Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin 8.gunu yaptik. 3 4gun kaldi. Yumurta ki ile sabun rendesini karistirip bel ve kalca bolgesine sürüyosun. Uzerine 2 yaki yapistiruyosun yanyana. Ondan sonrada uzun bi bezle kuşak gibi tüm belini sariyosun. Cok fazla kasinma yapiyo ama dayanabilirsn.
Yakiyi bende denedim 2 gün kaldi belimde ama hamile kalamadım. Ama cok kişiyi okudum hamile kalmis. Nasil uyguladiniz yakiyi adetun kaçıncı günü kac gun kaldi?

Yumurta aki ve sabun rendesini sürüp inun üzerine mi yaki yapistiriyoruz. Peki yapisiyor mu yaki. Çalışıyorum acaba kullanabikir miyum mi ki

Anladım canım haklısınız son kez bi doktora gitmem lazım Teşekkürler cevap için

Yumurta aki ve sabun rendesini sürüp inun üzerine mi yaki yapistiriyoruz. Peki yapisiyor mu yaki. Çalışıyorum acaba kullanabikir miyum mi ki
Yapisiyo zaten yakinin boyutundan azicik daha az bi alana deneyin. Calisirken akma vs sorun olmaz kurudugu icin ama orayi sarmak gerektigi icin kiyafetlerde biraz potluk olabilir

çok zor böyle çaresiz kalmak (
mrh ben uzun bır aradan sonra bugun hamıle kaldığımı öğrendım istıyorum kı herkes dilegiği zaman bebek sahıbı olur benim size tavsifen ki lütfen uyan allahın ıznıyle sızınde bbegınız olacak cok arastırdım yaptıgım seyler adet bitiminde hamama gitmek ve incir kürü uygulamak lütfen sızde deneyın ve burda bana guzel haberi yazın bebişleri bırlıkte buyutelım olur mu

Benimde başıma gelmedi ama bende duymuştum iltihapı çok olan kişilerin sıcak hamama gittiklerini ve hamile kaldıklarını Benim kardeşimde vajinal iltihap kapmıştı doktorda tedavi gördü ve geçti şimdide Hamile

ya kesınlikle işe yarıyor hem ne kaybedersiniz ki lütfen gidin sıcak sauna ya da girin buhar odasına da bende işe yaradığını düşünuyorum :)

Bahargelse aynen sana katılıyorum ne kaybedersinizki

Teşekkürler Allah tamamina erdirsin saglicakla alirsin umarim yavrunu kucagina..
Mutlaka deniycem vesilenin nereden geleceği belli olmaz evelallah Rabbimden hersey..
Kaybedecek birşey yok deniyoruz zaten herşeyi :)
Adetime 1 gün kaldı hayrlisi inşallah..
İncir kürünü ne zaman ve nasıl uyguladığını paylaşır mısın?

F Fosforlukuzu canım anlatın şey dikkatımı çekti yakı Ne bu arada hamile kalmak için nasıl yapılıyor lütfen anlata bilirmisin?

Kizlar bende de çok var kıstım falan da var sizce iyi gelir mi ?

F Fosforlukuzu canım anlatın şey dikkatımı çekti yakı Ne bu arada hamile kalmak için nasıl yapılıyor lütfen anlata bilirmisin?
Yumurta ki ile sabun rendesini karistirip bel ve kalca bolgesine sürüyosun. Uzerine 2 yaki yapistiruyosun yanyana. Ondan sonrada uzun bi bezle kuşak gibi tüm belini sariyosun. Cok fazla kasinma yapiyo ama dayanabilirsn.

cnm umarım bu ay gebeliğin olur ama olmassa da üzülme sakın bende oyle uzuluyordum kı adet oldugumu öğrenınce her sey allahtan her seyde bır hayır mutlaka oluyor ve lütfen bak o kadar kişinın içinden sana yazmak ıcımden geldıyse bunda da vardır bır hayır lutfen dedıklerımı yap allahın ıznı ile onumuzde ki ay gebe olacaksın .ben mıyom amelıyatı olmustum ve tıkanıklık söz konusuydu ona argmen oldu şükürler olsun kı ben şöyle yaptım adetim biter bitmez ilk olarak hamama gittim ve saunada ve buhar odasında bır haylı kaldım kemıklerıme kadar ısındım sonra kese yaptırdım ya belkı tum bunlar tesaduftur ama olsun yıne de denemek den bır zarar gelmez kese yaptırdım ve kadın ozellıkle göbek bölgeme fazla fazla yaptı ondan sonra kı sürecte de sabahları kahvaltıdan sonra 3 inciri yıkayıp 3 bölup suyun ıcıne atıp kaynaptım ve ılıkken içtim gunde 2 kez bunu uyguladım ta ki su yumurtlama zamanımız oluyor ya onun sonuna kadar yanı tahmını 20 gun kadar yaptım ondan sonra da allaha emanet ya cok uzattım ama oyle cok ıstıyoum kı herkesın olsun

Gözün aydın canım benim darısı bizlere inşalalh, işe yarıyormu gerçekten canımmm ?
cok tşk ederim vallahi bende yaradı umarım ve dilerim kı sizde de yarar o benım olmadıgı aylarda buralara bakıp ne careler arıyordum nelerı denıyordum o yuzden oyle cok ıstıyorum kı bırılerıne yardımcı olmak bildiğim her seyı paylaşmak lütfen yapın dedıklerımı zaten her seyı goze alıyoruz ve gercekten cok zor değil dedıklerım yapılabilecek seyler yanı bu arada sağlık ocagına gıdıp kan tahlılınızı de yaptırın kan degerleri de onemli tsh cpok cok onemli ben zaten yıne bır ara uzun uzun yazacam neler yapılması gerektıgını dılerım allahım sıze de nasıp etsın

Canim Allah gönlüne göre versin herseyini..kesinlikle bir ışık var bu muhabbette saol bugün adet günümdü olmadım umarım olmaz ama 2 gün daha olabilir ihtimali ile beklicem..olursam da pes etmek yok bu ay da incir yeriz hamama zaten bayılırım:)

bende hep senin gibi bir gebe olsam tüm detaylarını burada paylaşmayı düşünürdüm hep çünkü mutlaka birilerine yarıyor yada psikolojik rahatlama oluyor..
drlar uzun uzun açıklamıyor herşeyi ve fizyolojik tahliller sonuçlar normal çıktıktan sonra insan yeme içme dualar vs başka desteklerde aramaya başlıyor..
ayda 1 şans ve uzun uzun hüsranlar..birçoğumuz bilir bu duyguyu

İnşallah olur bebeğin

Çok teşekkürler Canımmmm inşallah bende bi kalabilsem bende burdan sürekli bilgi vermek isterim çünkü bizim yaşadımızı sen yaşadın Ve en iyi sen anlarsın, ya benim iş yoğunluğum çok fazla var bende prolaktin hormonu var oysaki onu düşürmek için bişeyler yapmak istedim çünkü gerçekten artık bende anne olmak istiyorum

Dostinex kullanmıyomusun canım prolaktini düşürmek için? Ayrıca incir yükseltiyo haberin olsun yememeye gayret et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…