Canım idrar rengide herkeste hemen değişmeyebiliyor muş. Ve gögüs hassasiyeti de erken belirtilerde çok sık karsılasılan birseymiş. Benimde idrarım 10 gündür rengi koyu ve gögüs hassasiyetim var ama bulantı vs bunlar sonradan oluyo diye biliyorum bende kişiden kişiye değişiyor. Hiç belirti yasamayanda var tabi5 sene oldu ama hatırlıyorum dün gibi, en belirgin belirtim idrar rengimin değişmesiydi, geç döllenmeydi, adet günü test yapmıştım negatifti, 1 hafta sonra test yaptım pozitifti, bulantı ve baş ağrısı yaşadım ama sonradan oluyor bu belirtiler, ilk belirtiler duygu durum değişikliği ve idrar rengi. Tabi kişiden kişiye de değişir bunlar
Bende hiç ihtimal vermiyodum canım hala daha vermiyorum testimi paylastım bu aksam yaptım 4 gün kala ve yer altımdan kayıyo gibiydi bugun sırf o yüzden yaptım silik çıktı bakalım hayırlısıBen adetime 1-2 gün kala yoğun baş dönmesi yaşadım. İhtimal vermiyordum amh düşük diye . Adetim 3 gün geçip test yaptım çok şükür hamileyim
Bünye meselesi ablam hiç belirti yaşamamıştı ne öncesi ne sonrası:) bulantı da olmadı doğurana kadar da nerdeyse çalıştı işe gitti aynen hayatına devam etti ama ben çok belirti yaşamıştım. Kardeşler arası bile tutmuyor yani, her bünye farklıCanım idrar rengide herkeste hemen değişmeyebiliyor muş. Ve gögüs hassasiyeti de erken belirtilerde çok sık karsılasılan birseymiş. Benimde idrarım 10 gündür rengi koyu ve gögüs hassasiyetim var ama bulantı vs bunlar sonradan oluyo diye biliyorum bende kişiden kişiye değişiyor. Hiç belirti yasamayanda var tabi
Aynen kesinlikle katılıyorum canım kişiden kişiye farklılık gösteriyor dediğin gibi kardeş bile olsan farklı oluyorBünye meselesi ablam hiç belirti yaşamamıştı ne öncesi ne sonrası:) bulantı da olmadı doğurana kadar da nerdeyse çalıştı işe gitti aynen hayatına devam etti ama ben çok belirti yaşamıştım. Kardeşler arası bile tutmuyor yani, her bünye farklı
Kızzz resmen çizgi var ay nasıl mutlu oluyorum böyle şeyler görünceKızlar daha 4 gün var ama ben dayanamadım erken test yaptım. Videolu cekerken çok belli ama fotoda pek belli değil pembe silik çıktı sizce var mı
Ay gerçekten mi ya gercekte daha pembe belirgin fotoğrafta daha az belli oluyo ama bilemiyorum ya ben hala belki test hatalıdır diyorum hemen heveslenmemek içinKızzz resmen çizgi var ay nasıl mutlu oluyorum böyle şeyler görünceAllah hepimize nasip etsin, sağlıcakla gelsin
Hevesin kursağında kalmasın inşallah tabi ki her ihtimali düşünmek gerek ama inşallah vardırAy gerçekten mi ya gercekte daha pembe belirgin fotoğrafta daha az belli oluyo ama bilemiyorum ya ben hala belki test hatalıdır diyorum hemen heveslenmemek içinAma inşAllah vardır yarın kan vericem canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah benimde inşAllah vardır
İnşAllah canım ben hiç ihtimal vermedim ne olur ne olmaz üzülmeyim sonra diye ama bakalım dediğin gibi inşAllah vardır yarın görücezHevesin kursağında kalmasın inşallah tabi ki her ihtimali düşünmek gerek ama inşallah vardır
Ayyy hamilesinnnnGünaydın kızlar dün gece regl 4 gün kala yaptıklarımı üstte eklemiştin buda şuan sabah yaptıklarım yani regl 3 gün kala. Kan vermeye gidicem ama aksam emin olamayınca bugun 2 tane yaptım kaset test fotoğrafta çok belli değil ama pembe silik çizgisizce durum ne
Çok saol canımm amin inşAllahAyyy hamilesinnnntebrik ederim Rabb'im kucağına sağ salim sağlıcakla almayı nasip etsin insallah
Aynen öyle ama büyük ihtimalle var gibiÇok saol canımm amin inşAllahRabbim isteyen herkese nasip etsin umarım hamileyimdir ama dün gecede böyleydi emin olamayınca yine yaptım bugun daha belirgin bakalım hayırlısı bugun kanda belli olur
Amin canım benim en önemlisi oAynen öyle ama büyük ihtimalle var gibisizin adınıza çok sevindim hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah rabbim bana ve isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin
Aha ben bu nalet bir hisYa sizde ilk zamanlarda mide bulantısı değilde kussaniz rahatlayackmissiniz gibi bı his var mıydı üç gündür midem bulanıyor kusacak gibi değilim ama icten ice rahatwz ediyor beni
Hamile misiniz pekiAha ben bu nalet bir his
42.günüm yani gecikme de olabilir daha zamanı gelmemiş de olabilir bilemiyorum şimdi kan vericemAynen canım oyle yapıcam .Evet cıkar gecikme oldu mu
Bende şimdi kan vermekten geldim42.günüm yani gecikme de olabilir daha zamanı gelmemiş de olabilir bilemiyorum şimdi kan vericem
Evet canım 4+4 bugün 2 gün önce beta verdim 1245 geldi bat 2 gün geçmişti ama hiç belirti yoktu bugün tekrar kan vermeye geldim inşallah keseyi göreceğimHamile misiniz peki
Hayırlı olsun canımEvet canım 4+4 bugün 2 gün önce beta verdim 1245 geldi bat 2 gün geçmişti ama hiç belirti yoktu bugün tekrar kan vermeye geldim inşallah keseyi göreceğim2 gün önce belirtim yoktu dün akşam başladı o his midem ağrıyor desen ağrımıyo bulanıyor desem yok bulanmıyo ama çıkarsam rahatlarim hissi değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?