- 22 Mayıs 2012
- 10.760
- 29.680
- 798
Ya hanımefendi başka derdiniz mi yok? Kocanızın arkasından iş çevirmek değil mi bu? Ben kocanızın yerinde olsam ve böylesine büyük bir kararda böylesine arkamdan iş çeviren bir eşim olsa yemin ederim boşanırım. İstiyor olabilirsiniz en doğal hakkınız ama ortak karar vermeniz lazım. Ayrıca prezervatif üzerindeki o sıvılar sperm kalitesine zarar veriyor. O yüzden zannetmem olacağını.İyi akşamlar eşimle ilişkiye girdik prezervatife boşaldı bende o prezervatifi attıktan sonra içindeki boşaldığı sıvıyı alıp vajinama sürdüm hamile kalır mıyım
Hahahhaiyi madem inşallah körün taşı gibi denk gelir de hamile kalırsın
Teşekkür ederimYa hanımefendi başka derdiniz mi yok? Kocanızın arkasından iş çevirmek değil mi bu? Ben kocanızın yerinde olsam ve böylesine büyük bir kararda böylesine arkamdan iş çeviren bir eşim olsa yemin ederim boşanırım. İstiyor olabilirsiniz en doğal hakkınız ama ortak karar vermeniz lazım. Ayrıca prezervatif üzerindeki o sıvılar sperm kalitesine zarar veriyor. O yüzden zannetmem olacağını.
Bi fikrim yokFotoğrafınızdan sizi tanıyan olur da eşinize bu konunuzu gösterirse ne olacak
Evet canım benimkonu sahibi bence ironi yapıyor ama
Tamm canım saol umarımEvliliginiz kotu gidiyor da cocuk duzeltsin diye mi hamile kalmaya calisiyorsunuz? Siz istemeseydiniz adam sizi tuzaga dusurup hamile biraksaydi biraz empati yapin ya. Umarim hamile kalmazsin
Niye ki?İyi akşamlar eşimle ilişkiye girdik prezervatife boşaldı bende o prezervatifi attıktan sonra içindeki boşaldığı sıvıyı alıp vajinama sürdüm hamile kalır mıyım
Saol canım benimBence amaç hamile kalmak değildiyapayım bi fantazi dedin sonradan da hamile kalır mıyım diye şüpheye düştün ama kalmazsın
Teşekkür ederimSuya katıp içmeniz lazımdı bu şekilde hamile kalamazsınızsaglıklı günler dilerim
Ne niye ki canımNiye ki?
Amaç ne yani?Ne niye ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?