• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalanlar gebe kalmak için neler yaptınız

Kızlar dikkatle okuyun!!!!

Ben 32 yaşındayım ve daha önce 1 kez kürtajım oldu 23 yaşındaydım. Son 1 yıldır bebek istiyorduk. Polikistik overım fakat kist oluşmuyor adetim çok düzensiz değildi. Son 1 yıldır da hiç gecikme olmadı.hsg yaptırdım tüplerimde de sorun yok şükür. 4-5 kez yumurta takibi yaptırdım klomen ve çatlama iğnesi ile. Ama olmadı. Artık aşılama ya da tüp bebek düşünmeye başladım. Ramazan'da ara verip sonra bakarım artık demiştim.Bu bir yıldır Çokça dua da ediyorum rabbim kabul etsin. Bol bol inşirah, Meryem ve fetih surelerini okuyun.

Bu arada internette bir blogda denk geldim benim gibi polikistik over olan bir blogger 2 çocuğuna da hayıt tohumu çayını içerken hamile kaldığını yazmış. Denemekten zarar gelmez deneyeyim dedim. Sabah akşam aç karna 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu 5 dk kaynatıp süzüp çok soğumadan içtim.

1 temmuzda regl olmam lazımdı olmadım ama heyecan yapma dedim kendime ama 1 yıldır ilk kez gecikme yaşadım. 4ünde test yaptım evde yapılan basit testlerden. Ve pozitif çıktı şükürler olsun rabbim dualarımızı kabul etti. Daha çok yeni hamileliğim.

Sizlere de faydası olur diye düşündüm, hayıt tohumu hormonları düzenlemede ve hamile kalmayı kolaylaştırmada çok faydalıymış. Onun faydası oldu mu bilmem ama denemekten zarar gelmez kızlar.

Allah hayrılısıyla evlat isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah.

iyi günler başlığınızı yeni gördüm. ve ben de 1 sene boyunca hamile kalmaya çalışanlardandım. 6 aylık hamileyim çok şükür binlerce şükürler olsun ki. dualarımı tecrübelerimi sizlerle paylaşayım hemen. Ben polikistik over hastasıydım fakat adet düzensizliğim yada adette gecikme yoktu. . Aşılama , tüp bebek tedavilerinde olmadı rabbim nasip etmedi. ibrahim saraçoğlunun aslanpençesi ve soğan kürünü uyguladım. bu süreçte incir kürünü de uyguladım yumurtalarım iyileşsin düzene girsin diye ha bide bal ve öğtülmüş çörek otu karışımı da yaptım her sabah bu karışımı yedim. bu bitkisel karışımların yanı sıra 4444 defa salatı tefriciye (kimseden yardım almadan hepsini kendim okudum ) 16.000 dileklerin kabul olması için ya latif tesbihi çektim. hergün yasin okumaya özen gösterdim.
. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/86) âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yoktan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya; tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

bu tesbihleri hergün çekmeye dikkat ettim. ŞU AN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN MUCİZEMİZİ BEKLİYORUZ. İSTEYEN HERKESE ALLAHIM TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI EVLAT EVLATLAR NASİP ETSİN KİMSELERİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN. MUTLU HABERLERİNİZ ALMAK DİLEĞİYLE SAĞLICAKLA KALIN.
Bende polikistik overim hormon ve adetlerim düzenli siz kurler i hepsini beraber mi yaptınız ?

Bende polikistik overim hormon ve adetlerim düzenli siz kurler i hepsini beraber mi yaptınız ?

ben ilk zamanlarda sadece soğan kürü denedim. daha sonra arslanpençesi ve soğan kürü yaptım. yumurta takibi yapıldı fakat çatlatma iğnesine rağmen gelişen yumurtalarda döllenme yaşanmadı. daha sonra soğan arslanpençesi ve incir kürünü denedim. yine herhangi bir döllenme olmadı. daha sonra buu kürlere ara verdim ve öğütülmüşi çörek otu bal ve tarçın karışımını yedim sabahları akıntımda fazlalaşma oldu rahmin sağlıklı olduğunu söylerler akıntı çok olduğu zaman. o ay tutunmadı bebeğim adetimde gecikme yaşadım. Sonra tüp bebek tedavisi gördüm 5 tane sağlıklı yumurta toplandığuını sadece 1 yumurtamda döllenme olduğunu söylediler hergün beni klinikten aradılar umutla bekliyordum transfer olana kadar dualar ediyordum. beni çağırdılar ve anestezi yöntemi ile transfer yaptılar ben bi hafta boyunca yattım bişey olmasından koktrum çünkü ama hiç alakası yokmuş vermeyen rabbim vermiyor. baktım kafayı takmaya başladım dedim tedaviyi bırakacam ben yoksa olmayacak saplantı haline getirdim. 3 ay kendime zaman verdim bu süreçte olmazsa tedaviye devam ederim diye. ki allaha binlerce şükürler olsun 2. ayda rabbim mucizemizi nasip etti. isteyen herkese rabbim nasip etsin

Ben 32 yaşındayım ve daha önce 1 kez kürtajım oldu 23 yaşındaydım. Son 1 yıldır bebek istiyorduk. Polikistik overım fakat kist oluşmuyor adetim çok düzensiz değildi. Son 1 yıldır da hiç gecikme olmadı.hsg yaptırdım tüplerimde de sorun yok şükür. 4-5 kez yumurta takibi yaptırdım klomen ve çatlama iğnesi ile. Ama olmadı. Artık aşılama ya da tüp bebek düşünmeye başladım. Ramazan'da ara verip sonra bakarım artık demiştim.Bu bir yıldır Çokça dua da ediyorum rabbim kabul etsin. Bol bol inşirah, Meryem ve fetih surelerini okuyun.

Bu arada internette bir blogda denk geldim benim gibi polikistik over olan bir blogger 2 çocuğuna da hayıt tohumu çayını içerken hamile kaldığını yazmış. Denemekten zarar gelmez deneyeyim dedim. Sabah akşam aç karna 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu 5 dk kaynatıp süzüp çok soğumadan içtim.

1 temmuzda regl olmam lazımdı olmadım ama heyecan yapma dedim kendime ama 1 yıldır ilk kez gecikme yaşadım. 4ünde test yaptım evde yapılan basit testlerden. Ve pozitif çıktı şükürler olsun rabbim dualarımızı kabul etti. Daha çok yeni hamileliğim.

Sizlere de faydası olur diye düşündüm, hayıt tohumu hormonları düzenlemede ve hamile kalmayı kolaylaştırmada çok faydalıymış. Onun faydası oldu mu bilmem ama denemekten zarar gelmez kızlar.

ay gözünüz aydın inş sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. ben de bu ay başladım hayıt ekstraktına inş faydasını görürüm.

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede nasip etsin bi bebiş bnde bu ay çörek otu bal tarçın karışımı yiyorum bide süt buharnda oturacam umarım işe yarar bu yolla hamile kalan çokmus

Sevgili anneler benim gibi bir çok bayan hamile kalmak istiyor ama ben henüz tecrübesizim bnm gibi olanlara ve bana siz gebe kalmak için neler yaptığınızı yazıp bize yardımcı olursanız çok sevinirim :emir_bebek::anneadayı::KK61:
Canım merhaba; Yen'i mi başladın çalışmalara?

Ben de ilk defa haziran ayında başladım eşimle gün aşırı birlikte olduk; ilk aydan tuttu . İki gün evvel öğrendim daha. Ben kendi yaptıklarımı anlatayım ilgisi var mı bilmem;

Biz gün aşırı birlikte olduk adet bitiminden itibaren. Sadece son bir hafta olmadık. Aslında adet gecikmesine kadar devam edecektik olmaya ama misafir geldi kısmet olmadı. Sen devam et derim ; çünkü geç yumurtlama olur vs belli olmaz Ne zaman tutacağı.

İkinci olarak; biz hep diz dirsek (namı diğer köpek pozisyonu) nda birlikte olduk. Nette bu pozisyonun hamile kalmak İçin en yüksek ihtimalli pozisyon olduğunu okumuştum, doğru olabilir ilk aydan tuttuğuna göre. Deneyin derim.

Üçüncü olarak; eşim boşaldıktan sonra bir dakika kadar çıkmadı ; bekledik, daha sonra ben beş dakika kadar uzandım. Hemen kalkmadım. Ama beş dakkadan fazla uzandığım hiç olmadı. Sıkılıyordum çünkü... bence hemen kalkmasan bi beş dakka yatsan yeter. Yarım saat bir saat yatan varmış ama gereksiz bence, giden gidiyor zaten... hiç yatmayan arkadaşlarımı da biliyorum hemen kalktığı halde olan.

Dördüncü olarak; birlikte olmadan evvel hep duş aldık; yada genital bölgelerimizi yıkadık güzelce. Korunmasız ilişkide kadın ya da erkek genital bölge temizliğine dikkat etmezse idrar yolları enfeksiyonu riski büyükmüş ve bu da hamileliğe engel oluyormuş ya da düşüğe yol açıyormuş. O yüzden gebelik düşünüyorsan buna da ekstra dikkat edin derim.

Son olarak; illa bu ay olsun deme. Biz demedik; bu ay başlayalım ama illa olacak bir şey Yok. Hayırlısı Ne zaman ise o zaman gelsin dedik. Bebeğe bıraktık. Öyle yaptın mı sanırım daha çabuk geliyor. Ha bu demek değil ki unut . Bazı kişiler öyle yazmış ama unutmak da mümkün değil yani benim hep aklımdaydı mesela . Ama olmazsa da sorun değildi. Olmama ihtimalini baştan kabullen yani onu demek istiyorum, rahat ol...

Mutlu haberlerini bekliyorum canım inşallah en güzel zamanda nasip olsun sana da ...

Öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin adınıza sevindim inşallah bizede nasip olur. Bu hayıt tohumu çayı adetin kaçıncı günü başlıyor. Ben 9. Gündeyim hemen başlasam faydası olurmuki

Back