- 14 Aralık 2016
- 33
- 36
- 18
- 37
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
Rabbim anali babali güzel hayirli evlat olmasini nasip etsinkızımız olacak allahın izniyle
Az önce yazdığım mesajımı okuyun lütfen.Nolur dua edin 1 senelik hasretim son bulsun artık bnmde yuvamda bi bebek sesi olsun nolur
Bende polikistik overim hormon ve adetlerim düzenli siz kurler i hepsini beraber mi yaptınız ?iyi günler başlığınızı yeni gördüm. ve ben de 1 sene boyunca hamile kalmaya çalışanlardandım. 6 aylık hamileyim çok şükür binlerce şükürler olsun ki. dualarımı tecrübelerimi sizlerle paylaşayım hemen. Ben polikistik over hastasıydım fakat adet düzensizliğim yada adette gecikme yoktu. . Aşılama , tüp bebek tedavilerinde olmadı rabbim nasip etmedi. ibrahim saraçoğlunun aslanpençesi ve soğan kürünü uyguladım. bu süreçte incir kürünü de uyguladım yumurtalarım iyileşsin düzene girsin diye ha bide bal ve öğtülmüş çörek otu karışımı da yaptım her sabah bu karışımı yedim. bu bitkisel karışımların yanı sıra 4444 defa salatı tefriciye (kimseden yardım almadan hepsini kendim okudum ) 16.000 dileklerin kabul olması için ya latif tesbihi çektim. hergün yasin okumaya özen gösterdim.
. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/86) âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yoktan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)
4. Veya; tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
bu tesbihleri hergün çekmeye dikkat ettim. ŞU AN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN MUCİZEMİZİ BEKLİYORUZ. İSTEYEN HERKESE ALLAHIM TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI EVLAT EVLATLAR NASİP ETSİN KİMSELERİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN. MUTLU HABERLERİNİZ ALMAK DİLEĞİYLE SAĞLICAKLA KALIN.
Bende polikistik overim hormon ve adetlerim düzenli siz kurler i hepsini beraber mi yaptınız ?
ay gözünüz aydın inş sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. ben de bu ay başladım hayıt ekstraktına inş faydasını görürüm.Kızlar dikkatle okuyun!!!!
Ben 32 yaşındayım ve daha önce 1 kez kürtajım oldu 23 yaşındaydım. Son 1 yıldır bebek istiyorduk. Polikistik overım fakat kist oluşmuyor adetim çok düzensiz değildi. Son 1 yıldır da hiç gecikme olmadı.hsg yaptırdım tüplerimde de sorun yok şükür. 4-5 kez yumurta takibi yaptırdım klomen ve çatlama iğnesi ile. Ama olmadı. Artık aşılama ya da tüp bebek düşünmeye başladım. Ramazan'da ara verip sonra bakarım artık demiştim.Bu bir yıldır Çokça dua da ediyorum rabbim kabul etsin. Bol bol inşirah, Meryem ve fetih surelerini okuyun.
Bu arada internette bir blogda denk geldim benim gibi polikistik over olan bir blogger 2 çocuğuna da hayıt tohumu çayını içerken hamile kaldığını yazmış. Denemekten zarar gelmez deneyeyim dedim. Sabah akşam aç karna 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu 5 dk kaynatıp süzüp çok soğumadan içtim.
1 temmuzda regl olmam lazımdı olmadım ama heyecan yapma dedim kendime ama 1 yıldır ilk kez gecikme yaşadım. 4ünde test yaptım evde yapılan basit testlerden. Ve pozitif çıktı şükürler olsun rabbim dualarımızı kabul etti. Daha çok yeni hamileliğim.
Sizlere de faydası olur diye düşündüm, hayıt tohumu hormonları düzenlemede ve hamile kalmayı kolaylaştırmada çok faydalıymış. Onun faydası oldu mu bilmem ama denemekten zarar gelmez kızlar.
Allah hayrılısıyla evlat isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah.
Amin canım inşallah. İnşallah sen de faydasını görürsün rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla.ay gözünüz aydın inş sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. ben de bu ay başladım hayıt ekstraktına inş faydasını görürüm.
ay gözünüz aydın inş sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. ben de bu ay başladım hayıt ekstraktına inş faydasını görürüm.
Siz çörek otu bal tarçın karışımı ile hamilelik elde ettiniz mi peki?Amin canım inşallah. İnşallah sen de faydasını görürsün rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla.
Hayır ben sadece hayıt tohumu kullandımSiz çörek otu bal tarçın karışımı ile hamilelik elde ettiniz mi peki?
Rica ederim canım. Önceki mesajını şimdi gördüm, Allah razı olsun güzel dileklerin için. Rabbim size de hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.. ama hayıt tohumunu da ekle bu ayki kürlerine.Anladım teşekkür ederim
Canım merhaba; Yen'i mi başladın çalışmalara?Sevgili anneler benim gibi bir çok bayan hamile kalmak istiyor ama ben henüz tecrübesizim bnm gibi olanlara ve bana siz gebe kalmak için neler yaptığınızı yazıp bize yardımcı olursanız çok sevinirim
Öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin adınıza sevindim inşallah bizede nasip olur. Bu hayıt tohumu çayı adetin kaçıncı günü başlıyor. Ben 9. Gündeyim hemen başlasam faydası olurmukiKızlar dikkatle okuyun!!!!
Ben 32 yaşındayım ve daha önce 1 kez kürtajım oldu 23 yaşındaydım. Son 1 yıldır bebek istiyorduk. Polikistik overım fakat kist oluşmuyor adetim çok düzensiz değildi. Son 1 yıldır da hiç gecikme olmadı.hsg yaptırdım tüplerimde de sorun yok şükür. 4-5 kez yumurta takibi yaptırdım klomen ve çatlama iğnesi ile. Ama olmadı. Artık aşılama ya da tüp bebek düşünmeye başladım. Ramazan'da ara verip sonra bakarım artık demiştim.Bu bir yıldır Çokça dua da ediyorum rabbim kabul etsin. Bol bol inşirah, Meryem ve fetih surelerini okuyun.
Bu arada internette bir blogda denk geldim benim gibi polikistik over olan bir blogger 2 çocuğuna da hayıt tohumu çayını içerken hamile kaldığını yazmış. Denemekten zarar gelmez deneyeyim dedim. Sabah akşam aç karna 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu 5 dk kaynatıp süzüp çok soğumadan içtim.
1 temmuzda regl olmam lazımdı olmadım ama heyecan yapma dedim kendime ama 1 yıldır ilk kez gecikme yaşadım. 4ünde test yaptım evde yapılan basit testlerden. Ve pozitif çıktı şükürler olsun rabbim dualarımızı kabul etti. Daha çok yeni hamileliğim.
Sizlere de faydası olur diye düşündüm, hayıt tohumu hormonları düzenlemede ve hamile kalmayı kolaylaştırmada çok faydalıymış. Onun faydası oldu mu bilmem ama denemekten zarar gelmez kızlar.
Allah hayrılısıyla evlat isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?