• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferinden sonra serum

Pnr Akr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
60
7
1
25
Merhaba kızlar lütfen bilen duyan yaptıran yazabilir mi transfer günü iki tane serum yaptılar biri omega içerikli diğeri biofleks 0.9 izotonik sodyum klorür diye bir serum daha sonra transferden 1 hafta sonra yine alıp yaptırmamı söylediler hamileysem falan zarar vermez mi ya yaptıran var mı diğer serum ismi rexomega-3 10 g/100 ml infuzyonluk emulsiyon

Merhaba kızlar lütfen bilen duyan yaptıran yazabilir mi transfer günü iki tane serum yaptılar biri omega içerikli diğeri biofleks 0.9 izotonik sodyum klorür diye bir serum daha sonra transferden 1 hafta sonra yine alıp yaptırmamı söylediler hamileysem falan zarar vermez mi ya yaptıran var mı diğer serum ismi rexomega-3 10 g/100 ml infuzyonluk emulsiyon
Intralipit beyaz serum diyende var. Ben de yaptırdım bağışıklık güçlendirici bebeğe zarar vermez bebegin tutunmasına sağlıklı gelişimine yarar sağlar. Pazartesi test günüm eğer hamileysem bir kere daha almayı talep edeceğim bebeğin sağlığı için.🫶🏻

Intralipit beyaz serum diyende var. Ben de yaptırdım bağışıklık güçlendirici bebeğe zarar vermez bebegin tutunmasına sağlıklı gelişimine yarar sağlar. Pazartesi test günüm eğer hamileysem bir kere daha almayı talep edeceğim bebeğin sağlığı için.🫶🏻 Sizde transfer günü mü yaptırdınız bir de iki serum birden mi verdiler diğeri de temizliyormuş herhalde birisi beyaz diğeri sıvı şeffaf

Sizde transfer günü mü yaptınız birisi beyaz renk diğeri ise şeffaf iki tane birden mi verdiler size de bana önce beyaz rengi verdiler sonra ise şeffaf rengi

Sizde transfer günü mü yaptınız birisi beyaz renk diğeri ise şeffaf iki tane birden mi verdiler size de bana önce beyaz rengi verdiler sonra ise şeffaf rengi
Yok şeffaf bilmiyorum ama serumu hazırladılar birkaç şeyi karıştırdılar transfer esnasında yaptıkları için gördüm ordan biliyorum evet transferden hemen sonra ve 1. Hafta

Yok şeffaf bilmiyorum ama serumu hazırladılar birkaç şeyi karıştırdılar transfer esnasında yaptıkları için gördüm ordan biliyorum evet transferden hemen sonra ve 1. Hafta
Anladım tamam o zaman ne bileyim işte insanın kafasında bir sürü soru işareti oluyo bu benim ikinci transferim aslında ama birincide vermemişlerdi ondan bi araştırayım dedim

Anladım tamam o zaman ne bileyim işte insanın kafasında bir sürü soru işareti oluyo bu benim ikinci transferim aslında ama birincide vermemişlerdi ondan bi araştırayım dedim
Bana da ilk transferde vermem ben hastalarıma dedi ben istedim ekstra ücret ödedim siz ödediniz mi

Back
X