma daha cok erken benm oglumda ben adetimden birgun once yaptim cikmadi 2 gun sonra silik ciktiKızlar bugün 13.günüm ve testim negatif çıktı çok canım sıkıldı ya, sizde durumlar ne keşke bi silik falan görebilseydim ya
Belirtin varmi canm
Evet silik cikiyodu son yaptigimda cikmadi ama cikti ama gec bende artik yapmamaya soz verdim
Prolaktin gebelige engel canm eger dustuyse bekle insallah olur ama ovulasykn testlwrini dene mutlaka bir gebenin gunlugundenmi aldin dgerleri hata veriyor kaset olanlar ben onlari yaptim 10. Gun yumirtladm sandim 12 gun dr gittim yumurtam yeni 18 mm olmistu sasirdim keske ebru ceylandan alsaydim hersey nasip kismet sen dene rabbim verir insallahKızlar Selam,
- 9 Temmuz 2019
- 19
- 7
- 6
N11.com dan innovita aldım canım. Baktım bu testen memnun kalanlar olmuş 2 güne elime ulaşır bakalım döngümün 7. Günündeyim gelir gelmez başlayacağım. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah sağlıklaProlaktin gebelige engel canm eger dustuyse bekle insallah olur ama ovulasykn testlwrini dene mutlaka bir gebenin gunlugundenmi aldin dgerleri hata veriyor kaset olanlar ben onlari yaptim 10. Gun yumirtladm sandim 12 gun dr gittim yumurtam yeni 18 mm olmistu sasirdim keske ebru ceylandan alsaydim hersey nasip kismet sen dene rabbim verir insallah
- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
Bir kaç kere yaptırın canım o testi biz öyle yaptık stresten etkileyebiliyor sonuçları doğru sonuç için 3 kere yaptırın diyolarAynen öyle canım ilk düşündüğüm zaman kontrole gittimde doktor ilk ay olur falan demişti heveslenmiştim. Şimdi modumuz düştü. Tabi ki bir yandan da kısmet diyoruz vardır bir zamanı ama insan hemen olsun istiyor. Ben hastane arastırayım sprem testi için devlet Hastanesi çok iyi değil diyorlar
- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
İnşallah öyle olur umut oldu bu dediğin bana ama yine de bi yanım boşa sevinme diyor ya ayın en sevmediğim günleri bu bekleyiş günleri sanki 5 yıl yaşlandırıyo beniCanm morelini bozma daha cok erken benm oglumda ben adetimden birgun once yaptim cikmadi 2 gun sonra silik cikti
- 23 Haziran 2019
- 93
- 41
- 18
- 27
Sadece gogus hassasiyetiBelirtin varmi canm
Yok kiz oyle dusunme hep vardir bi hayr de inan biz oyle jzuluyirz ama sevinememiz lazim allah sevdigi kulu imtihan edermis ben sukur edip duruyirm insallaj en kisa zamnda hayrlisiyla bizeverie inanark dua etİnşallah öyle olur umut oldu bu dediğin bana ama yine de bi yanım boşa sevinme diyor ya ayın en sevmediğim günleri bu bekleyiş günleri sanki 5 yıl yaşlandırıyo beni
Inovita iyidir evet insallah vesile olur sanaN11.com dan innovita aldım canım. Baktım bu testen memnun kalanlar olmuş 2 güne elime ulaşır bakalım döngümün 7. Günündeyim gelir gelmez başlayacağım. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah sağlıkla
Vardir bi hayr umudunu kaybetmeden bu ay dnemeye tekrar basla corek otu bal tarcin karistir adetin 1 gununden basla yumurtlama gunune kadr her sabh 1 cay kasigi dolu ye insallah faydasini bulursunBen adet oldum beklediğim gibi