Hamile kalanlar olarak yumurtlamadan itibaren ne gibi belirtiler yaşadınız

Ben hala adet olmadım evde gebelik testi yapıyorum sabahları negatif çıkıyor acaba daha erken mi öğrenmek için bugün artık yumurtlamadan sonraki 17. Gün
millet 10.gün de 12.günde test yapıyor öğreniyor ne güzel onlara özeniyorum sanırım net sonuç alabilmem için kan testi yaptırmam lazım

Ben yumurtlamamın 13 gün silik çizgi ile öğrendim ama kımyasal ıle sonuclandı ınsallah hamılesınızdır hemde normal kaset tipi testlerleydi

Ben yumurtlamamın 13 gün silik çizgi ile öğrendim ama kımyasal ıle sonuclandı ınsallah hamılesınızdır hemde normal kaset tipi testlerleydi

Yaa öyle mi üzüldüm hakkınızda hayırlısı böyleymiş demekki çok sıkmayın canınızı benimde yumurtlamadan sonra 17.gün bugün ama adet olmadım testlerde negatif

Kızlar adetime iki gün var test yaptım negatif çıktı. Kesin negatif midir. İlk idrarla yapmadım, bu çok mu önemli.

Değil ben gece bır bucukda yapmısdım yınede azda olsa silik çizgi belli olmusdu hcg varsa cıkıyor ya ılk ıdrarda daha net cıkar ama
ELİF hanım ben Farmasi yapıyorum da üye olmak ister misiniz. Satış yapma zorunluluğu yok. Sadece kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için bile üye olabilirsiniz. İlk defa üye olanlara 260 TL değerindeki paketi sadece kendi üyelerine 60 TL ye veriyorlar. Sadece makyaj malzemesi yok temizlik ürünleri bitkisel cilt bakı yüz bakım ürünleri deterjanları her şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…