Eşinizle doktora gidin lütfen bizde 1 yıl deneme sonucu gittik hep sorun bende diye düşünüyordum ama eşimde sperm azlığı çıktı o yüzden bebek sahibi olamiyorduk, şuanda tüp bebek aşamasındayız geciktirmeyin bu sizin veya eşinizin kusuru değil neden soğusun sizden sorun eşinizde çıksa siz soğuyacakmısınız?
Eğer böyle düşünmeye devam ederseniz ha bugün ha yarın yaşınız geçecek belki bir sorun çıkmıcak ama önemli bir sorun varsada biran önce tedavinize başlamanızı tavsiye ederim yaşınız geçecek yumurta rezevleriniz azalacak gebelik elde etmek daha zor olacak.
Kızlar ben hamile kaldim çok şükür ama tam umudu kesmiş herşeyi salmışken kaldim. Eşim sorun çıkardı ilaç iç bilmem ne düşsün falan diye çok şükür hallettim ama benden çok uzaklaştı bir yandan bebeğim sağlıksız olacak diye korkuyorum bir yandan eşimin triplerini çekiyorum ne yapacagimi şaşırdım ya
Kızlar ben hamile kaldim çok şükür ama tam umudu kesmiş herşeyi salmışken kaldim. Eşim sorun çıkardı ilaç iç bilmem ne düşsün falan diye çok şükür hallettim ama benden çok uzaklaştı bir yandan bebeğim sağlıksız olacak diye korkuyorum bir yandan eşimin triplerini çekiyorum ne yapacagimi şaşırdım ya
O nasıl bir eş insan kendi çocuğuna kıyar mı ne kadar kolay öyle dünyanın sonu mu
Sen at tribi ...kusura bakma ama eşin baba olmayı haketmiyor ama oldu bi kere artık onu bu kadar istediğine göre her şekilde sahip çıkacaksın. Evham yapma Allah ona ömür vermişse hiçbişey zarar vermez
Yok kabullenebildi sonunda ama bana hareketlerini görmeniz lazım benim ağrılarım oluyo bulantılarım oluyo o Hâlâ onunla ilgilenmediğimi artık onu sevmediğimi hatta ayrılmak istediğimi falan dusunuyo deliriyorum oturup ağladım artık ben annesiysem sende babasısın yeter artık sen çocuğunun annesine bunları söylüyosun falan dedim özür diledi falan ama biraz geçince yine aynı ilgi istiyo surekli