Adetim 6 kasım başlayacakAdetin ne zamandi 10 gün varsa belirti için çok erken yumurtalama bile yeni yeni bitiyor demek
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile kalıp kalamayacağım konusu
- Konu Sahibi bebeksi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile miyim?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
O zaman sizin yumurtlama doneminizAdetim 6 kasım başlayacak
Yani kalmaz mıyım suanda sizceO zaman sizin yumurtlama doneminiz
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
İhtimal var tabi ki erken yumurtlama olduysa falan bilemedim de ağrılarınız yumurtalamadan olabilirYani kalmaz mıyım suanda sizce
Bu gün de canım baya tatlı istiyor gittim kendime sufle yaptım haha bilemedim belki psikolojik yaptım amaİhtimal var tabi ki erken yumurtlama olduysa falan bilemedim de ağrılarınız yumurtalamadan olabilir
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Belirti aserme için çok erkenBu gün de canım baya tatlı istiyor gittim kendime sufle yaptım haha bilemedim belki psikolojik yaptım ama
İhtimal var tabi ki erken yumurtlama olduysa falan bilemedim de ağrılarınız yumurtalamadan
Dönem uzunluğum 24 gün 5 gün adet oluyorum ve 5. Günü yaptık yumurtlamam hemen ertesi gün başlıyor 7 gün sürüyor 6 kasımda da kesin adet olmam gerekiyorBelirti aserme için çok erken
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Ben anladım sizi yumurtlama adet bittiği gibi başlamaz ki ovulasyon mu yaptınız adet bitip 5 6 gün sonra yumurtlama başlıyor takvime göreDönem uzunluğum 24 gün 5 gün adet oluyorum ve 5. Günü yaptık yumurtlamam hemen ertesi gün başlıyor 7 gün sürüyor 6 kasımda da kesin adet olmam gerekiyor
Hayır telefondan adet uygulamasından baktığımda hep öyle çıkıyorBen anladım sizi yumurtlama adet bittiği gibi başlamaz ki ovulasyon mu yaptınız adet bitip 5 6 gün sonra yumurtlama başlıyor takvime göre
Ben anladım sizi yumurtlama adet bittiği gibi başlamaz ki ovulasyon mu yaptınız adet bitip 5 6 gün sonra yumurtlama başlıyor takvime göre
Hayır telefondan adet uygulamasından baktığımda hep öyle çıkıyor
Eklentiler
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Hayır telefondan adet uygulamasından baktığımda hep öyle çıkıyor
Benim böyle o yüzden öyle söyledim
Döngüye göre değişiyor teşekkür ederim ilginiz içinEki Görüntüle 2941195
Benim böyle o yüzden öyle söyledim
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Ovulasyon testi en doğru sonuç verir tabi ki de öyle döngüye göre değişiyor her ay aynı günde yumurtlama olmaz ama yumurtlama adet bitiminin 14. Günü falan deniyor ya sizin öyle olmasına şaşırdımDöngüye göre değişiyor teşekkür ederim ilginiz için
Benim de kafam iyice karıştı gerçekten bilemiyorum testi kasım ayının ilk haftası yaparsam doğru sonuç verir değil miOvulasyon testi en doğru sonuç verir tabi ki de öyle döngüye göre değişiyor her ay aynı günde yumurtlama olmaz ama yumurtlama adet bitiminin 14. Günü falan deniyor ya sizin öyle olmasına şaşırdım
Hayırlı olsun inşallah bebişinizi kucağınıza alınBiz de reglimin ertesi gunu korunmamistik; kizimiz iceride oynuyor