B bebeksi Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2021 32 8 1 25 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeksi #61 Limonlu Su .!.: Kesin kalinmaz demiyor tıpta evet ama çok çok nadirdir belki ben gerçekte rastlamadım Genişletmek için tıkla... Kanamam yoktu kahverengi leke gelmişti sadece bir iki damla sonrasında da daha gelmedi
Limonlu Su .!.: Kesin kalinmaz demiyor tıpta evet ama çok çok nadirdir belki ben gerçekte rastlamadım Genişletmek için tıkla... Kanamam yoktu kahverengi leke gelmişti sadece bir iki damla sonrasında da daha gelmedi
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2020 9.887 21.481 278 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeksi #62 Merve .!.: Çünkü ben sallasam da sistematik sallarım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tekrardan yoksa kafamda adetin 14. Günü yumurtlama tezi çürüyecekti
Merve .!.: Çünkü ben sallasam da sistematik sallarım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tekrardan yoksa kafamda adetin 14. Günü yumurtlama tezi çürüyecekti
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2020 9.887 21.481 278 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeksi #63 bebeksi .!.: Kanamam yoktu kahverengi leke gelmişti sadece bir iki damla sonrasında da daha gelmedi Genişletmek için tıkla... Anladim hiç doktora gittiniz mi bebek düşünüyorsanız kontrole gidin
bebeksi .!.: Kanamam yoktu kahverengi leke gelmişti sadece bir iki damla sonrasında da daha gelmedi Genişletmek için tıkla... Anladim hiç doktora gittiniz mi bebek düşünüyorsanız kontrole gidin
merve consume obey die tek ayak cezası Pro Üye 13 Ocak 2020 45.077 2 171.473 548 33 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeksi #64 Limonlu Su .!.: Teşekkür ederim tekrardan yoksa kafamda adetin 14. Günü yumurtlama tezi çürüyecekti Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Limonlu Su .!.: Teşekkür ederim tekrardan yoksa kafamda adetin 14. Günü yumurtlama tezi çürüyecekti Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
B bebeksi Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2021 32 8 1 25 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeksi #65 Limonlu Su .!.: Anladim hiç doktora gittiniz mi bebek düşünüyorsanız kontrole gidin Genişletmek için tıkla... Aslında bebek düşünmüyoruz olursa bile tamamen rastlantı kader olacak
Limonlu Su .!.: Anladim hiç doktora gittiniz mi bebek düşünüyorsanız kontrole gidin Genişletmek için tıkla... Aslında bebek düşünmüyoruz olursa bile tamamen rastlantı kader olacak
B bebeksi Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2021 32 8 1 25 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeksi #66 Merve .!.: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Peki sizce olursa akıntı ne zaman başlar ?
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2020 9.887 21.481 278 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeksi #67 bebeksi .!.: Aslında bebek düşünmüyoruz olursa bile tamamen rastlantı kader olacak Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun
bebeksi .!.: Aslında bebek düşünmüyoruz olursa bile tamamen rastlantı kader olacak Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun
merve consume obey die tek ayak cezası Pro Üye 13 Ocak 2020 45.077 2 171.473 548 33 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeksi #68 bebeksi .!.: Peki sizce olursa akıntı ne zaman başlar ? Genişletmek için tıkla... Başlamayadabilir. 18 ekimde tek korumasız iliski olduysa. Siz 2 gün sonra bi erken gebelik testi yapın.
bebeksi .!.: Peki sizce olursa akıntı ne zaman başlar ? Genişletmek için tıkla... Başlamayadabilir. 18 ekimde tek korumasız iliski olduysa. Siz 2 gün sonra bi erken gebelik testi yapın.
B bebeksi Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2021 32 8 1 25 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeksi #69 Merve .!.: Başlamayadabilir. 18 ekimde tek korumasız iliski olduysa. Siz 2 gün sonra bi erken gebelik testi yapın. Genişletmek için tıkla... Hangi markayı önerirsiniz erken gebelikte
Merve .!.: Başlamayadabilir. 18 ekimde tek korumasız iliski olduysa. Siz 2 gün sonra bi erken gebelik testi yapın. Genişletmek için tıkla... Hangi markayı önerirsiniz erken gebelikte
merve consume obey die tek ayak cezası Pro Üye 13 Ocak 2020 45.077 2 171.473 548 33 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeksi #70 bebeksi .!.: Hangi markayı önerirsiniz erken gebelikte Genişletmek için tıkla... After10 hariç hepsi olur bence. Normal kaset test de alın bakın. Başka korunmasız ilişki olmadiysa, ilişkiden 12-14 gün sonra testler doğruyu söyler
bebeksi .!.: Hangi markayı önerirsiniz erken gebelikte Genişletmek için tıkla... After10 hariç hepsi olur bence. Normal kaset test de alın bakın. Başka korunmasız ilişki olmadiysa, ilişkiden 12-14 gün sonra testler doğruyu söyler
B bebeksi Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2021 32 8 1 25 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeksi #71 Merve .!.: After10 hariç hepsi olur bence. Normal kaset test de alın bakın. Başka korunmasız ilişki olmadiysa, ilişkiden 12-14 gün sonra testler doğruyu söyler Genişletmek için tıkla... Peki benim bu kasıklarımdaki ağrı normal mi şuanda anlayamadım ama gerçekten ağrıyor
Merve .!.: After10 hariç hepsi olur bence. Normal kaset test de alın bakın. Başka korunmasız ilişki olmadiysa, ilişkiden 12-14 gün sonra testler doğruyu söyler Genişletmek için tıkla... Peki benim bu kasıklarımdaki ağrı normal mi şuanda anlayamadım ama gerçekten ağrıyor
Jou Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü Yöresel Yemekler 25 Ağustos 2019 61.084 113.940 698 30 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeksi #72 bebeksi .!.: Arkadaslar ben 1 senelik evliyim ve adetim bittikten 1 gün bile gecmeden esimle birlikte olduk ve korunmadık sizce hamile kalabilir miyim Genişletmek için tıkla... O hiç belli olmuyor şahsen benim öyle oldu hesapladığıma göre adetim bittiği gün beraber olmuştum ondan sebepmi değilmi bilmiyorum onu allah bilir istemiyormusunuz ?
bebeksi .!.: Arkadaslar ben 1 senelik evliyim ve adetim bittikten 1 gün bile gecmeden esimle birlikte olduk ve korunmadık sizce hamile kalabilir miyim Genişletmek için tıkla... O hiç belli olmuyor şahsen benim öyle oldu hesapladığıma göre adetim bittiği gün beraber olmuştum ondan sebepmi değilmi bilmiyorum onu allah bilir istemiyormusunuz ?
E Evdehepgulenbiri Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2021 62 34 38 27 4 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeksi #73 bebeksi .!.: Arkadaslar ben 1 senelik evliyim ve adetim bittikten 1 gün bile gecmeden esimle birlikte olduk ve korunmadık sizce hamile kalabilir miyim Genişletmek için tıkla... Yaptınız mı test bebek var mıymış
bebeksi .!.: Arkadaslar ben 1 senelik evliyim ve adetim bittikten 1 gün bile gecmeden esimle birlikte olduk ve korunmadık sizce hamile kalabilir miyim Genişletmek için tıkla... Yaptınız mı test bebek var mıymış