Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten doktorlar şuan ki enfeksiyon değerinin bebeği öldürebilecek seviyede olduğunu söyledi :'( yavrum hiçte bişeyi yoktuÖncelikle çokkkkkk geçmiş olsun canım çok üzüldüm, İnşallah kötü birşey yoktur allahım yardımcınız olsun ama bence korkucak birşey yoktur canım yaa öyle bı durumda doktorlar hemen söylerler inşallah bişey yoktur
Ölüp ölüp diriliyoruz gözlerimiz şişti ağlamaktan annesinin sütü kesildi sağıp yoğun bakıma teslim etmemiz lazım anne sütü çok önemli dediler ama bizim gelinın ağlamaktan üzüntüden sütü gitti bişey de yapamıyoruz elimiz kolumuz bağlandı, daha kokusuna doyamadan göstermiyolar bile :'(Canımm yaa![]()
Allah korusun inşallah bişey olmaz canım rabbim yardımcınız olsun
Ölüp ölüp diriliyoruz gözlerimiz şişti ağlamaktan annesinin sütü kesildi sağıp yoğun bakıma teslim etmemiz lazım anne sütü çok önemli dediler ama bizim gelinın ağlamaktan üzüntüden sütü gitti bişey de yapamıyoruz elimiz kolumuz bağlandı, daha kokusuna doyamadan göstermiyolar bile :'(
Arkadaslar adetim duzenli oluyordu fakat son iki aydir gununu geciyor cocuk yerini mi hazorliyor ? Ve bir sonra ki ay icin adet gunum hangi tarhten ayarlamam gerekiyor bilginiz vr mi
Kasiklara sicak su torbasi koymanin cok tehlikeli olduğunu biliyorum lutfen yapmayinHamile kalmak icin yapmadigim kalmadi. Bu ay çatlama ignesi vuruldum adet oldum sadece lekelenme var 2 gündür. Normalde bugün adet günüm. Eminim hamile degilim. Bende karabiberli maydanoz suyunun buharina oturdum tüpleri aciyormus. Dunden beride ayaklarima kasımlarıma sicak su torbasi koyuyorum
Tsk ederim peki bir sorun daha var benim bugun adet gunumdu gece kalktigimda olmustu ama bole cok acik pembe sabah uyandigimda cok az olma ama kahverengi seklnde halen de olmadi pecete silincede cok acik pembe bu adet mi yokaa yerlesme kanmasimidir ?5 güne kadar normal diye biliyorum. Adetinin basladigi tarihten itibaren sayip periyodun kac günse öyle hesapliyorsun.ama cocuk yerini hazirlama diye bisey bilmiyorum
Tsk ederim peki bir sorun daha var benim bugun adet gunumdu gece kalktigimda olmustu ama bole cok acik pembe sabah uyandigimda cok az olma ama kahverengi seklnde halen de olmadi pecete silincede cok acik pembe bu adet mi yokaa yerlesme kanmasimidir ?
Ya goguslerim gecen ay adetim bitti 1 hafta sonra sismeye bazladi asiri sekilde bilmiyorum suan da yani elledigimde siskinlik ve agri var oyle hissediyorum bu ay kasiklarimdada iok defa agri yasadim ara ara ama bilmiyorum ya cogu okudugum yerlerde diyor ki , 4 ve 5 haftasinda siz hani hamilelik belirtilerini yasarsiniz buda adetden sonra ya gelir biraz once ni yerde karin agrisi var ise kanama sirasnda hamilesiniz die bi yazi okudum karnim agrimaya basladi pskoljok jerhalde yaaaŞuan ayni sorunu bende yaşıyorum. Yerleşme kanaması da olabilir. Kasiklarinizda, göğüs agrisi var mi gogustede yeşil damarlar ciktiysa hamile olabilirsin
Ya goguslerim gecen ay adetim bitti 1 hafta sonra sismeye bazladi asiri sekilde bilmiyorum suan da yani elledigimde siskinlik ve agri var oyle hissediyorum bu ay kasiklarimdada iok defa agri yasadim ara ara ama bilmiyorum ya cogu okudugum yerlerde diyor ki , 4 ve 5 haftasinda siz hani hamilelik belirtilerini yasarsiniz buda adetden sonra ya gelir biraz once ni yerde karin agrisi var ise kanama sirasnda hamilesiniz die bi yazi okudum karnim agrimaya basladi pskoljok jerhalde yaaa![]()
Benim cok arkadaşımda hamileyken adet gördü. 2 gün geçsin bence tamamen kanama bitince teste çıkar. Bizi de bilgilendirin.[/QUOT
Sizde mi suan benim gibisiniz ? Yani sali gunu mu sizde test yapacaksiniz ? Iki gunden uzun surerse kanama az bile olsa implas. Kanamasi degil mi dir