Bende beklemedeyım cuma gunu kan testı yapıcam goguslerımde ılk catlatma ıgnemı vurundugumda ucları acıyordu sımdı tamamı acıyor bıde cok belım agrıyo ınsallah ılaclardan degıl bebegımden dolayıdırBen yumurtlama günlerimi 3 aydır Ovulasyon testi ile takip ediyorum bende hafif polikistik over var geçen sene 5 haftalık hamileyken düşük yaşadım düşük yapmadan önce 3 haftalıkken çok göğüslerim şişmiş damarlaşma olmuştu ve göğüs uçlarım çok acıyordu
Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum ama her ay belirtileri takip ediyorum ve sonu hüsran oluyor siz yumurtlamadan sonra ne gibi belirtiler yaşadınız
Bende beklemedeyım cuma gunu kan testı yapıcam goguslerımde ılk catlatma ıgnemı vurundugumda ucları acıyordu sımdı tamamı acıyor bıde cok belım agrıyo ınsallah ılaclardan degıl bebegımden dolayıdır
İnşaAllah hamilesinizdir rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Bende beklemedeyım cuma gunu kan testı yapıcam goguslerımde ılk catlatma ıgnemı vurundugumda ucları acıyordu sımdı tamamı acıyor bıde cok belım agrıyo ınsallah ılaclardan degıl bebegımden dolayıdır
Benımde ıgnemın uzerınden 12 gun gectı ovulasyonla kafanı karıstırma hıc bugun gebelık testı yaptım ondada bısey cıkmadı beklıcez umarım güzel haberler alırızBen de beklemedeyim yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti bazı kadınlar Ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğreniyormuş bende 2 gündür Ovulasyon testine tekrar başladım ama çok silik çizgi çıkıyor tizgisi her ay hüsrana uğramak çok kötü bişey rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Bel agrısı karın agrısı olmadıGünüm geçene kadar hiç bir belirti yaşamadım
Famera ovıtrella kullandın degılmıGünüm geçene kadar hiç bir belirti yaşamadım
Onlar normal adet belirtilerindede yaşadığım şeyler...yanı hamile değişkende hamileykende yaşadığım için hamilelikle ilişkilendirmedim.Bel agrısı karın agrısı olmadı
Kullanmadım ...Famera ovıtrella kullandın degılmı
Hamıle kaldıgınızda belırtı yasamadınızmıCanım belirti ararsan bütün belirtileri yaşarsın kendini dinlememeye çalış çoğu zaman psikolojik olabiliyor. Ben hamile kalana kadar her ay bütün belirtileri yaşadım.
Hamıle kaldıgınızda belırtı yasamadınızmı
Anladım allah yavrunuzu sıze bagıslasınHayır yaşamadım 2 sefer bayıldım sadece bunuda hamileliğr yormuyorum çünkü tansiyonum sık sık düşer ve geneldede düşüktür zaten
Kusarak uyanma olmustuBen yumurtlama günlerimi 3 aydır Ovulasyon testi ile takip ediyorum bende hafif polikistik over var geçen sene 5 haftalık hamileyken düşük yaşadım düşük yapmadan önce 3 haftalıkken çok göğüslerim şişmiş damarlaşma olmuştu ve göğüs uçlarım çok acıyordu
Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum ama her ay belirtileri takip ediyorum ve sonu hüsran oluyor siz yumurtlamadan sonra ne gibi belirtiler yaşadınız
Canım belirti ararsan bütün belirtileri yaşarsın kendini dinlememeye çalış çoğu zaman psikolojik olabiliyor. Ben hamile kalana kadar her ay bütün belirtileri yaşadım.
Nasıl yaniKusarak uyanma olmustu
Yani uyuyodum midemin eksidigini ruyamda hissettim uyandigim an cikarmaya baslamistim... O zaman zaten anladim bi gariplik oldugunuNasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?