- 22 Mayıs 2012
- 10.760
- 29.681
- 798
Ya Muso diyosun özlemimi depreştiriyosun. O seviyesiz değildi böylesine.ahhaha bu son sayfa mahvetti beni hansine güleceğimi şaşırdımayrıca musoyla kıyaslıyosunuz da o kadın en azından çıldırmadan üslubuyla cümleler de kurabiliyo her zaman değil ama olsun musomu ezdirmem
Saman yee daha doymazsan benii ye sen demeden diyim bariiEvet sanane
ahhaha bu son sayfa mahvetti beni hansine güleceğimi şaşırdımayrıca musoyla kıyaslıyosunuz da o kadın en azından çıldırmadan üslubuyla cümleler de kurabiliyo her zaman değil ama olsun musomu ezdirmem
Ayol banane ya yokluktan prezervatifin dibini sıyaran kadından başka ne beklenicek sen takıl kendi halindeEvet sanane
evet o en azından yuvasını kurmuş kıskanma kız kurusuYa Muso diyosun özlemimi depreştiriyosun. O seviyesiz değildi böylesine.
Yok almıyım mideme oturursun sen benimSaman yee daha doymazsan benii ye sen demeden diyim barii
HeAyol banane ya yokluktan prezervatifin dibini sıyaran kadından başka ne beklenicek sen takıl kendi halinde
şimdi son durum ne onu anlamadımbaşta gayet geniş gülücükler atılıyodu sonra tepkiler gelince şaka dedi sonra ciddiye almaya başladı
Bi deniyeydin gııı olmadı soda içerdin üstüneYok almıyım mideme oturursun sen benim
Ay ne kadar zekice yaa fati helal, cevapların ne kadar kaliteliYok almıyım mideme oturursun sen benim
Kadının konusunu mahvetme defol şurdan!!yalnız durum bayağı kötü, ciddi bi algı ve iletişim problemi var. muso en azından denileni anlıyodu sadece uygulamıyodumusoomm geri dön aşkım bitanemm nerdesiinn
Yok ya Muso bile bu kadarını yapmazdıMuso görseydi 2.ye böyle hamile kalırdı.
ahahahaha ayy görürse dener bak, misafirliğe falan gider bişiler yaparMuso görseydi 2.ye böyle hamile kalırdı.
Sensin seviyesiz terbiyesizYa Muso diyosun özlemimi depreştiriyosun. O seviyesiz değildi böylesine.
Muso daha o adamın kullanılmış prezervatfini bile göremez agaggagsgs. Görse affetmez ama aynenMuso görseydi 2.ye böyle hamile kalırdı.
ahahaha muso da konusundan kovdu beni of yaKadının konusunu mahvetme defol şurdan!!
Aaa sen terbiye biliyor muydun? Ben demeden dediğine göre.Sensin seviyesiz terbiyesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?