Bazıları ilk denemede hamile kalıyo, bazıları da aylarca yıllarca uğraştıktan sonra hamile kalıyo. Hamile kaldığınızı öğrendiğiniz ay neler yaptınız ya da neler yapmadınız. Tedaviler, bitkisel karışımlar, psikolojik durum hepsini merak ediyorum. Deneyimler aktarıldıkça değerleri artar, deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
ilk bebegım dusukle sonuclandı
bırdaha hamıle kalmak ıstemıyorum yapamam ben anne olmayı beceremıyorum derken hamıle oldugumu ogrendım suan 29 haftalık hamıleyım ve bu 29 haftayı korkarak yasadım doguma kadarda yasacagıma ınanıyorum cunku ilk bebegımı kaybetmıstım
nelere dıkkat ettım ilaçlarımı duzenlı ıcmeye dıkkat ettım ilk haftalarda folıkasıt kullaıyodum sımdı ıse 6 farklı ılac kullanıyorum :) vıtamın-kalsıyum-magnezyum-balık hapı-ıdrar yolu ıltıhabı ıcın 2 farklsı ılac daha
agır kaldırmamaya dıkkat ettım,yedıklerıme dıkkat ettım,her yedıgım seyı ınt arastırdım atıyorum nohut yıyorum hemn yazdım nohutun hamılelıkte bebege faydaları nelerdır dıye bu sekılde hep bılgı sahıbı oldum salatalık yedım bebege faydası neymıs dedım arastırıdm
cevız badem cokca yedım
balıkda yemek gerekıyo ama ben yyemedım ıcın balık hapı kullanıyorum
ve bırde cocuk doguran her ınsan o konuda mastır yapmıs sanıyo kendısını,yanı demem sukı ağzı olan ve daha oceden cocuk dogurmus olan herkes bır ogut verecek kımı sacma kımı gerceklık payı olarak
kapının eşiğine oturma bebegın kordonu dolanır !
sacını kestırme bebegın omu kısa olur (uzun saclarımı kısacık kestırdım bebegın omrunu rabbım belırler benım kılım tuyum değil )
vs busekılde sozlerde cok duyacaksınızdır emınım :)
aklıma gelenler bunlar bende acemıyım bılmedıgım cok sey var
sadece 7 ayda yasadıgımı yazıyım dedım :))))