- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.711
-
- Konu Sahibi PembeBiKuzu
Bunu gittiginiz merkezmi takip ediyo benim transfer sonrasi hic progesteron bakilmadidaMerhaba, daha önce düşük yaptığımda progesteron seviyem 12 çıkmıştı. Bugün transferden sonra 6. gün ve progesteron 11 çıktı. Bu neyin göstergesi, hamile kalanlar kendi değerlerini yazabilir mi? Benim test günümü 12 gün sonraya vermişlerdi daha 1 hafta var meraktan çatlıyorum. Kötüye mi gösterge, yükselir mi?
Evet çok önem veriyorlar, benim transferim 6 Temmuz, bugün için reçete yazdılar test olmam için.Bunu gittiginiz merkezmi takip ediyo benim transfer sonrasi hic progesteron bakilmadida
Bana da hiç bakıldimadı ben kadınlar kulübünden öğrendim bakıldığınıBunu gittiginiz merkezmi takip ediyo benim transfer sonrasi hic progesteron bakilmadida
Hangi merkez acaba gittiginizEvet çok önem veriyorlar, benim transferim 6 Temmuz, bugün için reçete yazdılar test olmam için.
Ben Halil İbrahim tekine gidiyorum dr. Hit diye geçiyor. Kıbrısta. Aslen Kıbrıslı'yım ama istanbuldan gidiyorum :)Hangi merkez acaba gittiginiz
Bende tup bebege baslicam simdi yeniden bendende istedi doktorum ama transfer sonrasi hic istenmemistiBen Halil İbrahim tekine gidiyorum dr. Hit diye geçiyor. Kıbrısta. Aslen Kıbrıslı'yım ama istanbuldan gidiyorum :)
Düşük olmaması için bu değeri de takip ediyorlarBende tup bebege baslicam simdi yeniden bendende istedi doktorum ama transfer sonrasi hic istenmemisti
Yükseldi mi değeriniz? Ben de Halil beye gitmeyi düşünüyorum ama ort. Ne kadar masraf olduBen Halil İbrahim tekine gidiyorum dr. Hit diye geçiyor. Kıbrısta. Aslen Kıbrıslı'yım ama istanbuldan gidiyorum :)
Evet. Çok şükür 235'e yükseldiYükseldi mi değeriniz? Ben de Halil beye gitmeyi düşünüyorum ama ort. Ne kadar masraf oldu
Bu arada kıbrısta Airbnb ile ev kiralamak çok yaygın düşünürseniz. Bence dr. Hit o kadar zahmete değiyorYükseldi mi değeriniz? Ben de Halil beye gitmeyi düşünüyorum ama ort. Ne kadar masraf oldu
Ben 9. Gün testte 46.2 görmüştümArkadaşlar transferden sonra 9. Gunüm benim gibi olup belirti yaşayan var mı acaba
Çok teşekkür ediyorum sağlıkla al kucağına inşallah. Ben de konaklama sağlayan yerler de var onlara baktım doğuş hastanesi gibi. Araştırma içindeyim şuan birkaç aya olmazsa gideceğimBu arada kıbrısta Airbnb ile ev kiralamak çok yaygın düşünürseniz. Bence dr. Hit o kadar zahmete değiyor
AynıBelirtilerim de vardı adet sancısı ve yorgunluk
MaşallahBen 9. Gün testte 46.2 görmüştüm
Merhaba ben tup bebek sürecinde değilim Suan ama doktorum progestoron testi istedi 16 çıktı bu ay yumurtalama olmuş ve catlamis dedi ama betan 0.100 çıktı bu değer sadece yumurtanın olup olmadigini mi gösteriyorMerhaba, daha önce düşük yaptığımda progesteron seviyem 12 çıkmıştı. Bugün transferden sonra 6. gün ve progesteron 11 çıktı. Bu neyin göstergesi, hamile kalanlar kendi değerlerini yazabilir mi? Benim test günümü 12 gün sonraya vermişlerdi daha 1 hafta var meraktan çatlıyorum. Kötüye mi gösterge, yükselir mi?
Tam neyi gösteriyor bilmiyorum ama tüp bebek transferinden önce 10'dan düşük olması isteniyor, transferden sonra 10'dan yüksek olması isteniyor, tutunmaya yardımcı olan hormonmuş bu, başka yumurta olması da tüp bebekte transfer öncesi istenmiyor o yüzden estrofem verip baskılıyorlar diğer yumurtaları büyümesin diyeMerhaba ben tup bebek sürecinde değilim Suan ama doktorum progestoron testi istedi 16 çıktı bu ay yumurtalama olmuş ve catlamis dedi ama betan 0.100 çıktı bu değer sadece yumurtanın olup olmadigini mi gösteriyor