• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak

gulerr3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2025
17
3
1
Arkadaşlar doğurgan dönmede ilişkiye giriyorum ama hamile kalamıyorum boş çocuğum var ilk evlilikten şimdi adet döngüm 30 gün 14. Gün birliktelik yaşadım ama gebe kalamıyorum neden olabilir yada ne yapmam lazım

Hayır ciddi anlamda psikolojim bozuldu aslında o kader çok çocuk istediğimden de değil neden olmadığı konusuna takılıyorum doktora gittim tam tersi yumurtaların çok aktif e eşim başka zaman çocuk aldırtmış şimdi ise olmaması şaka gibi 😏
Ohooo böyle bakarsak o zaman gebe kalmayan kimse olmamalı. Herkes gebe kalmalı. Sonuçta çiftlerde problem olmadı halde gebelik olmayadabiliyor yani. Nasip diye bir şey var. Her şeyin bir vakti var. Sizin ki şey gibi sanki. Çocuk olsa da olur olmasa da olur ama bizde sorun yokken niye gene kalmıyorum takıntısı. Biraz sağlıklı gelmedi bana düşünce yapınız. Belkide ondan olmuyordur. Gerçekten isteyip istemediğinize emin olun sonra çalışın ve tevekkül edin. Çaba bizden, sonuç Mevladan.

neden şaşırıyorsunuz ki yaşı gectıkce spermleri zayıflamış olamaz mı yada sizin yumurtluyor olmanız hamile kalabiliceğiniz anlamı taşımıyor ki . Bütün tüp bebek hastaları yumurtluyor hatta pcoslu olanlar daha çok yumurtaya sahipler … Mesela benım sprayl taktırdım tüplerim tıkanmış enfeksıyon yapmış ( yüzde bir olurmuş bana oldu ) bidaha çocuğum olmadı tüp bebek yaptırdık . Unutmayın hersey insanlar için

asla - asla olmaz demeyin .
Ayrıca arkadaşa katılıyorum ve birşey eklemek istiyorum. Doktorum bana da yumurtan çok iyi sen de hiç sıkıntı yok diyordu. Eşim azospermdi. Tüp bebekle olur dendi. Tüp bebek her şey mükemmel gitti. Yumurta kaliteliydi güzelce döllendi. Ama tutmadı gebe kalamadım. Nasip olmadı. Olmayınca olmuyor.

Ve sonra 2019 senesinde belki her ay yumurtam aynı kalitede değildir düşüncesiyle çörekotu kürü yedim. Eşim de başka kür yedi. Evliliğimizin 7.senesinde ilk defa gebe kaldım.

Yani yumurtlamanız iyi bile olsa her ay aynı olacak diye bir durum yok.

Ohooo böyle bakarsak o zaman gebe kalmayan kimse olmamalı. Herkes gebe kalmalı. Sonuçta çiftlerde problem olmadı halde gebelik olmayadabiliyor yani. Nasip diye bir şey var. Her şeyin bir vakti var. Sizin ki şey gibi sanki. Çocuk olsa da olur olmasa da olur ama bizde sorun yokken niye gene kalmıyorum takıntısı. Biraz sağlıklı gelmedi bana düşünce yapınız. Belkide ondan olmuyordur. Gerçekten isteyip istemediğinize emin olun sonra çalışın ve tevekkül edin. Çaba bizden, sonuç Mevladan.
Bi çocuğum var benim ilk ebeliğimden açıkçası istemiyorum ama onun ilk evliliği ona da haksızlık etmek istemiyorum

Ayrıca arkadaşa katılıyorum ve birşey eklemek istiyorum. Doktorum bana da yumurtan çok iyi sen de hiç sıkıntı yok diyordu. Eşim azospermdi. Tüp bebekle olur dendi. Tüp bebek her şey mükemmel gitti. Yumurta kaliteliydi güzelce döllendi. Ama tutmadı gebe kalamadım. Nasip olmadı. Olmayınca olmuyor.

Ve sonra 2019 senesinde belki her ay yumurtam aynı kalitede değildir düşüncesiyle çörekotu kürü yedim. Eşim de başka kür yedi. Evliliğimizin 7.senesinde ilk defa gebe kaldım.

Yani yumurtlamanız iyi bile olsa her ay aynı olacak diye bir durum yok.

Yok vermedi vereceğini de düşünmüyorum öyle bir yapısı yok ah ne diyim bilmiyorum ayrıca 60 yaşında adamların bile sperm sayıları azalmazken 27 yaşında birinin olması gerçekten üzer beni eğer öyleyse tabi ki bunu asla istemem nasip diyelim
27 mi 37 mi yukarıda 37 dediniz.

Ya hu yaşa mı bakar her zaman. Genç yaşta fıtık olan var ama anannem dinç maşaAllah mesela. Böyle bakılmaz olaya. Her şey her yaşta olabilir. Beslenmeyle alakalı olur, yaşama tarzıyla, uyku saatiyle vs vs bir sürü sebebi olur. Yaşı büyük biri hep köylerde yaşamıştır organik yemiştir hep aktif olmuştur e bırakalım da sağlıklı olsun. Ayrıca 60 yaşındaki adamın sperm sayısını kim dedi size :) bilmiyorum değişik geldi yazdıklarınız. Dalga gibi biraz

Bi çocuğum var benim ilk ebeliğimden açıkçası istemiyorum ama onun ilk evliliği ona da haksızlık etmek istemiyorum
O da çocuk istiyorsa, gitsin doktora , adamın kendisinin dert etmediği sorun sizi niye geriyor. O kadar eminde kendinden beklesin , çok mu aradınız bu yaşlı cahili. Zaten gördünüz ilk evliliğinizde aynayı konyayı, bari bunda biraz dikkatli olun.

Daha önce ilk çocuğumda yerleşme sancısını aynı an hissetmiştim anlamıştım hamile kalacağımı hamile kalanlar daha önce öyle hissettiğimi yoksa herhangi bir belirti yokmuydu ben hep ilk çocukta olduğu gibi o hissi duymayınca olmayacağını anlıyorum yoksa ilk çocuğa mı özeldi bunları merak ediyorum doktora da gittim bi sorunum yok ama eşim gitmez
Bizde yumurtlama gününü değerlendirdik. Ve adetime tam 9-10 gün kala bildiğimiz adet olcakmış gibi adet sancısı hissettim ayaklarıma kadar aynı adet olmama yakın olsuğu gibi ama öncesinde olunca çok şaşırdım ertesi günde hafif devam etti şuan yok sizde nasıldı ilk çocukta belirti

niye erkekliğine halel mi gelirmis eşinizin. Ben 3 be ege ardarda hamile kalıp sonra 8 yıl hiç hamile kalmamış biriyim. Ayni adam sonuçta.

Bizde yumurtlama gününü değerlendirdik. Ve adetime tam 9-10 gün kala bildiğimiz adet olcakmış gibi adet sancısı hissettim ayaklarıma kadar aynı adet olmama yakın olsuğu gibi ama öncesinde olunca çok şaşırdım ertesi günde hafif devam etti şuan yok sizde nasıldı ilk çocukta belirti
niye erkekliğine halel mi gelirmis eşinizin. Ben 3 be ege ardarda hamile kalıp sonra 8 yıl hiç hamile kalmamış biriyim. Ayni adam sonuçta.
Ben yumurtlama günü o zamanlar hiç takip etmiyordum yaşımda 18 olduğu için aslında olmasını da istemiyordum ama birlikte olduğumuZ gece boşalma esnasında karnım ve tahmin arasında sanki bi şey çekildi ve çok ağrıdı sonrasında lekelenme falan görmedim hiçbir belirti de yoktu 9 gin geçtikten sonra adetimin üzerinden test yaptım silik çıktı hastanede kan verinde hamile olduğumu öğrendim aslında tek belirti o gece içimde çekildiğini hissettiğim acıydı

Yanlışlıkla başka soruyu cevapladım aşağıda cevabım

Yumurta çatladığı zaman ovülasyon dönemlerinde o sancıyı her ay çekiyorum ama adetim hiç şaşmaz

Anladım bendede tam tersi hasta olmama saatler kala veya bir gün kala olur🙏🏻 bakalım bekliyorum biraz zamanın geçmesi için herkesin istediği zaman gönlüne göre olsun inşallah♥️
Amin öyle tabi herkesin vicudu farklı sinyaller veriyor ben vücudumu tanıyorum verdiği her tepkiyi adet olacağımı hepsini anlıyorum. Herkesin gönlünce olur 🥰

Back