- 7 Haziran 2019
- 7
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi Antalyadanbirisi
-
Ay gerçekten yüreğime su serptiniz çok korkmaya başlamıştım hayatımda ilk defa oluyor erkek arkadaşımdan ayrıldım bu yuzdenMeryem ana degilseniz sizi hamile yapmaz.
Sizin bu konudaki görüşünüz nedir? Hamile kalır mıyım?yine aynı konu çok yaratıcılar gerçekten
Evet bunlar sanırım sebekeyine aynı konu çok yaratıcılar gerçekten
Ya sacma salak seyler sorup durmayın surda spermlı havluyla elini mı kuruladın Allah ıcın bı gıdın su forumdan Baska seylerle eglenınMrb kızlar, erkek arkadaşım bu gun beni evine cagirdi ve ben gelmeden önce mastürbasyon yapıp bir havluya boşalmış, 2-3 saat sonra ben onun evine gidince o havluyu elledim istemeden ve daha sonra tuvalete gittim ve tuvaletimi yaptım bu sperm (biraz kurulmuştu) beni hamile yapar mı nolur yardım edin kafam allak bullak oldu nolur cevap yazın
Ya sacma salak seyler sorup durmayın surda spermlı havluyla elini mı kuruladın Allah ıcın bı gıdın su forumdan Baska seylerle eglenın
La havle
Ablam bulaşmaz.
Senin sperm dedigin şey kac dakika yaşıyor sanki
Hahahahahahahahaha kiz ne manyak insanlar var. Gercek miymis klozetten olması acaba. Bu sitede vajinismus olan birisinin cocugu var cok nadir olsa da gozukebiliyormus ben cok şaşırdım acaba bizdemi sürtünsek kocamla dedim. Yine beynimi yaktım yaniYalniz bikac saat yaşasalar ne cok hamile kalan olur kaldim da nerde kaldim bilmiyorumkimin spermi kiminkini döllemiş abooo
Bitane kadin klozetten kaldim diye aciklama yapmiştibak aklima geldi gece gece.
Yok öyle bir şey olmadı yalnızca havludaki sperm elime bulaştı sonra da o elimle vajinama dokundum tuvaletimi yapma amaçlı bir sıkıntı var mıdır?Havluyla ilişkiye girmediyseniz bir şey olmaz.
Hahahahahahahahaha kiz ne manyak insanlar var. Gercek miymis klozetten olması acaba. Bu sitede vajinismus olan birisinin cocugu var cok nadir olsa da gozukebiliyormus ben cok şaşırdım acaba bizdemi sürtünsek kocamla dedim. Yine beynimi yaktım yanimillette şans var
Yok öyle bir şey olmadı yalnızca havludaki sperm elime bulaştı sonra da o elimle vajinama dokundum tuvaletimi yapma amaçlı bir sıkıntı var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?