Yalanmış spermler bunu demiştir.Konu sahibi tamam sen bu yolla hamile kaldın.Kocanın yüreğine iner.Kendini,hayatı sorgular adam.Bu çocuk benim değil bile diyebilir.Biz korunuyorduk der.Adam ne bilsin senin prezervatiflerin dibini yaladığını.
Ya fati hala salak yerine koyuyon bizi kız ilk sayfada yazdın ya bunu şimdi niye kıvırdın biliyo diyeDesinkaza oldu geçen ondan kaldım derim
Yalan borcum mu varYa fati hala salak yerine koyuyon bizi kız ilk sayfada yazdın ya bunu şimdi niye kıvırdın
aa yeni cümleYalan borcum mu var
inanılmaz bir terbiye, inanılmaz bir kelime dağarcığı
He anam he heinanılmaz bir terbiye, inanılmaz bir kelime dağarcığı
Sonuç ne zaman belli olur?Konuyu güncellerseniz seviniriz.İyi akşamlar eşimle ilişkiye girdik prezervatife boşaldı bende o prezervatifi attıktan sonra içindeki boşaldığı sıvıyı alıp vajinama sürdüm hamile kalır mıyım
Koca senin yalan seninYalan borcum mu var
Öyle yapcam zatenBu engin bilgilerinizi, kelime dağarcığınızı ve harika Türkçenizi umarım çocuklarınıza aktarırsınız da heba olmaz
Çöpten mi aldınız kullanılmış prezervatifi?Başka Eğlence bul kendine
2 saniyeden hızlı olduysa sonuç pozitifSonuç ne zaman belli olur?Konuyu güncellerseniz seviniriz.
Eline sürdüğüm spermden doğan çocuğa çok uygun bu kelime dağarcığı ha gözümde canlandırdım yav he he eben diyen bi bebeÖyle yapcam zaten
sen yine de bi özel ders falan aldır çocuklara hani senin kültür seviyen, bilgi birikimin tartışılmaz ama olsun çocuklar başkalarından da bir şeyler öğrensinÖyle yapcam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?