MaşaAllah erkenden çıkmış hemen benim de tahminen haftasonu adet günüm bende 2 gündür hem gebelik hem Ovulasyon testi yapıyorum ama henüz olumlu bir sonuç yok
Ben hala adet olmadım evde gebelik testi yapıyorum sabahları negatif çıkıyor acaba daha erken mi öğrenmek için bugün artık yumurtlamadan sonraki 17. Gün
millet 10.gün de 12.günde test yapıyor öğreniyor ne güzel onlara özeniyorum sanırım net sonuç alabilmem için kan testi yaptırmam lazım
Ben hala adet olmadım evde gebelik testi yapıyorum sabahları negatif çıkıyor acaba daha erken mi öğrenmek için bugün artık yumurtlamadan sonraki 17. Gün
millet 10.gün de 12.günde test yapıyor öğreniyor ne güzel onlara özeniyorum sanırım net sonuç alabilmem için kan testi yaptırmam lazım
Yaa öyle mi üzüldüm hakkınızda hayırlısı böyleymiş demekki çok sıkmayın canınızı benimde yumurtlamadan sonra 17.gün bugün ama adet olmadım testlerde negatif
Yaa öyle mi üzüldüm hakkınızda hayırlısı böyleymiş demekki çok sıkmayın canınızı benimde yumurtlamadan sonra 17.gün bugün ama adet olmadım testlerde negatif
ELİF hanım ben Farmasi yapıyorum da üye olmak ister misiniz. Satış yapma zorunluluğu yok. Sadece kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için bile üye olabilirsiniz. İlk defa üye olanlara 260 TL değerindeki paketi sadece kendi üyelerine 60 TL ye veriyorlar. Sadece makyaj malzemesi yok temizlik ürünleri bitkisel cilt bakı yüz bakım ürünleri deterjanları her şey var