Hamile kalan ilk erkek tutuklandı

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Dünyanın hamile kalıp bebek doğuran ilk erkeği Thomas Beatie eski sevgilisini takip ve taciz etmekten tutuklandı. Beatie'nin iki yıl önce sevgilisinin arabasına GSP izleme aygıtı koyduğu ortaya çıktı.
ROTAHABER - Beatie'nin eski karısı Nancy Beatie'yi rahatsız ettiği ve bu yüzden tutuklandığı bildirildi.

Dünyaya kız çocuğu olarak gelen ve 2002 yılında ameliyatla cinsiyet değiştirmesine rağmen üreme organlarına herhangi bir operasyon yaptırmayan Thomas Beati, üç çocuktan sonra çocuk doğurmak istemediğini açıklamıştı.

2008 yılında hamile kalan transseksüel Thomas Beatie, bir erkek gibi görüntüsüyle ve hamile haliyle bütün dünyada olay olmuştu.

Eski Havai güzeli Thomas Beatie, 2002 yılında 21 yaşındayken cinsiyet değiştirdi; ama üreme organlarına herhangi bir operasyon yaptırmadı.

Daha sonra evlenen Beatie, eşinin hamile kalamaması üzerine bebeklerini dünyaya getirmeye karar verdi.

sahte haber mi bu? erkek nasıl hamile kalmış yahu şu anda oha falan oldum. nasıl yapmışlar anlamadım. eger haber gerçekse bilim artık işlerin iyice suyunu çıkardı demektir...

Sperm bankasindan almistir spermi.. seklen erkek olmus ama rahmi durdugu için dogal olarak gebe kalabilir. .

evet parthenogenesis deniyor hatta tıpta
ama bebekler hep kız oluyor artı tüm genler anneden alınıyor tabii

Yok artık, bunu daha önce duymamıştım. Geçenlerde annelik ve üreme isteğimin artmasıyla, erkeksiz çocuk olmuyor mu acaba diye düşünüyordum. Tam denk geldim eheh, bunu düşüneceğim. -cidden ama cidden cidden. Yaygınlaşırsa erkek soyunu kurutup kadınlı dünyamızı kurabiliriz olalala-

Aha valla varmış, Partenogenez diye yazın google'a size hemen bunu mu demek istediniz diyor, bir sürü veri çıkarıyor.
http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Partenogenez

İnsanlar üzerinde çalışmalar varmış ama partenogenez yönteminin insanlarda olamayacağı söyleniyor, olursa biz kadınlardan korkulur, amazon kabileleri gelişir hemen, erkek cinsi yok olur

Çalışıyorum, evi geçindiriyorum, kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum, çocuğu da kendim üretiyorum artık sana ihtiyacım yok Hüsnü

sahte haber mi bu? erkek nasıl hamile kalmış yahu şu anda oha falan oldum. nasıl yapmışlar anlamadım. eger haber gerçekse bilim artık işlerin iyice suyunu çıkardı demektir...
arkadsim içerigii okumadinmi
adam once kadinmis, rahimine dokundurmadan erkek olmus

hııı sonra birbirimizi yeriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…