- 17 Aralık 2022
- 56
- 5
- 29
birçok testde yaptım çubuk test hep silik çıktı bu yüzden kan testi yaptırdım sonuclarim üstte yazdığım gibi çıktıPardon ben testin üzerinden 10 gün geçti sandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birçok testde yaptım çubuk test hep silik çıktı bu yüzden kan testi yaptırdım sonuclarim üstte yazdığım gibi çıktıPardon ben testin üzerinden 10 gün geçti sandim
Bilemiyorum cnm valla böyle karşılaşan biri varsa yazar bekle bakalım ama kan kesin sonuç diye biliyorum iğne falan oldunmubirçok testde yaptım çubuk test hep silik çıktı bu yüzden kan testi yaptırdım sonuclarim üstte yazdığım gibi çıktı
Sonucun resmini atar mısın canımbirçok testde yaptım çubuk test hep silik çıktı bu yüzden kan testi yaptırdım sonuclarim üstte yazdığım gibi çıktı
yok iğne falan olmadım ne için pardon anlayamadımBilemiyorum cnm valla böyle karşılaşan biri varsa yazar bekle bakalım ama kan kesin sonuç diye biliyorum iğne falan oldunmu
Catlatma ignesiyok iğne falan olmadım ne için pardon anlayamadım
Sonucun resmini atar mısın
yok ben iğne falan kullanmıyorum takvim kullanıyorum canım uygulamadanCatlatma ignesi
Anladim bilemiyorum malesefyok ben iğne falan kullanmıyorum takvim kullanıyorum canım uygulamadan
çubuk test yapsam mı acaba bilemedim beta 1.20 ama yapsam mı acaba bilmiyorumAnladim bilemiyorum malesef
Kimyasal olmuş olabilir canım anlamadım istersen içinde kaldıysa tekrar kan verbunu Perşembe günü yapmıştım aynı gün kan testi yaptırdım sonuç 1.20 çıktı bunları da regl olmam gerekn günlerde yapmıştım son adet tarihim 25 Kasım ama Aralık ayında regl olmam gereken tarihte 23 kasimdi iki gün öncesinde sadece kahverengi akıntı oldu başka bişey olmadı nedir bu acaba ya
yine negatif çıkar diye kan vermek istemiyorum çubuk test yapcam eğer onda belirgin bir şey çıkarsa kan vercem yoksa vermicemKimyasal olmuş olabilir canım anlamadım istersen içinde kaldıysa tekrar kan ver
Hayırlısı olsunyine negatif çıkar diye kan vermek istemiyorum çubuk test yapcam eğer onda belirgin bir şey çıkarsa kan vercem yoksa vermicem
Benim akıntı yerlesme zamanı olmustu. Bence kan testi verin 10 gün gecti diyorsunuz en garanti sonuc kanda belli olurçubuk test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı sonuc
evet hem yoğun bi akıntı afedersiniz yumurta akı gibi ama kahve tonlarda kasik bel ağrısı baş ağrısı baş dönmesi de var ama Perşembe günü kan testi yaptırmıştım bişey farkeder mi bilemedimBenim akıntı yerlesme zamanı olmustu. Bence kan testi verin 10 gün gecti diyorsunuz en garanti sonuc kanda belli olur
reglden 10 gün geçti ama o zaman da kahverengi akıntı gelmişti onda daha yoğundu kahve akıntıBenim akıntı yerlesme zamanı olmustu. Bence kan testi verin 10 gün gecti diyorsunuz en garanti sonuc kanda belli olur
şimdi kesik kesik geliyor geç döllenme olabilir mi yoksa yumurtalama döneminde olduğum için mı acabareglden 10 gün geçti ama o zaman da kahverengi akıntı gelmişti onda daha yoğundu kahve akıntı
Test yaptın mı canımCanım benim yumurtlamadan beri göğüs uçlarım acıyor ama adete yakın da acıyor yumurtlamayı değerlendirdik ama bakalım inşallah pozitifi görmek bizlere de nasip olur
Adetime 1 hafta var canım şuanTest yaptın mı canım
M