HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Bencede pazar da yap bakalım iğneden dolayı normal benim de bir iki gün erken geliyordu. Hormon ilaçları iğne çok etkiliyor canım
İlk başlarda iğneden sonra 13. gün geliyordu ama git gide kısaltı. Ama bu sefer duphostandan dolayı geç olur diye düşünüyorum. hatta iğne hariç 11. gün regl olunca dedim yani çocuk oluşmaya kalksa çok kısa bu süre yani rahim kanamaya başlıyor tam çocuk oluşacakken diyordum da allahtan doktorum normal bir süre dedi. Ama bu aydan umutluyum yaa. Çalışmalarımız da tam doktorun ddediği gibi gitti :)) Şeyi hayal ediyorum mesela çatlatma iğnesinin etkisi tam bitti bitecekken tekrar koyulaştığını falan ne kadar güzel oluurr.

Bende bu ay senden ümidliyim bence olucak inşallah ben her ay kendimden ümidliyim ama hep regl oluyorum sonu hüsran ama bu ay olucağını daha fazla hissediyorum hadi bakalım çift çizgileri görelim..

Su an reglimin 4.gunu 4 gün sonra çalışmalara baslayacam ben de bakalım ne olcak:))

Kızlaaaar bugün yumurtlamanın 9. Günü Days comfort test varmış çok cokkkk ince bir çizgi görüyorum ya da görmek istiyorum bi bakıverin yaaaa…

Eklentiler

• IMG_7749.jpeg
    153,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_7750.jpeg
    103,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_7751.jpeg
    142,8 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…