Valla 7 senedir korunmasız, 4 tüp bebek denemesine ben hiç hamile kalamadım. Siz bu yöntemle hamile kalırsanız söz bende deneyeceğimİyi akşamlar eşimle ilişkiye girdik prezervatife boşaldı bende o prezervatifi attıktan sonra içindeki boşaldığı sıvıyı alıp vajinama sürdüm hamile kalır mıyım
Şükür ki bu şekilde hamile kalmanız neredeyse olanaksız. Öbürleri nasıl oldu şırıngayla falan değil umarım?Öyle yapcam zaten
ya niye niye bi tane bulmuşum zaten yav he heBaşka Eğlence bul kendine
Yav he heAma en çok neye şaşırdım biliyor musunuz, sizin gibi harika bir kadından eşiniz neden 2. çocuğu yapmak istemedi ki acaba? Allah Allah çok ilginç
2 değil 2 tane var zaten bu çalınmış şeyli olan 3. olacaktıAma en çok neye şaşırdım biliyor musunuz, sizin gibi harika bir kadından eşiniz neden 2. çocuğu yapmak istemedi ki acaba? Allah Allah çok ilginç
İstemiş ya hanımefendi ilk sayfadaki cevapları kuzeni yazmış fatinin, sonra vazgeçti kocasının haberi varmış ah karım ille de senden bebe ille de bebe diyomuşAma en çok neye şaşırdım biliyor musunuz, sizin gibi harika bir kadından eşiniz neden 2. çocuğu yapmak istemedi ki acaba? Allah Allah çok ilginç
Ya farkeder mi bu harika genler ve dnanın devam etmesi lazım 3-4-5 hiç önemli değil. Gerekiyorsa devlet destek olmalı2 değil 2 tane var zaten bu çalınmış şeyli olan 3. olacaktı
Allah en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsinValla 7 senedir korunmasız, 4 tüp bebek denemesine ben hiç hamile kalamadım. Siz bu yöntemle hamile kalırsanız söz bende deneyeceğim
Sanane kardeşim derdi sanaKoca senin yalan senin
Ya boş yapma yaAma en çok neye şaşırdım biliyor musunuz, sizin gibi harika bir kadından eşiniz neden 2. çocuğu yapmak istemedi ki acaba? Allah Allah çok ilginç
Spermler prezervatifin içinde çok beklediyse ölmüştür.Boşuna fondip yapmış olabilirsiniz.ya niye niye bi tane bulmuşum zaten yav he he
Oralar gözümden kaçmış benim iq biraz düşük anlamadım heraldeİstemiş ya hanımefendi ilk sayfadaki cevapları kuzeni yazmış fatinin, sonra vazgeçti kocasının haberi varmış ah karım ille de senden bebe ille de bebe diyomuş
Ama kuzum olmuş 20 sayfa, gözlerim küçüldü sayfalar dolusu yorum okumaktan
Beni çok üzdünüzSanane kardeşim derdi sana
Ya boş yapma ya
Çünkü spermsiz kalmışsınız lütfen fatiden biraz ilim irfanın öğrenin yakşamlarOralar gözümden kaçmış benim iq biraz düşük anlamadım heralde
Hayırdır nerden bu samimiyetFaticiğim oldu mu şimdi. Dedim ya sanane cevabı geldi sen başka birşeu söyle diye
Komik şey seniÇünkü spermsiz kalmışsınız lütfen fatiden biraz ilim irfanın öğrenin yakşamlar
Aminnnn kuzum, gerçi 1 tedavide hamile kaldım ama dış gebelik olduAllah en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?