HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Kızlar reglim 2 gün gecikti kan verdim ama gebelik gözükmüyor buradan dönmez değil mi

Canım benimde pozitif bilgin olsun

Kızlar kimmm hamissss +koycammm

merhaba bende şu an yoğun bir bel ağrısı içindeyim beta 122 normal mi çok farklı bir ağrı ilaçta içemiyorum artık

Kızlaaaar bugün yumurtlamanın 9. Günü Days comfort test varmış çok cokkkk ince bir çizgi görüyorum ya da görmek istiyorum bi bakıverin yaaaa…
Çizgi gözükmüyor canım test gölgelenmiş sadece benim defalarca başıma geldi. Ama bu testte çizgi görsen bile güvenme zaten sürekli yalancı pozitif veriyor. 12. Gün başka markayla dene bence. İnşallah hamilesindir

Günaydın herkese. Ben galiba adet oluyorum yavaştan başladı. Çok erken daha bat 28 şubattı. Bu ay antibiyotik kullandım galiba bu yüzden oldu. Nefret ediyorum şu adet düzensizliğinden. Hormonlar falan herşey olması gerektiği gibi ama adetlerim düzensiz anlayamıyorum. Bakalım gerçekten adetse doktora gidicem

Yerleşme kanaması olabilir mi test yapsaydın

Kızlaaaar bugün yumurtlamanın 9. Günü Days comfort test varmış çok cokkkk ince bir çizgi görüyorum ya da görmek istiyorum bi bakıverin yaaaa…
Canım bugün başka marka testle test yap artımad days doktor nimo bunlardan uzak dur
Kuzu çatlamayı takip etmiş miydin belki yerleşme kanamasıdırr

Canım bugün başka marka testle test yap artımad days doktor nimo bunlardan uzak dur

Kuzu çatlamayı takip etmiş miydin belki yerleşme kanamasıdırr
Yok kuzum ya hiç takip etmedim yerleşme olacağını sanmıyorum ama test yaparım ya gün içinde yada yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…