- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
Aman olmasın zaten, biz doğal yollarla çoğalırken bile birbirimizi yiyoruz, birde kendi kendimize çoğalırsak vay halimizeEvet, p. bazi hayvan cesitlerinde oluyormus ama daha insanlarda bu sekilde dogmus bir canli yokmus.
Ben on tane daha Saraylim uretirdim, vay bakalim halinize...Aman olmasın zaten, biz doğal yollarla çoğalırken bile birbirimizi yiyoruz, birde kendi kendimize çoğalırsak vay halimize
arkadsim içerigii okumadinmi
adam once kadinmis, rahimine dokundurmadan erkek olmus
kadınlarda x kromozomları birleştirilerek bebek sahibi olma imkanı var. tabii bizde y kromozomu bulunmadığı için sadece kız bebeğe sahip olabiliyoruz...
belki öyle yaptırmıştır
Aman olmasın zaten, biz doğal yollarla çoğalırken bile birbirimizi yiyoruz, birde kendi kendimize çoğalırsak vay halimize
Üniversiteye bunlari duyduktan sonra 4sene sonra kizimi nasil gonderecem onu düşünüyorum.oraya egitim icin gidildigini saniyordum.fakat okuduklarimdan anladigim başka.sanirim liseden sonra okutmayacagim.düşünmem lazim
Yapicak olan lisede de yapiyor emin olun. Hem sundan emin olabilirsiniz hayatta idealleri olan kadinlar, olmayanlardan cok daha karakter ve ahlak sahibi olurlar. Kizinizi universiteye yollayarak ona bir ideal kazandirmis olursunuz. :)
Haklisin. :)
Iste bizim Turk kadinlari idealist olmakla, kendi kisisel cikarlarini korumak arasinda bir tercih yapmak arasinda birakiliyor. Geneli de kendi cikarini dusunup, ulkemizin gelecekteki kadin neslinin hayat kalitesini dusunmuyor. Iste bu sebepten kizlari okutalim, kendi ayaklari ustunde durduralim ki erkeklere kendilerini begendirmek amaciyla sekilden sekile girmesinler, o kucuk dusurucu ameliyatlari olmasinlar. :)
Bu konulara hep ayni seyi yaziyorum, kadinlar kendilerini ezdirirse, 2. sinif bakarsa ezenleri cok olur daha.
Yurdum kadinlarindan manzaralar iste... Turk kadinlari boyle. 2. sinif insan olduguna inanir yarisindan cogu icten ice. Yine yarisindan cogu yemek yapmayan kadinlarin aldatilmayai hak ettigni de dusunur. ''Eslerinize kahvalti hazirliyormusunuz?'' diye bir topic var yazilanlari oku cok fantastik.Okurken dedim ki kendime: Bu kadar ezik, bu kadar zavalli, bu kadar koca duskunu, amacsiz mi olur bir memleketin kadinlari? Kezban denildigi kadar variz.
Aha valla varmış, Partenogenez diye yazın google'a size hemen bunu mu demek istediniz diyor, bir sürü veri çıkarıyor.
http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Partenogenez
İnsanlar üzerinde çalışmalar varmış ama partenogenez yönteminin insanlarda olamayacağı söyleniyor, olursa biz kadınlardan korkulur, amazon kabileleri gelişir hemen, erkek cinsi yok olur
Çalışıyorum, evi geçindiriyorum, kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum, çocuğu da kendim üretiyorum artık sana ihtiyacım yok Hüsnü
erkege anne dıyorlarsa
anneye de baba mı dıyor çocuklar?
babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendı?
Ne olacak halimize Mune hanım, ne güzel "e***kleri öldüreecezzz" mottosunu kullanmamıza bile gerek kalmayacak, böyle böyle yok olacaklar herhangi bir eylem olmadan. asdfg.
Bune çarpıklasma yahu..milletin soyu birbirine karıştı.çocuğun biri çekik gözlü galiba...çockların bbalarıda farklı heralde... aynı 2cins evlenir... o bu sprm verir... bunlar da ....hangisine saşırsam bilemedim...
ona siz değil ben karar veririm bağlayıp bağlamadığını cnm. Siz ne sıfatla bana sınır koyuyorsunuz ?bu haberde tek tepki göstermeniz gereken nokta, bu kişinin diğer kişiyi takip ederek sınırlarını ihlal etmesidir. gerisi sizi bağlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?