Dün akşamüzeri wc de kahverengi kan pıhtı gibi bişey geldi klozette farkettim ama birdaha hiç gelmedi eğer bu düşük olsaydı kanama devam ederdi değilmi kasık ve bel ağrım dışında bişey yokReglin geçmesi ni bekle
Umarim hamilesindir yerleşme olduğunda kahverengi lekeleme koyu sarı akıntı olur her kadın da değişkendir canim
Yerleşmedir büyük ihtimal adet tarihin geçtikten sonra en az 4 gün geciksin evde idrar testi dene canım[/QUOTE
inşallah öyledir geçmiyor günler geçmiyorYerleşmedir büyük ihtimal adet tarihin geçtikten sonra en az 4 gün geciksin evde idrar testi dene canım[/QUOTE
meraba insallah tutmustur ama bu tedavide cok dusunmeyin kafaya takmayin kafanizi baska seylerle mesgul edin ki tutsun bnim de basimdan cok gecti biz pcolular tedavi sirasinda kendimizi vucudumuzu cok dinliyoruz dollenme olmusmudur caMerhaba arkadaşlar, ben polikistik overim bir yıllık evliyim. Bu ay klomen yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi oldum. İğneden 2 gün sonra çok kasık ağrım oldu geçti. Bugün 6. Günüm tekrar kasık ağrılarım başladı. Sizce döllenme olmuşmudur? Tecrübelerinizi paylaşırmısınız lütfen... Yumurtalarım büyümüştü 18-19 mm çatlamadı döllenme olmadı diye çok tedirginim
merabalar tedirgin olmayin acele etmeyin bu tedavide pcolular cok kndini vucudunu dinler o yuzden cogu kez tutmadi bnim surekli kafam tuttumu catladimi derken hep dusunceler icerisinde oluyodum dusunmeyin baska seylerle mesgul olun ozaman tutuyo insallah tutmusturMerhaba arkadaşlar, ben polikistik overim bir yıllık evliyim. Bu ay klomen yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi oldum. İğneden 2 gün sonra çok kasık ağrım oldu geçti. Bugün 6. Günüm tekrar kasık ağrılarım başladı. Sizce döllenme olmuşmudur? Tecrübelerinizi paylaşırmısınız lütfen... Yumurtalarım büyümüştü 18-19 mm çatlamadı döllenme olmadı diye çok tedirginim
çok sağolun umarım tutmuştur ilk tedavim bakalımmeraba insallah tutmustur ama bu tedavide cok dusunmeyin kafaya takmayin kafanizi baska seylerle mesgul edin ki tutsun bnim de basimdan cok gecti biz pcolular tedavi sirasinda kendimizi vucudumuzu cok dinliyoruz dollenme olmusmudur ca
merabalar tedirgin olmayin acele etmeyin bu tedavide pcolular cok kndini vucudunu dinler o yuzden cogu kez tutmadi bnim surekli kafam tuttumu catladimi derken hep dusunceler icerisinde oluyodum dusunmeyin baska seylerle mesgul olun ozaman tutuyo insallah tutmustur
insaAllah tutmasada pes etmek yokÇ
çok sağolun umarım tutmuştur ilk tedavim bakalım
Umarım psikolojim biraz alt üst endişeli yorgun.......insaAllah tutmasada pes etmek yok
ooo daha yolun basi o psikolojiyi coook iyi bilirim artik kafayi yicektim tedaviler sirasinda en sonunda asilama denedik cunki artik vucut ilaca cevap vermiyoduUmarım psikolojim biraz alt üst endişeli yorgun.......
Evet aynen öyle aşılama tuttumu pekiooo daha yolun basi o psikolojiyi coook iyi bilirim artik kafayi yicektim tedaviler sirasinda en sonunda asilama denedik cunki artik vucut ilaca cevap vermiyodu
evet Allah nasip etti tuttu bn istememistim asilama cunki yuzdelik orani cok dusuktu ama tedavi sureci oyle yuruyo tup bebege dogru gidiyodu asilamadan once zaten klomen kullaniuodum yumurta takibine gidiyodum yumurta gelismiyodu 20 gun olmustu yine yumurta yoktu en sonunda doktorum son bi gun var dedi gelisirse gelisir yoksa tedaviyi sonlandircaz dedi cunki adete cok az klmisti bn o psiklojiyle netten arastirdim yumurta gelistiren bitkiler yiyecekler esimi aktara yolladim o esnada hergun aslan pencesi civan percemi hayit tohumunu iciyodum hurma ari poleni tarcin corek otu aldirdim ve son bi gunde nolursa olsun dedim ve hepsini sirasiyla yedim ictim yumurta takibi gunum gelmisti ve o kadar sey kullanmama gore az da olsa gelismisti yumurta doktorum dusun esinle konus bi deneyelim asilama dedi ilacla zor bukadar gelisti bk dedi karar verdim gece 12 de catlatma ignemi vurundum ertesi gun de oglen asilama oldu asilamadan snra hic aklima getirmemeye calistim baska seylerle ugrastim dua ettim surekli gebeligi ogrendigim gun hayatimda yasadigim en buyuk mutluluktu cok farkliydi insaAllah sizlerde yasayinEvet aynen öyle aşılama tuttumu peki
Hayırlı olsun canım peki çatlatma iğnenden sonra akıntın oldumu benim olmadı yumurta çatlamadımı diyorum acabaevet Allah nasip etti tuttu bn istememistim asilama cunki yuzdelik orani cok dusuktu ama tedavi sureci oyle yuruyo tup bebege dogru gidiyodu asilamadan once zaten klomen kullaniuodum yumurta takibine gidiyodum yumurta gelismiyodu 20 gun olmustu yine yumurta yoktu en sonunda doktorum son bi gun var dedi gelisirse gelisir yoksa tedaviyi sonlandircaz dedi cunki adete cok az klmisti bn o psiklojiyle netten arastirdim yumurta gelistiren bitkiler yiyecekler esimi aktara yolladim o esnada hergun aslan pencesi civan percemi hayit tohumunu iciyodum hurma ari poleni tarcin corek otu aldirdim ve son bi gunde nolursa olsun dedim ve hepsini sirasiyla yedim ictim yumurta takibi gunum gelmisti ve o kadar sey kullanmama gore az da olsa gelismisti yumurta doktorum dusun esinle konus bi deneyelim asilama dedi ilacla zor bukadar gelisti bk dedi karar verdim gece 12 de catlatma ignemi vurundum ertesi gun de oglen asilama oldu asilamadan snra hic aklima getirmemeye calistim baska seylerle ugrastim dua ettim surekli gebeligi ogrendigim gun hayatimda yasadigim en buyuk mutluluktu cok farkliydi insaAllah sizlerde yasayin
cok sagolasin ama bu asilama 2014 oldu akintim asilamadan 10 dakika once olmustu baya yogun sekildeydi hatta cok sevinmistim esimede soylemistimHayırlı olsun canım peki çatlatma iğnenden sonra akıntın oldumu benim olmadı yumurta çatlamadımı diyorum acaba