- 7 Mayıs 2016
- 575
- 355
- 103
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Ben hamile kaldığım ay Menogon iğne+Ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben reglim biter bitmez başlamıştım, bence vakit kaybetmeden başlayın mutlaka faydası olur. Yumurtlama tarihimden 5 gün sonra da içmeyi bıraktım. Allah şifa versin ve dualarımızın kabulünü nasip etsin inşallah.Öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin adınıza sevindim inşallah bizede nasip olur. Bu hayıt tohumu çayı adetin kaçıncı günü başlıyor. Ben 9. Gündeyim hemen başlasam faydası olurmuki
Öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin adınıza sevindim inşallah bizede nasip olur. Bu hayıt tohumu çayı adetin kaçıncı günü başlıyor. Ben 9. Gündeyim hemen başlasam faydası olurmuki
Çok sağolun ama ben haftamı takip etmek için oluşturdum daha regl tarihim gelmedi yani bilmiyorum tuttumu. Yalnız bi sorum olacak yardımcı olursanız. Hayıt tohumu kullandım bu ay ve 12. Günümde falan ovulasyon testim pozitife yakın koyu oldu ertesi gün rengi çok silikti negatifti çatladı diye düşünüyorum ve uzayan akıntım vardı o dönem. Sonra beyaza döndü ve kremsi oldu 1-2 gün. Ama 23. Günümdeyim şuan ve 3 gündür falan inanılmaz akıntım var tuvalete gittiğimde peçeteye avuç dolusu şeffaf uzayan yumurta akı gibi akıntı geliyor anlam veremedim ve çamaşırım hep ıslak. Kasık ağrımda var beme vuruyor. Her ay adete kadar ağrım oluyordu ama bu akıntı ilk defa oldu acaba gebelik olabilir mi yada yeni mi yumurtluyorumSevgili pudra gözün aydın çok sevindim hamilelik cetvelini görünce. rabbim sağlıkla bebişini kucağına alıp koklamayı nasip etsin inşallah.
Beyaz uzayan yumurta akı gibi akıntı yumurtlama belirtisi. Rabbim hayırlı haberler nasip etsin inşallahÇok sağolun ama ben haftamı takip etmek için oluşturdum daha regl tarihim gelmedi yani bilmiyorum tuttumu. Yalnız bi sorum olacak yardımcı olursanız. Hayıt tohumu kullandım bu ay ve 12. Günümde falan ovulasyon testim pozitife yakın koyu oldu ertesi gün rengi çok silikti negatifti çatladı diye düşünüyorum ve uzayan akıntım vardı o dönem. Sonra beyaza döndü ve kremsi oldu 1-2 gün. Ama 23. Günümdeyim şuan ve 3 gündür falan inanılmaz akıntım var tuvalete gittiğimde peçeteye avuç dolusu şeffaf uzayan yumurta akı gibi akıntı geliyor anlam veremedim ve çamaşırım hep ıslak. Kasık ağrımda var beme vuruyor. Her ay adete kadar ağrım oluyordu ama bu akıntı ilk defa oldu acaba gebelik olabilir mi yada yeni mi yumurtluyorum
Bu ay biraz farklı oldu. Korunmayı bıraktığımdan beri yumurtlamadan adete kadar kasık ağrım oluyordu. Ve ovulasyon kitiyle pozitif yakaladığım dönemler o yumurta akı uzayan akımtı olmuştu. Ama bu ay tahmin ettiğim tarihte yine o akıntı oldu ama bi 10 gün kremsi akıntı geldi heralde o dönem çatladı dedim. Ama çalışmayıda bırakmadım gün aşırı ve nası olsa çatlamıştır diye yatakta uzun süre yatmadım ha oldu ha olcak diye düşünmedim. 10 gün sonra tuvalette peçetede bi avuç kadar o akıntıdan gördüm ve 3 gün kadar avuç avuç geldi o akıntı ve şiddetli kasık ağrısıyla. Ve bi anda akıntıda ağrıda kesildi. Şimdi bembeyaz kremsi akıntım var ağrım tamamen bitti. Kaç aydır ağrı çekiyorum şuan ağrım hiç yok şaşırıyorum açıkcası ama çok baş ağrısı çekiyorum. Hayırlısı artıkBeyaz uzayan yumurta akı gibi akıntı yumurtlama belirtisi. Rabbim hayırlı haberler nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun pudracım, hayırlı haberlerini alırız inşallah. Benim hamileliğim iyi gitmiyor maalesef. Geçen hafta cvs (ileri düzey genetik test) yaptırdık, sonucu bekliyoruz. Büyük ihtimalle de sonlandırılacak. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin, geç olsun ama güç olmasın.Bu ay biraz farklı oldu. Korunmayı bıraktığımdan beri yumurtlamadan adete kadar kasık ağrım oluyordu. Ve ovulasyon kitiyle pozitif yakaladığım dönemler o yumurta akı uzayan akımtı olmuştu. Ama bu ay tahmin ettiğim tarihte yine o akıntı oldu ama bi 10 gün kremsi akıntı geldi heralde o dönem çatladı dedim. Ama çalışmayıda bırakmadım gün aşırı ve nası olsa çatlamıştır diye yatakta uzun süre yatmadım ha oldu ha olcak diye düşünmedim. 10 gün sonra tuvalette peçetede bi avuç kadar o akıntıdan gördüm ve 3 gün kadar avuç avuç geldi o akıntı ve şiddetli kasık ağrısıyla. Ve bi anda akıntıda ağrıda kesildi. Şimdi bembeyaz kremsi akıntım var ağrım tamamen bitti. Kaç aydır ağrı çekiyorum şuan ağrım hiç yok şaşırıyorum açıkcası ama çok baş ağrısı çekiyorum. Hayırlısı artık
Insallah sonuc temiz cikarHayırlısı olsun pudracım, hayırlı haberlerini alırız inşallah. Benim hamileliğim iyi gitmiyor maalesef. Geçen hafta cvs (ileri düzey genetik test) yaptırdık, sonucu bekliyoruz. Büyük ihtimalle de sonlandırılacak. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin, geç olsun ama güç olmasın.
Anladım çok geçmiş olsun umarım sonuç temiz çıkar. Tam tersi olursada ondada bir hayır vardır üzmeyin kendinizi. Hakkımızda hayırlının da hayırlısı olsun inşallahHayırlısı olsun pudracım, hayırlı haberlerini alırız inşallah. Benim hamileliğim iyi gitmiyor maalesef. Geçen hafta cvs (ileri düzey genetik test) yaptırdık, sonucu bekliyoruz. Büyük ihtimalle de sonlandırılacak. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin, geç olsun ama güç olmasın.
Insallah sonuc temiz cikar
Anladım çok geçmiş olsun umarım sonuç temiz çıkar. Tam tersi olursada ondada bir hayır vardır üzmeyin kendinizi. Hakkımızda hayırlının da hayırlısı olsun inşallah
İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar.Amin sağolun, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizlerden hayırlı haberler alırız inşallah hayırlısıyla.
Sağolun inşallah, her şeyin en hayırlısını diliyoruz Allah'tan.İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar.
Birde hayıt tohumunu nasıl kullandınız adet iken mi aç karna mi günde kaç bardak hazırlama şekli ??
Çok teşekkür ederim sağolunSağolun inşallah, her şeyin en hayırlısını diliyoruz Allah'tan.
Hayıt tohumunu, her sabah ve akşam yemekten yarım saat önce kullandım. bir tatlı kaşığı hafifçe ezilmiş hayıt tohumuna bir su bardağı sıcak su ekleyip 2-3 dk da kaynatıp süzdüm ve çok ılıklaşmadan içtim.
Rabbim hepimize şifa ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla.
Merhaba canim 2. Gebeliginizmi simdiTmm sağolun bi bakayım
Merhaba evet 2.gebeligimMerhaba canim 2. Gebeliginizmi simdi
Canım Maşallah 41 kere peki sizce hayıt tohumu çayı etkili oldumuMerhaba evet 2.gebeligim
Ben hayit hapı kullandım ilk gebeligimde onun etkisi olduğunu düşünüyorumCanım Maşallah 41 kere peki sizce hayıt tohumu çayı etkili oldumu