Anladım.. Peki hemen test mi yaptınız nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu?Yani uyuyodum midemin eksidigini ruyamda hissettim uyandigim an cikarmaya baslamistim... O zaman zaten anladim bi gariplik oldugunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım.. Peki hemen test mi yaptınız nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu?Yani uyuyodum midemin eksidigini ruyamda hissettim uyandigim an cikarmaya baslamistim... O zaman zaten anladim bi gariplik oldugunu
Adetime 6 gun warken yapmisyim cikmisti canim yani kusmadan 2 gun sonraAnladım.. Peki hemen test mi yaptınız nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu?
MaşaAllah erkenden çıkmış hemen benim de tahminen haftasonu adet günüm bende 2 gündür hem gebelik hem Ovulasyon testi yapıyorum ama henüz olumlu bir sonuç yokAdetime 6 gun warken yapmisyim cikmisti canim yani kusmadan 2 gun sonra
Merak ettim sağlıklı bir şekilde aldınız mı bebeğinizi kucağınıza yoksa şuan hamile misinizAdetime 6 gun warken yapmisyim cikmisti canim yani kusmadan 2 gun sonra
Ben yumurtlamamın 13 gün silik çizgi ile öğrendim ama kımyasal ıle sonuclandı ınsallah hamılesınızdır hemde normal kaset tipi testlerleydiBen hala adet olmadım evde gebelik testi yapıyorum sabahları negatif çıkıyor acaba daha erken mi öğrenmek için bugün artık yumurtlamadan sonraki 17. Gün
millet 10.gün de 12.günde test yapıyor öğreniyor ne güzel onlara özeniyorum sanırım net sonuç alabilmem için kan testi yaptırmam lazım
Ben yumurtlamamın 13 gün silik çizgi ile öğrendim ama kımyasal ıle sonuclandı ınsallah hamılesınızdır hemde normal kaset tipi testlerleydi
Bıdahakıne olur ınsallah bende adet oldum cok sancılı kımyasal gecırdım dıye sanırımYaa öyle mi üzüldüm hakkınızda hayırlısı böyleymiş demekki çok sıkmayın canınızı benimde yumurtlamadan sonra 17.gün bugün ama adet olmadım testlerde negatif
Bıdahakıne olur ınsallah bende adet oldum cok sancılı kımyasal gecırdım dıye sanırım
Majezik içtim dayanamadım ıkı tane oda bıraz kanamayı kestı ınsallah zararı olmazEvet olabilir bende düşük yaparken çok ağrı çekmiştim
Değil ben gece bır bucukda yapmısdım yınede azda olsa silik çizgi belli olmusdu hcg varsa cıkıyor ya ılk ıdrarda daha net cıkar amaKızlar adetime iki gün var test yaptım negatif çıktı. Kesin negatif midir. İlk idrarla yapmadım, bu çok mu önemli.
ELİF hanım ben Farmasi yapıyorum da üye olmak ister misiniz. Satış yapma zorunluluğu yok. Sadece kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için bile üye olabilirsiniz. İlk defa üye olanlara 260 TL değerindeki paketi sadece kendi üyelerine 60 TL ye veriyorlar. Sadece makyaj malzemesi yok temizlik ürünleri bitkisel cilt bakı yüz bakım ürünleri deterjanları her şey varDeğil ben gece bır bucukda yapmısdım yınede azda olsa silik çizgi belli olmusdu hcg varsa cıkıyor ya ılk ıdrarda daha net cıkar ama