- 26 Mayıs 2015
- 143
- 137
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
cocuk istiyorum die vucudu annelıge hazrlasın dıeymısinş iyi gelir haber veririm. Senin ilacın niçin verildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cocuk istiyorum die vucudu annelıge hazrlasın dıeymısinş iyi gelir haber veririm. Senin ilacın niçin verildi
ayy kuzum ya aynı ben sanma teksin bu konudan dertli 5 aydır istiyorum 17 aylık evliyimevt cok kotu bir duygu tek ben saniyordum dertlesmek iyi geldi tesekurrler gecen ay ablamlar geldi bir yasinda bebegi var gece gitmis bebegi sevio mis kokuyor diye iki gun gizli gizli agladim Allah yardimcimiz olsun
Rabbim insallah saglikli bir sekilde bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin gec olsun guc olsuda saglikli olsunayy kuzum ya aynı ben sanma teksin bu konudan dertli 5 aydır istiyorum 17 aylık evliyim
geçen bebek mevlüdüne gittim yakın arkadaşımın bebeği. gezdirirken bebeği alamadım kucağıma boğazım düğümlendi resmen eve gelene kadar doldum .evde ağladım rahatladım.ablamında 8 aylık bebeği var o kadar seviyorumki anlatamam bende istiyorum bir evlat Rabbim bana isteyen herkese nasip etsin
MÜZİK İNSANI MOTİVE EDİYOR KATILIYORUMM:) BENDE TEDAVİ SÜRECİNDEYİM ŞU ANDA İNANCIM SONSUZ İNŞALLAH İYİ SONUÇLAR ALICAMMM ...HEPİMİZE NASİP OLSUN HAYIRLI CUMALARBENDE varim kizlar benide araniza alin ... bugunden itibaren yeni bi terapiye basladim .... telkin muzikleri yazin youtube acin dinleyin her bebek dusundugumde bundan sonra onlari dinlicem ( kafayi yedim bi yandan kk de takilyom bi yandan hint muzigi gibi telkin dinliyommm hahhahaah )
kizlar evet inancim sonsuz ama bu ay gene bekledigim sonucu alamadim cok canim skiliyor artik ayin onunda baslicak sanirim tedavim dokyor biir kac ilac verip uc ay sonra esinle gel dedi bu ayla uc ay oldu ayin onuna randevu aldim cnlarim dua edin.MÜZİK İNSANI MOTİVE EDİYOR KATILIYORUMM:) BENDE TEDAVİ SÜRECİNDEYİM ŞU ANDA İNANCIM SONSUZ İNŞALLAH İYİ SONUÇLAR ALICAMMM ...HEPİMİZE NASİP OLSUN HAYIRLI CUMALAR
İnşallah canım bu mübarek aylarda senin ve hepimizin yüzü gülsün hayırlısıylakizlar evet inancim sonsuz ama bu ay gene bekledigim sonucu alamadim cok canim skiliyor artik ayin onunda baslicak sanirim tedavim dokyor biir kac ilac verip uc ay sonra esinle gel dedi bu ayla uc ay oldu ayin onuna randevu aldim cnlarim dua edin.
kizlar evet inancim sonsuz ama bu ay gene bekledigim sonucu alamadim cok canim skiliyor artik ayin onunda baslicak sanirim tedavim dokyor biir kac ilac verip uc ay sonra esinle gel dedi bu ayla uc ay oldu ayin onuna randevu aldim cnlarim dua edin.
inslh cnm her sey yolunda ben eminim en kisa zamanda hepimiz bebislerimizi kucagimiza alicaz ... benim doktorum istersen sana hormon testlerini yapmaya baslariz ama sonu yok bu testlerin sana daha fazla stres yapicak , zaten yeni baslamissiniz gun asiri deneyin demisti bana .. yasimi soyleyince istersen 3 ay sonra gel ama bi engel yok deneyin dedi . benmde 3 ay gecti kararsizim gitsem mi biraz daha beklesem mi bilemedim
Cnm sende kan pıhtılasması olabilirbende geçen sene 9 haftalıkken karnımda öldüğüiçin 29 mayısta kürtaş oldum. korunduk ettik. bu senede ocakta yine hamileydim sonra 6 haftalıkken düşürdüm. tekrar korunduk ettik. bir sürü test yaptırdık. hepsinin sonuçu temiz.. doktor hamile kaldığını öğrenince hemen geliyosun seni gözetim altında tutcam dedi. her iki günde bir dedi.. iki günde bir yaptık adet olcam perşembe 2 gün kaldı.. dayanamadım dün kan testi verdim. hiç bişi yok.. uf....
test yaptırdım. çıkmadı...Cnm sende kan pıhtılasması olabilir
onada bakıldı kuzumesıne bakıldı mı pekı
senın stresten oldu cnm buyuk ıhtımalle cunku hatırlıorum öğrendın hıc sevınçlı olamadın bı sorun var dedın hep hatırlıo muysunonada bakıldı kuzum