- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 20.998
Benimde adama bir sinirliyim resmen kendimi frenlemeye çalışıyorum , elim ayağım sıcak basıyor onun bile sorumlusu kocam gibi geliyorBen açık açık söylemiştim aşkım seninle konuşurken midem bulaniyo diye..2 gun peşinde gezdirdi beni konusmadi yemin ederim 1 ayda yüzüme çarptı bana boyle dedin cok zoruma gitti diyekabus gibi günler geçirdim ama sonrasında geçti gitti unutuldu en azından ben unuttum
Benim yorgunluktandı ama nasıl tatlı geliyordu uykuBende de hamileyken değil de bebekten sonra oldu yani yorgunluktan diye düşünüyordum ama meğerse emzirildiginde oksitosin artışı cinsel isteği azaltabilirmiskimisi de anne oldum artık kutsalım cinsellik pis diye olaylara karışıyormuş, kadın olmak zor azizim...
Valla haklısın uyku tatlı ama bebeklerin pek tatlı değil galibaBenim yorgunluktandı ama nasıl tatlı geliyordu uyku
Olay tamamen esinin anlayışına kalmis bende öyleydim bazen isyan etsede çoğunlukla anlayışla karşıladı hamilelikten sonra geçiyor uzaklaşıp uzaklaşmamak eşinize bağlı tamamen anlayışına kalmis biseyMerhaba özellikle yeni anne adaylarına merhaba
Hamile kaldıktan sonra bütün cinsel isteğim bitti hatta kocama çok sinir oluyorum psikolojim neden böyle oldu çok üzülüyorum aslında çok ilgili anlayışlı hem aşkım hem yakın arkadaşım ama sinirim bozuluyor asla istemiyorum onda anlıyor çok üzülüyor yine sinirleniyorum ama Elimde değil uzaklaşacağız diye çok korkuyorum sonuçta cinsellik ilişkinin evliliğin dinamikleri biliyorum 10 yıldır birlikteyiz neden böyle oldum çok üzülüyorum bir akıl verin
İşte ben uzaklaşıyorum korkum o zaten o hep anlayışlıOlay tamamen esinin anlayışına kalmis bende öyleydim bazen isyan etsede çoğunlukla anlayışla karşıladı hamilelikten sonra geçiyor uzaklaşıp uzaklaşmamak eşinize bağlı tamamen anlayışına kalmis bisey