• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden boyle dusundun?

3 gün önce idrar yolu enfeksiyonu yaşadım testte yapttirdum 1.9 cıktı sonuç. Hiç bir belirti yok. Bir kez hamilelik yaşadım. Ozamanki yaşadığım hic bir belirti yok. Igne daha vurulmucam o yüzden adet olamiyorum

Kizlar internetten bitkisel kür yapan birini buldum tesadüf eseri. Hamile kalanlarda olmuş

Hsngi kur ne zaman baslsniyo
Hakan özkul ben bugun görüştüm hem eşim icin hem kendim için 3 aylik kür önerdi. Cok güzel yorumlar okudum. 1050tl para istedi. Kapsül olarak gonderiyor. 750tlye indirdi. 1aylikda yapiyormus. Kürün içeriğini bilmiyorum. Kayinvaldem karşı çıktı bende sipariş vermedim..

Canım yeğenin nasil oldu?
Bebeğimiz hala yoğun bakımda, enfeksiyon düşmeye başlamış ama solunum sıkıntısı çekmeye başlamış hortum takmışlar burnuna... Bir hafta garanti yoğun bakımda kalacakmış duruma göre uzayabilir de dediler bakalım bekliyoruz bizde... Bugün annesini direk emmesine izin verdiler süt sağıp bırakmadık özel bi odada annesine getirdiler orda emzirdi çıktı şükürler olsun gördü de biraz rahatladı, ağlamaktan sütü kesilmişti bizim gelinin...

Arkadaslar adetim duzenli oluyordu fakat son iki aydir gununu geciyor cocuk yerini mi hazorliyor ? Ve bir sonra ki ay icin adet gunum hangi tarhten ayarlamam gerekiyor bilginiz vr mi
Canim bence cocukla alakasi olsa 1 ay oncesinden anlardin cocuk degildr bence o doktora gozuk duzensizlikten olabilir

Bu ay adetimden sonra sadece rahatlamak icin kaplıcaya gitmek istiyorum. Kaplicaya gidip hamile kalan çok. Bunu uygulayacam sadece. Allah'ın izniyle her şey olur.
merhaba aslında benimde bi kaplıcalara gidesim var ama maalesef izin zamanımı ayarlayamıyorum . bugün yumurtlama günüm 23 de kaplıcalara gidesim var öyle plan yaptık arkadaşlarım la sizce bi sıkıntı olur mu? adetin hemen önü oluyor büyük bir ihtimalle

Ben
merhaba aslında benimde bi kaplıcalara gidesim var ama maalesef izin zamanımı ayarlayamıyorum . bugün yumurtlama günüm 23 de kaplıcalara gidesim var öyle plan yaptık arkadaşlarım la sizce bi sıkıntı olur mu? adetin hemen önü oluyor büyük bir ihtimalle

Bence adet öncesi de olsa vakit bulduysanız gidin. Eşinizle gitmeniz daha iyi degil mi?

Arkadaşlar yardım edin lütfen benim hamile kalmam lazım Ne yapmam gerekir kızlar, 5 aydır olmuyor her seferin de umutlanıyorum yine tek çizgi oluyor lütfen yardımcı olun bana da çok fazla bilgim Yok ☹️

Arkadaşlar yardım edin lütfen benim hamile kalmam lazım Ne yapmam gerekir kızlar, 5 aydır olmuyor her seferin de umutlanıyorum yine tek çizgi oluyor lütfen yardımcı olun bana da çok fazla bilgim Yok ☹️
Canim oncelikle esinin ve senin dr a gitmesi lazim ona gore bir yol cizersiniz biz burdan ne desek fayda etmez

Canim 5 ay kisa bi süre 5yıldır olmuyan var. Yumurtan kaliteli degildir belki bi doktora görün istersen. Kafaya takarsan olmuyor. Bende biraktim artık sorunum yok doktora da gitmicem artik

ah gülüm ahhhh.... millet yıllarca uğraşıyor senin kadar evham yapmıyor.
sana tavsiyem öncelikle sakin ol ..
stres yapma çocuk için ilişkiye girme ...
kocan ve sen testlerinizi yaptırdınız mı?
eşin sperm testi yaptırsın sorun yoksa..
adet bitiiği günden iltibaren 1 gün arayla ilişkiye gir kocana da harıp pekmezi yedir sabah akşam .. Gerisi Rabbime kalmışş..

Arkadaslar bisi sorabilirmiyim ben birsey duydum cocugu olmayanlar kasiqini (belini) cektiriyomus ondan sonra hamile kalan cok.kisi olmus aranizda bole bisi yapip hamile kalan varmi acaba
Belini cektirmek degilde ben yaki vurdurdum her hamileligimde. Yumurta ve sabunla yapiliyo. 5 aydir olmadi gebelik. Bu ay yaki yaptirdim hamileyim

Belini cektirmek degilde ben yaki vurdurdum her hamileligimde. Yumurta ve sabunla yapiliyo. 5 aydir olmadi gebelik. Bu ay yaki yaptirdim hamileyim

Yakiyi bende denedim 2 gün kaldi belimde ama hamile kalamadım. Ama cok kişiyi okudum hamile kalmis. Nasil uyguladiniz yakiyi adetun kaçıncı günü kac gun kaldi?

Back