- 19 Mayıs 2020
- 46.587
- 208.788
- 548
Bu üyeyi daha önce de gördüm aynı foti vardı.fotodaki sen olsan böyle saçma bi post açmadan fotoyu kaldırırdın. biri uyarmış ona rağmen kaldırmamışsın dalga geçtiğin de belli, muhtemelen fotodakiler sana ne yaptıysa rezil etmeye çalışıyosun tanıyan çıkar diye, kk yemez
fotodaki sen olsan böyle saçma bi post açmadan fotoyu kaldırırdın. biri uyarmış ona rağmen kaldırmamışsın dalga geçtiğin de belli, muhtemelen fotodakiler sana ne yaptıysa rezil etmeye çalışıyosun tanıyan çıkar diye, kk yemez
tam olarak bunu dedim
Hamile kalmakAmaç ne yani?
baştan öyle yapmış demek ki, diğer türlüsü akıl tutulmasından da beter çünkü, aman neyse sıkıldım musakkaya bakayımBu üyeyi daha önce de gördüm aynı foti vardı.
Kardeş ne kullanıyon bu kafaya gelmek için banada söyleDiyosun
Bunu düz okuyan yemeğe bakmaya gidiyon sanırbaştan öyle yapmış demek ki, diğer türlüsü akıl tutulmasından da beter çünkü, aman neyse sıkıldım musakkaya bakayım
bir daha pişireceğimi sanmıyorum o yemeğiBunu düz okuyan yemeğe bakmaya gidiyon sanır
Sarhoş bu dicemde diyemiyom
Bişey kafası var ama sende ayık kafayla yasanılacak seyler değil öpcükler falan bi gevsemişsin belliDeğilim
Ya hahaaaBişey kafası var ama sende ayık kafayla yasanılacak seyler değil öpcükler falan bi gevsemişsin belli
İstemiyorsa zorla mı hamile bırakacaksınız kendinizi? Kim bilir adam ne sebeple korunuyor? Hanimefendi bencil ve saygısız duygularla anne olma peşinde. Adınız resminiz alenen ortada. Hiç korkunuz da yok.İstemiyor evet
Cevaplarınızda düzgün değil bence eğleniyorsunuz
kendini rezil ederek eğlenmek, musakkacığımız daha normaldiCevaplarınızda düzgün değil bence eğleniyorsunuz
Ya şaka yaptımİstemiyorsa zorla mı hamile bırakacaksınız kendinizi? Kim bilir adam ne sebeple korunuyor? Hanimefendi bencil ve saygısız duygularla anne olma peşinde. Adınız resminiz alenen ortada. Hiç korkunuz da yok.
Başka bir şey deniyor buna ama forum kuralları gereği susuyorum.Deli cesareti canım endeki
PekiBaşka bir şey deniyor buna ama forum kuralları gereği susuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?