Hamile Kalanlar, transferden sonra BetaHgc'den önce; Progesteron değerleriniz ne çıktı?

PembeBiKuzu

🐥🤍🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
2.460
2.711
Merhaba, daha önce düşük yaptığımda progesteron seviyem 12 çıkmıştı. Bugün transferden sonra 6. gün ve progesteron 11 çıktı. Bu neyin göstergesi, hamile kalanlar kendi değerlerini yazabilir mi? Benim test günümü 12 gün sonraya vermişlerdi daha 1 hafta var meraktan çatlıyorum. Kötüye mi gösterge, yükselir mi?

Bunu gittiginiz merkezmi takip ediyo benim transfer sonrasi hic progesteron bakilmadida

Yükseldi mi değeriniz? Ben de Halil beye gitmeyi düşünüyorum ama ort. Ne kadar masraf oldu
Evet. Çok şükür 235'e yükseldi ben son gidişimde otele 8.000 tl harcadım, Palm beach otelde kaldım. Tedavi masrafları OPU ve transfer için 2.000 Euro değişmediyse. Uçak bileti otel fiyatı genelde değişiyor sezona göre, ben Girne'de kendi evimde kalıyorum genelde ama son gidişimde otelde kaldım hastaneye yakın diye

Bu arada kıbrısta Airbnb ile ev kiralamak çok yaygın düşünürseniz. Bence dr. Hit o kadar zahmete değiyor
Çok teşekkür ediyorum sağlıkla al kucağına inşallah. Ben de konaklama sağlayan yerler de var onlara baktım doğuş hastanesi gibi. Araştırma içindeyim şuan birkaç aya olmazsa gideceğim

Merhaba ben tup bebek sürecinde değilim Suan ama doktorum progestoron testi istedi 16 çıktı bu ay yumurtalama olmuş ve catlamis dedi ama betan 0.100 çıktı bu değer sadece yumurtanın olup olmadigini mi gösteriyor

Merhaba ben tup bebek sürecinde değilim Suan ama doktorum progestoron testi istedi 16 çıktı bu ay yumurtalama olmuş ve catlamis dedi ama betan 0.100 çıktı bu değer sadece yumurtanın olup olmadigini mi gösteriyor
Tam neyi gösteriyor bilmiyorum ama tüp bebek transferinden önce 10'dan düşük olması isteniyor, transferden sonra 10'dan yüksek olması isteniyor, tutunmaya yardımcı olan hormonmuş bu, başka yumurta olması da tüp bebekte transfer öncesi istenmiyor o yüzden estrofem verip baskılıyorlar diğer yumurtaları büyümesin diye

Selam kızlar 19unda tüp bebek transferi yaptırdım.
Bugün progesteron ölçümü istedi doktorum.
Normalde 1 gün boş 1 gün dolu progestan 50lik kalçadan vuruluyordum bugün 19 çıkmış değer doktor her gün vurulacaksın artık değer düşük dedi çok üzüldüm başına gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…