- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
-
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Canım bende hamile kalmayı bekliyorum senin gibi rabbim kollarımızı boş bırakmasın. bence adetin geçsin ondan sonra test yap.Arkadaslar 14.02.2014 tarihinde evlendik doktora gittigimin inanin sayisini bilmioruz sorun cikmadi hic bir teste iltihabim vardi onuda ilac tedavisi gordum ne doktor 3 ay sonra olmazsa tekrar gitmemizi soyledi denediysek olmuyor ama belki psikolojik bilmiyorum ama tirnak etlerim gogusum agriyor ve iliskiye girerken bu ay bir garip karnimda sızı hissettim adetim 29unda sizce test yapmalimiyim sonuc cikarmi psikolojikmidir
Canım bende hamile kalmayı bekliyorum senin gibi rabbim kollarımızı boş bırakmasın. bence adetin geçsin ondan sonra test yap.
Canım bende hamile kalmayı bekliyorum senin gibi rabbim kollarımızı boş bırakmasın. bence adetin geçsin ondan sonra test yap.
bende hiç korunmadım canım evlendiğimden beri. ben bir kere düşük yaptım2 ay önce. bakalım rabbim hayırlısını versinAma evlendigimden beri hic korunmadik artik testlerden yoruldum tekrar gebelik testi yaptim yine negatif umutsuzluga kapiliorum.
Rabbim bize saglikli bebisler versin insallar hep aklindan cikar bu kadar takintili olursan gecikir diolar ama yapamiyorum esim misafirler gelince bebeklerinin baslarindan ayrilmio onun okdr cocuk sevgisini gorunce dusunmeden yapamiyorum :/bende hiç korunmadım canım evlendiğimden beri. ben bir kere düşük yaptım2 ay önce. bakalım rabbim hayırlısını versin
bizim arkadaşlarımız var 3 tane çocukları var eşim arabaya katıyor gezdiriyor onları markete götürüyor çocuğun reyonlara gidişini izliyor benim içim parçalanıyor ama hayırlısı bakalım.Rabbim bize saglikli bebisler versin insallar hep aklindan cikar bu kadar takintili olursan gecikir diolar ama yapamiyorum esim misafirler gelince bebeklerinin baslarindan ayrilmio onun okdr cocuk sevgisini gorunce dusunmeden yapamiyorum :/
evt cok kotu bir duygu tek ben saniyordum dertlesmek iyi geldi tesekurrler gecen ay ablamlar geldi bir yasinda bebegi var gece gitmis bebegi sevio mis kokuyor diye iki gun gizli gizli agladim Allah yardimcimiz olsunbizim arkadaşlarımız var 3 tane çocukları var eşim arabaya katıyor gezdiriyor onları markete götürüyor çocuğun reyonlara gidişini izliyor benim içim parçalanıyor ama hayırlısı bakalım.
amin canım benim herşey de vardır bir hayır.evt cok kotu bir duygu tek ben saniyordum dertlesmek iyi geldi tesekurrler gecen ay ablamlar geldi bir yasinda bebegi var gece gitmis bebegi sevio mis kokuyor diye iki gun gizli gizli agladim Allah yardimcimiz olsun
Amin cnm inş. En kısa sürede hepimiz bu güzel duyguyu yaşarız. Bnde folik asit kullanıyorum folbiol bakalım artık adetimin 2. Ya da 3. Gün gidip tedaviye baslicazs. a bende altı aydır evlyım ve korunmuyorum kıstım var dıe ılk ay dogm kntrol hapı kullandım sonra dktor geecmıs dedı ve folık asıt kullanmamı ıstedı tahlıllerm normal cıktı ama beklıyoruz hayırlı zamanı ve vaktı ıns olur rabbm hayrlı evlatlar verır
inş ne tedavisi pekibu ne dedi doktorunuz ben femamed kullanyrumAmin cnm inş. En kısa sürede hepimiz bu güzel duyguyu yaşarız. Bnde folik asit kullanıyorum folbiol bakalım artık adetimin 2. Ya da 3. Gün gidip tedaviye baslicaz
Yumurta gelişimi için ilaç vercekmis bn zaten duyunca moral bozukluğu yaşadım o anda bir şey sormadım dört gözle adet olmayı bekliyorum ayin 3 undeinş ne tedavisi pekibu ne dedi doktorunuz ben femamed kullanyrum
bnde o zmn adet oluyrm iyi gelrse tedavnz yazarmsnz ıns hayrlısı olurYumurta gelişimi için ilaç vercekmis bn zaten duyunca moral bozukluğu yaşadım o anda bir şey sormadım dört gözle adet olmayı bekliyorum ayin 3 unde
inş iyi gelir haber veririm. Senin ilacın niçin verildibnde o zmn adet oluyrm iyi gelrse tedavnz yazarmsnz ıns hayrlısı olur