Doktora gidip test verdiniz mi n’aptınızBaktırdım ve bu ebe eskiden doğum yaptiriyormus kızının bütün hamileliğini bilmiş ve banada rahim damarlarin dolu dedi kirpiklerin birbirine girmiş flan çok karmaşık ve şuan kanamam kesilmiş gibi azaldı 2 gün yoğun oldu ve şimdi azalmış bitmiş gibi bisey
Benimde kasette böyleydi diğerlerinde daha belirgin kuzum hayırlı olsun var kesinBunuda şimdi yeni
Verdim şuan eve dönüyorum bana Perşembe günü tekrar gelmen lazım dediler çok karmaşık ya sırtım berbat dercede ağrıyor gögüsüm çok kaşınıyor uçları ve kahverengi çevresi bilmiyorum karışık bı durum kan bile verdim sınırda sin dedilerDoktora gidip test verdiniz mi n’aptınız
Bende kan ve idrar verdim bugun sonucumu aldığımda canım idrara hemen baktılar çift çizgi dedi emin olmak için kese içinde kadın doguma git 2-3 gün içinde dediler seni persembe beden çagırdılar canım sonuclar pazartesi çıkar çünküVerdim şuan eve dönüyorum bana Perşembe günü tekrar gelmen lazım dediler çok karmaşık ya sırtım berbat dercede ağrıyor gögüsüm çok kaşınıyor uçları ve kahverengi çevresi bilmiyorum karışık bı durum kan bile verdim sınırda sin dediler
Allahım herkese nasip etsin inşallahSelam kızlar adete 3-4 gün kala belirti görüp hamile kalanlar belirtilerinizden bahsedebilir misiniz acabaBelirtisiz geçiren de var tabi ama deneyimlerinizi bilmek istedim eger belirti yaşayan varsa. Ya da kaç gün kala yasadınız
Evet canım ben 15 Aralık randevu aldım doktora zaten kese anca o zaman gözükür benim çünkü o zaman 6 haftalık oluyor şimdi beta baktırayım inşallahBende kan ve idrar verdim bugun sonucumu aldığımda canım idrara hemen baktılar çift çizgi dedi emin olmak için kese içinde kadın doguma git 2-3 gün içinde dediler seni persembe beden çagırdılar canım sonuclar pazartesi çıkar çünkü
Hmm inşallah hayırlısıyla atlatırsın canım umarım güzel sonuçlar olurVerdim şuan eve dönüyorum bana Perşembe günü tekrar gelmen lazım dediler çok karmaşık ya sırtım berbat dercede ağrıyor gögüsüm çok kaşınıyor uçları ve kahverengi çevresi bilmiyorum karışık bı durum kan bile verdim sınırda sin dediler
Evet canim ama daha tam 4 haftalık bile değil ondan dolayı silik çıkıyor galibaBenimde kasette böyleydi diğerlerinde daha belirgin kuzum hayırlı olsun var kesin
Tabi canım bak ben bugünde yaptım yine silik ama daha da belirgin olmaya baslamıs artıkEvet canim ama daha tam 4 haftalık bile değil ondan dolayı silik çıkıyor galiba
Olumlu cıkar canım saglık ocagında verdiysen kanı yarın sabah çıkar hastanede yaptırdıysan aksama belli olur barkodun fotoğrafını cektiysen bakabılırsın hastane oluncaEvet canım ben 15 Aralık randevu aldım doktora zaten kese anca o zaman gözükür benim çünkü o zaman 6 haftalık oluyor şimdi beta baktırayım inşallah
Amin canım bende bu belirtileri yasadım ve bugun hamile oldugumu öğrendım 4 gün kala benimde boyleydi şimdi daha çok belirgin bende 3 gün kala kan verdim 39.4 cıktıAllahım herkese nasip etsin inşallah
Ben 5 yıl içinde 2 aşılama, 1 tüp bebek denemesi sonucu hep negatif aldım, eşimde de bende de sorun yoktu, durumumuz sebepsiz infelite olarak geçiyordu.
Neyse uzatmayayım:) en son prolaktin hormonum referans aralığını geçmediği halde doktor bana doxtinex adında bir hap verdi, 5 günde 1 tane iç dedi, ben 2. Hapı içtiğimde hamile kalmışım. Şok yaşadık.
Yumurtlamadan 5-6 gün sonra sağ kasığımda bir çekme yaşadım (ağrısı sancısı olmayan-gıdıklanma gibi bir his) sanki biri eliyle ordan kasığımı yukarı çekiyormuş gibi, her 1 saatte 2-3 saniye sürüyordu geçiyordu, yürürken oluyordu.
Yumurtlamadan 7-8 gün sonra çok fazla su içme isteği ve halsizlik- sürekli hapşırma yaşıyordum (burnundaki kılcal damarlar inceliyormuş)
Yumurtlamadan 9-10 gün sonra, soğuk algınlığı yaşamışım gibi bir ruh hali, kafam ağır geliyordu, baya hasta gibi hissettim çok fazla uyudum, korona olduğumdan emindim
Ve aynı gün (adete 4-5 gün kala) yinede bir ihtimal diyerek yaptığım gebelik testim bu ertesi gün kan tesim 35 çıkmıştı❤
Not: Bu testten sonra ovülasyon testi yaptım bariz negatifti. Adet günüm geçtikten sonra ovülasyon testi pozitif olmuştu (ovülasyon gebeliği gösteriyor diyorlar ama bence bu herkeste göstermiyor)
Eki Görüntüle 3170354
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aynen canım inşallah yaTabi canım bak ben bugünde yaptım yine silik ama daha da belirgin olmaya baslamıs artıkreglnin 10. Günü tam belirgin oluyomus sen içini ferah tut
Hmm tamam canım sağlıkla ocağında verdik e nabizdan kontrol ederim benOlumlu cıkar canım saglık ocagında verdiysen kanı yarın sabah çıkar hastanede yaptırdıysan aksama belli olur barkodun fotoğrafını cektiysen bakabılırsın hastane olunca
Et canım yarın hekim girince belli olur sağlıkla gelsin inşAllahHmm tamam canım sağlıkla ocağında verdik e nabizdan kontrol ederim ben
Kesinlikle canım burdan 2 arkadasım oldu yardımlaştıgım saolsunlarPazartesi de sonucum çıkınca yazıcam buraya hemen bana arkadaş oldun teşekkür ederim insan böyle konuları konuşacağı biri olunca çok iyi oluyor yaa
Amin canımm inşAllahPozitif gören herkesin hayırlısi olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz
Yaa ne güzel teşekkür ederim canım inşallah zaten aşağı yukarı aynı galiba gebeliğimiz inşallah e nabız da yarın çıkarsa yazarım sana sonucuKesinlikle canım burdan 2 arkadasım oldu yardımlaştıgım saolsunlarözelden de yazabilirsin bir soracagın olursa bu msjını yeni gördüm anca yazdım o yüzden
Sabah 9-9 bucuk gibi cıkar kuzum hekim o saatlerde giriyo siteye bende 10 gibi gittim bugun ogreninceYaa ne güzel teşekkür ederim canım inşallah zaten aşağı yukarı aynı galiba gebeliğimiz inşallah e nabız da yarın çıkarsa yazarım sana sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?