Kanamam yoktu kahverengi leke gelmişti sadece bir iki damla sonrasında da daha gelmediKesin kalinmaz demiyor tıpta evet ama çok çok nadirdir belki ben gerçekte rastlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanamam yoktu kahverengi leke gelmişti sadece bir iki damla sonrasında da daha gelmediKesin kalinmaz demiyor tıpta evet ama çok çok nadirdir belki ben gerçekte rastlamadım
Teşekkür ederim tekrardanÇünkü ben sallasam da sistematik sallarım.![]()
Anladim hiç doktora gittiniz mi bebek düşünüyorsanız kontrole gidinKanamam yoktu kahverengi leke gelmişti sadece bir iki damla sonrasında da daha gelmedi
Rica ederim.Teşekkür ederim tekrardanyoksa kafamda adetin 14. Günü yumurtlama tezi çürüyecekti
![]()
Aslında bebek düşünmüyoruz olursa bile tamamen rastlantı kader olacakAnladim hiç doktora gittiniz mi bebek düşünüyorsanız kontrole gidin
Peki sizce olursa akıntı ne zaman başlar ?Rica ederim.![]()
Hayırlısı olsunAslında bebek düşünmüyoruz olursa bile tamamen rastlantı kader olacak
Başlamayadabilir.Peki sizce olursa akıntı ne zaman başlar ?
Hangi markayı önerirsiniz erken gebelikteBaşlamayadabilir.18 ekimde tek korumasız iliski olduysa. Siz 2 gün sonra bi erken gebelik testi yapın.
After10 hariç hepsi olur bence. Normal kaset test de alın bakın. Başka korunmasız ilişki olmadiysa, ilişkiden 12-14 gün sonra testler doğruyu söylerHangi markayı önerirsiniz erken gebelikte
Peki benim bu kasıklarımdaki ağrı normal mi şuanda anlayamadım ama gerçekten ağrıyorAfter10 hariç hepsi olur bence. Normal kaset test de alın bakın. Başka korunmasız ilişki olmadiysa, ilişkiden 12-14 gün sonra testler doğruyu söyler
O hiç belli olmuyor şahsen benim öyle oldu hesapladığıma göre adetim bittiği gün beraber olmuştum ondan sebepmi değilmi bilmiyorum onu allah bilir istemiyormusunuz ?Arkadaslar ben 1 senelik evliyim ve adetim bittikten 1 gün bile gecmeden esimle birlikte olduk ve korunmadık sizce hamile kalabilir miyim
Yaptınız mı test bebek var mıymışArkadaslar ben 1 senelik evliyim ve adetim bittikten 1 gün bile gecmeden esimle birlikte olduk ve korunmadık sizce hamile kalabilir miyim