Hamile kalıp kalamayacağım konusu

Neye bakıyoz tam yumurtlamada seks var. Hayırlı olsun.
Asko ya mesela adet bitiminden hemen sonrası yumurtlama neden gözükür takvim uygulamasında benimkiler de hep bı ara var ona kafam takıldı

Asko ya mesela adet bitiminden hemen sonrası yumurtlama neden gözükür takvim uygulamasında benimkiler de hep bı ara var ona kafam takıldı
Yavrucum yumurtlama 16sında işte. Bu 3 4 gün de önden çicekleri koymuş ki sapma olursa bu kısımlarda da orta hamilelik şansı diyor. 16sı yüksek hamilelik şansı. Tabi çok saparsa o da takdir-i ilahi.

Reactions: Jou
Benim kahve fallarımda annemin teyzemlerin fallarında hep bebek çıkmaya başlamıştı bana kim baksa falımda bebek gördü sonrasında bu olay da olunca ben cok ciddiye almamıştım çıkmaya başlayınca bi işkillendim bekliyorum bakalım

merve bu benim attığım uygulama diğeri yukarda asko konu sahibinin ki
Öf seninkini görmüşüm.

Şimdi o da söyle oluyor. Bu ablanın regl düzenli gidiyor gidiyor gidiyor. Sonra bi oynama yapıyo bi hafta. O ara da bu istisnadır diye uygulama bozmuyor yumurtlama haftasını. Aynı ortalamayla işaretlemeye devam ediyor. Sonra regl bilgisi girildikçe. Ortalara çeker o haftayı.

Konu sahibi adetinin 4.gunu yani daha adeti bitmeden ilişkisi olmuş 16 si ilişki 17 adeti bitiyor
. Ben burada değilim 17si adeti bitip 18i yumurtlama başlıyor gözüküyor takviminde kafam ona takıldı merve anlatabildim mi gece gece

merve bu benim attığım uygulama diğeri yukarda asko konu sahibinin ki
Peki sizce kalabilecek miyim

Spermler 48 saat canlı kalabiliyor diye öyle düşündüm

Kafamda oturdu şimdi teşekkür ederim bilgi için

Ben de anladıkça yazdım bi şeyler ama bilemiyorum.

Meraktan öldüm dün gece şeker ile karıştırıp baktım ve şeker erimedi doğal yöntemlerle denemek istedim allahım ne günlere kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…