• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalan herkeste yerleşme kanaması olur mu?? Yorumlarınızı bekliyorum

baby2435

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
1.094
7
116
39
İzmir
selam kızlar sizlere bişi sormak istiyorum hamile kalan herkeste yerleşme kanaması oluyor mu?? benim adetime 5 gün var ve bu ay çok ümitliyim ama birde şu yerleşme kanaması kafama takıldı adete bi hafta falan kala oluyormuş galiba yerleşme kanaması bende olmadı acaba yine hamile kalamadım diye üzülmeye başladım kanama olup olmadığında kişi hamile kalıp kalmadığını anlayabilir mi lütfen bana yardım edin yorumlarınızı bekliyorum bende kanama olmadığı için bu ay da tutturamadık diyedüşünüp üzülüyorum:gitme:

yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı tşkr ederim kızlar içime su serptiniz walla:teytey: bakalım 5 günüm var edetime inşallah hamileyimdir herkeste olmuyorsa bu kanama bende umutsuzluga kapılmam artık hayırlısı olsun hakkımda:sm_cool:

bende de olmadı hiç.rahimdeki damarlara bağlıymış herkese göre değişiyormuş.şimdiden üzülme canım

bende öğrenmiş oldum süpersiniz kısslar ALLAH HEPıMıZE VERSıN BEBıŞLER..

GÖĞÜSLERıM DAVUL GıBı DUN GECE SIZISINDAN UYuyamadım ama bir kez daha böle olmustum hamileydimama düşürdüm:(( bu ay adet olmazsam test yapıcam adete 5 gün kala yaptım cıkmadı göğüslerimden son derece süpheliyim

bende adet günümde oldu aman biraz koyu kahve rengiydi.yerleşme kanamasıda olmayabilir.herkestede olmuyo canım

saolun kızlar böylece burdan herkes öğrenmiş oldu benim açtığım konu sayesinde hepinizee sonsuz tşkr ederim inşallah bu topiği okuyan herkes hamile kalır:dance::teytey:

bende de olmadı... herkesin hamileliği bir olmuyo canım.. bulantı falan yaşamadım mesela ben 1 kere balık kokusuna öff dedim o kadar :D

hamileliğin 6. ve 7. haftalarında yerleşme kanaması olabileceğini söylüyor doktorlar ve adetin gelmeden önce yerleşme kanaması olması imkansız çünkü sen adetinin gelmediğini anladığında bebek rahime yeni ulaşmış oluyor. adetten önce de zaten tüpte oluyor yani yerleşme başlamıyor. bunun için hiç endişe etme canım.

Benim adet dönemime yakın bir tarihti (önce ya da sonra hatırlamıyorum ama o aralar regl olurum diye bekliyordum)1 damladan daha az kahverengi bir svı gelmişti.Günlük ped beyaz olduğu halde çok belirgin değildi.Herkeste olmayabilir ve olanlar da farketmeyebilir.ıçini ferah tut.ınşallah hamilesindir.

inşallah kızlar dediğiniz gibi hamileyimdir diycem ama yüzümde sivilceler çıktı ya :çok üzgünüm:adet öncesi çıkar bende ve göğüslerimde hiç bir değişme yok ne büyüdü nede sızladı galiba bu ay da olmadı gibisenağlama bakalım 3 gün kaldı adete hayırlısı beklemekten başka çarem yokkkeyvahedigeldismile

ilk hamileliğimde adet olacağım gün az bi kahverengi leke gelmişti
kavuşmak nasip olmadı 8.haftada kalbi durdu ve kaybettim bebeğimi:(((((

ben de hamile kalsam yerleşme kanamasından anlarım diyodum
bu ay hamilke kaldı çok şükür Allah isteyenlere yaşatsın inşallah
ver yarleşme kanaması falan da olmadı hatta benim de sivilcelerim çıkmıştı :))))
darısı başına inşallah

ilk hamileliğimde adet olacağım gün az bi kahverengi leke gelmişti
kavuşmak nasip olmadı 8.haftada kalbi durdu ve kaybettim bebeğimi:(((((

ben de hamile kalsam yerleşme kanamasından anlarım diyodum
bu ay hamilke kaldı çok şükür Allah isteyenlere yaşatsın inşallah
ver yarleşme kanaması falan da olmadı hatta benim de sivilcelerim çıkmıştı :))))
darısı başına inşallah

inşallah canım çok saol bu arada bebeğin hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. inşallah bende hamileyimdir 2 gün kaldı adetime hayırlısı..:):):)

bayb canım benim günüm 3 gün geçti cumartesi test yapacam eğer varsa ki inanıyorum var olduğuna kahverengi leke falan olmadı henüz ikimizde bu ay mutlu haberi veririz eşlerimizze inşallah geçen ay doğum günümüzde gelmedi bebişleimiz bu ay gelir inşallah

Back