• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba...
ben 2 yil 3 aylik evliyim bende 1bucuk yildir deniyorum olmuyor :KK43:herseyin zamani var biliyorum..bnde kasintili iltihap var doktora ilk gorundugumde direk tepki verdi bu ne boyle bu kadar cok iltihap var dedi bir haftalik ilac verdi ilacimi bitirdikten snra iltihabim gecti ama gene var...artk napmam lazim bebekkende bnde iltihap varmis halada var galiba cocugum olmasini iltihabim engelliyor iltihabi olan basarip hamile kalan varmi acaba.:110:bu hafta ici adet olmam lazim insallh olmamda hamile kalirim allh isteyen herkesin kucagini bos birakmasin insallah:dua:

Kızlar yumurtlama günüme 14 gün kaldı yarın hasta olucam takvimde öyle gösteriyor, sizce hastaken mi doktora gişeyim yoksa bitikten sonra mı doktora gitmem gerek için doktordan sonra ovulasyon testi alıp öyle takıp yapıcam mayısda hamile kalabilmek için, sizce hastaken mi giderim doktora gittikten sonramı ?
Adetin 2. yada 3. günü gidiliyor hormon testi yapılıyor kanda ona göre tedavi veriyorlar

merhaba...
ben 2 yil 3 aylik evliyim bende 1bucuk yildir deniyorum olmuyor :KK43:herseyin zamani var biliyorum..bnde kasintili iltihap var doktora ilk gorundugumde direk tepki verdi bu ne boyle bu kadar cok iltihap var dedi bir haftalik ilac verdi ilacimi bitirdikten snra iltihabim gecti ama gene var...artk napmam lazim bebekkende bnde iltihap varmis halada var galiba cocugum olmasini iltihabim engelliyor iltihabi olan basarip hamile kalan varmi acaba.:110:bu hafta ici adet olmam lazim insallh olmamda hamile kalirim allh isteyen herkesin kucagini bos birakmasin insallah:dua:

Ben kocaman kisti olupte bile hamile kalani gördüm. Iltihap etkiliyormus. Spermlerin ölmesine sebep olup tüpleri bile tıkayabiliyormuş. Bende yarun gorunecen doktora iltihap var bendede sanirim. Herseyin bi vakti var. Görumcemin olmamasi için her biseyi vardi. Kum taş troid kansizlik b12 daha aklima gelmeyen. Ama hamile kaldi. Gayette saglikli bebek. Biz gönlümüzü ferah tutalım..

Bugün adetin 3.günü Dr kontrolüme gittim artık sebebi bilinmeyen infertilite dedi..20.ay..
Eşimin de benim de hormon/kan degerleri tüm sonuçlarımız oldukça iyi rahim filmi de açık çıkmıştı..
Saatlerdir ağlıyorum Rabbimin gücüne gitmesin herşey ondan biliyorum yinede tutamıyorum kendimi..aylardır..bir sebepte yok..
Bir kaç ay daha bekleyip tüp bebeğe yönlenicez gerek kalmaz umarım

incir kurunden bahsetmıstım onu da yap o da yumurtlama catlamasına yardımcı oluyor başka seylerı de hamıle kalma recetem dıye yazmıştım uygula lutfen

İncir kürünü prolaktini yükselebilenlere önermiyorlarmis..bir ara da onla ugrasmistik hayit tohumu ile düşürmüştüm şimdi onu da yapamıycam...
Klomen verdi yumurta çoğaltmak için zaten çatlama ya da havuç diye biliyorum..
Varmı başka önerin??

merhaba...
Canım çocukkende varsa kültür testi yaptır.sonuca göre antibiyotik veriyor dr.benim yeğenimde de vardı ancak bu test sonucunda yendi.yoksa tekrarlıyor.

anladm canim cumartesi dktora gidicem baklm artik bide dun aksam test yaptm negatifti sabh baknca silik cizgi cikmisti insallah regl olmam

:KK61:kizlar regl oldum gelcek ay insallah hamile kaliriz insallah
canım kısmet her sey dedıklerımı yapmayı unutma hemen spora başla hiçbir sey yapamıyorsan yuru her gun sonra sağlık ocağı kan degerlerıne baktır ozellıle tsh ve adet bıtımınden ıtıberın ıncı r kuru allahın ıznı ıle o bır ay bak hamıle kalacaksın ınsnalah

canım kısmet her sey dedıklerımı yapmayı unutma hemen spora başla hiçbir sey yapamıyorsan yuru her gun sonra sağlık ocağı kan degerlerıne baktır ozellıle tsh ve adet bıtımınden ıtıberın ıncı r kuru allahın ıznı ıle o bır ay bak hamıle kalacaksın ınsnalah
canm cok sagol ama bn calisiyorum yarn doktora gruncem bklm artk hyrlisi adetten snra anason cayinin bubarina oturup ve birde sogan suyunu iceyim snra incir kurunu deneycgm

canm cok sagol ama bn calisiyorum yarn doktora gruncem bklm artk hyrlisi adetten snra anason cayinin bubarina oturup ve birde sogan suyunu iceyim snra incir kurunu deneycgm
tamam aaaa bak hamamı da unuttum hamama da gıt lütfen spor ıcınde aksam uyumadan once 10 15 dakika bısıklet surer sekilde hareket et bacakalarını calıştır bır yolunu bulmalısın sporun cok onemli yap ama ıncır kürü gercekten işe yarıyor en azından yumurtlama zamanı iç dualarım senınle bu arada yumurtlama takıbını bılıyorsun değil mi oda cok onemli cunku

bnm adet dongum 23 ve 31 arasi oluyor yumurtlama gunumu neye gore yapabilirimki onu czmdm

Adetin bittikden 1 hafta sonra 2 paket sütü kaynat kaynattıkdan sonra bi deste maydonozu yıkayıp içine at 5 dk birlikte kaynatı geniş bir kovanın içine dök.

İçine oturabileceğin bir kova olsun sıcağıyla birlikte üzerine hafif oturmanlazım buharı dışa çıkmasın diye havluda ört üstüne ara ara kalk.

Ben denemedim ama yapanlar çok buradan birinden aldım hatta tarifi onda bariz bir şekilde intihabı akmış suya görmüş ve o ay hamiş kalmış.

Baya bi ağrısıda olmuş onun kalıncada giyinmiş elektirikli baddaniye bile kullanmış yaparsan sıkı giyin üşütme perissh perissh

tmm deneyecgm bunu canm cok sagol bide sende varmi belirti[/QUOTE]

tmm deneyecgm bunu canm cok sagol bide sende varmi belirti
[/QUOTE]
Benim bugün öğlen pembe lelem geldi 2 parmağım kadar anca oldu akşamdan beri birşey yok peçete koydum pedin üzerine açık pembeyle açık kahveydi.Bat 26 benim 5 gün erken oldum , doktorum adet olursan 2.gün gel demişti yarın gidicem yerleşmemi adet mi belli olur

hadi canim insallh hyrlisi bebis haberini bize verirsin insallh bide az once bktm lavaboda bktm pete regl glmemis offf neler oluyor:confused: yarin bnde dktora gdcem

Back