- Konu Sahibi Antalyadanbirisi
-
Hahahah koptummm allahımmmmHavluyla ilişkiye girmediyseniz bir şey olmaz.
Yanı bencede okadar deniyoruz olmadı Havluyla oluyorsa hemen yapalımSürtünme, havlu yoluyla hamile kaldığını düşünenleri sperm dolu bir odaya kapatıp aylarca hamile miyim diye kafayı yedirtmek gibi bir düşünce oluştu şuanhavluyla hamile kalırsanız bir ilki başaran olarak sizi tebrik etmek isterim
Kız ciddi ciddi cevapladınmıCnm rahat ol %0.000 ihtimal veriyorum 3 saatt oncesinden bahsediyorsun
O spermler vajina içinde yasayabiliyorlar. Havluda yaşayamazlar.
Bizimkılerın kafası gidik herhal havlumuz yok bide ondan olmuyoKlozette sperm kalintisi varmis oturmuş bla bla blaaa...
Valla bu spermleri anlayabilseydim tup bebekle hamile kalmazdim canimmalum bizimkiler yolu bulamiyor sanirim ya da yolun yarisinda ya yeter gitmeyelim artik deyip orda dinlenirken ölüyorlar galiba. Hamile kalamamamizin baska bi aciklamasi olamazzz
Bence kesin hamilesın bı kan ver dır canımYanlış anlamayın havluyu daha önce elledim tuvaletimi yaparken de o bölgemi elliyorum haliyle o sperm bulaşır mı diye çok korkuyorum
Yanı bencede okadar deniyoruz olmadı Havluyla oluyorsa hemen yapalım
Yanı nedir sanki bı havluBen bu kafayı yaşamak istiyorumbirde havluyla deneyeyim feda olsun yavruma
Yanı nedir sanki bı havlubısey dıyeyımmı urartu diye bı hesap vardı sanırım bu onla aynı kısı ben hatta bayan olduklarını bile dusunmuyorum işsiz işsiz soru sormalarından
Bak bıtane daha var seni etıketleyeyımAklın yolu bir. Bende aynı şeyi düşündüm gördüğümde, canı sıkılıp farklı nicklerle saçma sapan hamilelikle ilgili konu açıp verilen cevapları çekirdek çitleyerek okuyorkendince zaman geçirip eğleniyor kişinin kendisi. Beyin terk
Icıme oyle doguyor ki hamilesınKızlar gerçekten ben ciddiyim ilk defa böyle bir şey yaşadığımdan çok tedirgin oldum, anneme babama da söyleyemedim beni en iyi bu gibi sitelerdekiler anlar diye düşündüm, umarım dediğiniz gibi olur hamile kalırsam hayatım mahvolur Allahım yardım etsin inşalllllah
Gerçekten mi diyorsun? ağzından yel alsın deme öyle, Sence hamilemiyimdir. NOLUR CİDDİ CEVAPLAYINIcıme oyle doguyor ki hamilesın
Evet 3üz bile olabılırGerçekten mi diyorsun? ağzından yel alsın deme öyle, Sence hamilemiyimdir. NOLUR CİDDİ CEVAPLAYIN
Kız ciddi ciddi cevapladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?