- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Asko ya mesela adet bitiminden hemen sonrası yumurtlama neden gözükür takvim uygulamasında benimkiler de hep bı ara var ona kafam takıldıNeye bakıyoz tam yumurtlamada seks var. Hayırlı olsun.
Yavrucum yumurtlama 16sında işte. Bu 3 4 gün de önden çicekleri koymuş ki sapma olursa bu kısımlarda da orta hamilelik şansı diyor. 16sı yüksek hamilelik şansı. Tabi çok saparsa o da takdir-i ilahi.Asko ya mesela adet bitiminden hemen sonrası yumurtlama neden gözükür takvim uygulamasında benimkiler de hep bı ara var ona kafam takıldı
Eki Görüntüle 2941195
Benim böyle o yüzden öyle söyledim
Öf seninkini görmüşüm.merve bu benim attığım uygulama diğeri yukarda asko konu sahibinin ki
merve bu benim attığım uygulama diğeri yukarda asko konu sahibinin ki
Peki sizce kalabilecek miyimÖf seninkini görmüşüm.
Şimdi o da söyle oluyor. Bu ablanın regl düzenli gidiyor gidiyor gidiyor. Sonra bi oynama yapıyo bi hafta. O ara da bu istisnadır diye uygulama bozmuyor yumurtlama haftasını. Aynı ortalamayla işaretlemeye devam ediyor. Sonra regl bilgisi girildikçe. Ortalara çeker o haftayı.
Allah bilir.Peki sizce kalabilecek miyim
Spermler 48 saat canlı kalabiliyor diye öyle düşündümKonu sahibi adetinin 4.gunu yani daha adeti bitmeden ilişkisi olmuş 16 si ilişki 17 adeti bitiyor
. Ben burada değilim 17si adeti bitip 18i yumurtlama başlıyor gözüküyor takviminde kafam ona takıldımerve anlatabildim mi gece gece
Kafamda oturdu şimdi teşekkür ederim bilgi içinÖf seninkini görmüşüm.
Şimdi o da söyle oluyor. Bu ablanın regl düzenli gidiyor gidiyor gidiyor. Sonra bi oynama yapıyo bi hafta. O ara da bu istisnadır diye uygulama bozmuyor yumurtlama haftasını. Aynı ortalamayla işaretlemeye devam ediyor. Sonra regl bilgisi girildikçe. Ortalara çeker o haftayı.
Ben de anladıkça yazdım bi şeyler ama bilemiyorum.Konu sahibi adetinin 4.gunu yani daha adeti bitmeden ilişkisi olmuş 16 si ilişki 17 adeti bitiyor
. Ben burada değilim 17si adeti bitip 18i yumurtlama başlıyor gözüküyor takviminde kafam ona takıldımerve anlatabildim mi gece gece
Kanamaniz tamamen kesilmişmiydi ? Adet dönemde yumurtlama olmaz diye biliyorum çünküPeki sizce kalabilecek miyim
Evet kesilmiştiKanamaniz tamamen kesilmişmiydi ? Adet dönemde yumurtlama olmaz diye biliyorum çünkü
Kafama yattı dediklerinBen de anladıkça yazdım bi şeyler ama bilemiyorum.
Çünkü ben sallasam da sistematik sallarım.Kafama yattı dediklerin
Ve adet döneminde de hamile kalınabiliyor diye biliyorumEvet kesilmişti
Hmm anladım biraz daha bekleyin belirti için çok erken test yapsanız bile çıkmazEvet kesilmişti
12-13 gün sonraTesekkür ederim yanıtınız icin allah herkesin gönlüne göre versin bu arada ne zaman test yapsam kesin sonuc alabilirim en erken cok sabırsızlanıyorum
Kesin kalinmaz demiyor tıpta evet ama çok çok nadirdir belki ben gerçekte rastlamadımVe adet döneminde de hamile kalınabiliyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?