Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalmazsın. Niye böyle bişey yaptın kız merak ettim. Yüzüne süreni okudum da şeyine süreni ilk okudum.İyi akşamlar eşimle ilişkiye girdik prezervatife boşaldı bende o prezervatifi attıktan sonra içindeki boşaldığı sıvıyı alıp vajinama sürdüm hamile kalır mıyım
Hamile kalmak için canımKalmazsın. Niye böyle bişey yaptın kız merak ettim. Yüzüne süreni okudum da şeyine süreni ilk okudum.
Ay Allah seniHamile kalmak için canım
Belki eşi istemiyordur diye yorumladımEe o zaman doğrudan içine boşalsaydı
Ay Allah seni
İstemiyor evetBelki eşi istemiyordur diye yorumladım
Çocuk istemeyen adama hamile kalınca çok mutluluklar mı yağacak gökten? Allah akıl fikir versin.Hamile kalmak için canım
Bu duruma rahmetli haydar dümen ne derdi bilmiyorum ama dıştan sürmeye hamile kalınmaz yaa millet o kadar kondomsuz yapıyor kalamıyor.İstemiyor evet
Deli cesareti canım endekiYanlış anlamazsanız ikinci bebeğiniz daha 1 yaşında, yorulmuyor musunuz hiç? Nasıl üçüncüye cesaret edebiliyorsunuz merak ettim
Teşekkür ederim canımBu duruma rahmetli haydar dümen ne derdi bilmiyorum ama dıştan sürmeye hamile kalınmaz yaa millet o kadar kondomsuz yapıyor kalamıyor.
Desinkaza oldu geçen ondan kaldım derimAy bi de anlamadığım adam demeyecek mi ben korunuyordum diye.
AminÇocuk istemeyen adama hamile kalınca çok mutluluklar mı yağacak gökten? Allah akıl fikir versin.
Hahahha iyi madem inşallah körün taşı gibi denk gelir de hamile kalırsınDesinkaza oldu geçen ondan kaldım derim
Fotoğrafınızdan sizi tanıyan olur da eşinize bu konunuzu gösterirse ne olacakDesinkaza oldu geçen ondan kaldım derim
AynenHmm bence ikiniz isteyerek yapın en sağlıklısı bu