- Emoji Skoru
- 74
- Puanlar
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden boyle dusundun?Ben hamile degilim biliyorum kesin.
Neden boyle dusundun?
Allahim gonlinuze gore versin3 gün önce idrar yolu enfeksiyonu yaşadım testte yapttirdum 1.9 cıktı sonuç. Hiç bir belirti yok. Bir kez hamilelik yaşadım. Ozamanki yaşadığım hic bir belirti yok. Igne daha vurulmucam o yüzden adet olamiyorum
Hsngi kur ne zaman baslsniyoKizlar internetten bitkisel kür yapan birini buldum tesadüf eseri. Hamile kalanlarda olmuş
Hakan özkul ben bugun görüştüm hem eşim icin hem kendim için 3 aylik kür önerdi. Cok güzel yorumlar okudum. 1050tl para istedi. Kapsül olarak gonderiyor. 750tlye indirdi. 1aylikda yapiyormus. Kürün içeriğini bilmiyorum. Kayinvaldem karşı çıktı bende sipariş vermedim..Hsngi kur ne zaman baslsniyo
Zaten doktorlar şuan ki enfeksiyon değerinin bebeği öldürebilecek seviyede olduğunu söyledi :'(
Bebeğimiz hala yoğun bakımda, enfeksiyon düşmeye başlamış ama solunum sıkıntısı çekmeye başlamış hortum takmışlar burnuna... Bir hafta garanti yoğun bakımda kalacakmış duruma göre uzayabilir de dediler bakalım bekliyoruz bizde... Bugün annesini direk emmesine izin verdiler süt sağıp bırakmadık özel bi odada annesine getirdiler orda emzirdi çıktı şükürler olsun gördü de biraz rahatladı, ağlamaktan sütü kesilmişti bizim gelinin...Canım yeğenin nasil oldu?
Canim bence cocukla alakasi olsa 1 ay oncesinden anlardin cocuk degildr bence o doktora gozuk duzensizlikten olabilirArkadaslar adetim duzenli oluyordu fakat son iki aydir gununu geciyor cocuk yerini mi hazorliyor ? Ve bir sonra ki ay icin adet gunum hangi tarhten ayarlamam gerekiyor bilginiz vr mi
merhaba aslında benimde bi kaplıcalara gidesim var ama maalesef izin zamanımı ayarlayamıyorum . bugün yumurtlama günüm 23 de kaplıcalara gidesim var öyle plan yaptık arkadaşlarım la sizce bi sıkıntı olur mu? adetin hemen önü oluyor büyük bir ihtimalleBu ay adetimden sonra sadece rahatlamak icin kaplıcaya gitmek istiyorum. Kaplicaya gidip hamile kalan çok. Bunu uygulayacam sadece. Allah'ın izniyle her şey olur.
merhaba aslında benimde bi kaplıcalara gidesim var ama maalesef izin zamanımı ayarlayamıyorum . bugün yumurtlama günüm 23 de kaplıcalara gidesim var öyle plan yaptık arkadaşlarım la sizce bi sıkıntı olur mu? adetin hemen önü oluyor büyük bir ihtimalle
kocasız olur mu canım .Ben
Bence adet öncesi de olsa vakit bulduysanız gidin. Eşinizle gitmeniz daha iyi degil mi?
Canim oncelikle esinin ve senin dr a gitmesi lazim ona gore bir yol cizersiniz biz burdan ne desek fayda etmezArkadaşlar yardım edin lütfen benim hamile kalmam lazım Ne yapmam gerekir kızlar, 5 aydır olmuyor her seferin de umutlanıyorum yine tek çizgi oluyor lütfen yardımcı olun bana da çok fazla bilgim Yok![]()
Arkadaşlar yardım edin lütfen benim hamile kalmam lazım Ne yapmam gerekir kızlar, 5 aydır olmuyor her seferin de umutlanıyorum yine tek çizgi oluyor lütfen yardımcı olun bana da çok fazla bilgim Yok![]()
ah gülüm ahhhh.... millet yıllarca uğraşıyor senin kadar evham yapmıyor.Arkadaşlar yardım edin lütfen benim hamile kalmam lazım Ne yapmam gerekir kızlar, 5 aydır olmuyor her seferin de umutlanıyorum yine tek çizgi oluyor lütfen yardımcı olun bana da çok fazla bilgim Yok![]()
Belini cektirmek degilde ben yaki vurdurdum her hamileligimde. Yumurta ve sabunla yapiliyo. 5 aydir olmadi gebelik. Bu ay yaki yaptirdim hamileyimArkadaslar bisi sorabilirmiyim ben birsey duydum cocugu olmayanlar kasiqini (belini) cektiriyomus ondan sonra hamile kalan cok.kisi olmus aranizda bole bisi yapip hamile kalan varmi acaba
Belini cektirmek degilde ben yaki vurdurdum her hamileligimde. Yumurta ve sabunla yapiliyo. 5 aydir olmadi gebelik. Bu ay yaki yaptirdim hamileyim