hamile kalamiyorum

schat31

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
20
0
Merhaba Ben Gul,
Size birsey soracagim bilgim sadece netten okuduklarim ve pek anliyamiyorum. Cunki netteki hesaplayicilarin hepsi ayri tarih belirtiyor.
Ben 25 kasimda regl oldum.
Sonraki ise 24 aralik.
Bu iki ay arasinda yumurtlama testlerini aldim yaptim. teste iki net cizgi asla cikmadi. Hafif belli olan 7 aralikta oldu.
Anladigim o gun yumurtlama gunumdu.
O tarihten sonra 4/5/7 ocakta esimle iliskiye girdik bebek icin. Ama yumurtlama testleri hep silik iki cizgiydi.
Suan takvime gore 21 veya 22 ocakta hasta olmam gerek.
Biz bebek icin iliskiye girmistik. Ayin 9 undan itibaren goguslerim sis ve asiri bel agrim oldu.
Suan ise regl olcakmisim gibi his var cunki yumurtaliklarim agriyor. Yarin hasta olmam gerek. bugun yeniden gebelik testi yaptim negatif cikti.
Bugun ev doktoruna gittim. olani anlattim diyorki eger hamile kalamsaydin 8 yil once kalmazdin. sen denemeye devam et. jinekologa gondermiyor. Sizce sorun bendemi?
Cok uzuluyorum cunki yasim 35 ve bebek deneyip olmamasi beni uzuyor. Cunku on yil once bir bebek aldirmistik erken diye.

canım ne kadar zamandır deniyorsun ve olmuyor bilmiyorum ama yaşın 35 ise bir an önce jinekoloğa git bence. sende bişey çıkmazsa eşin de sperm testi yaptırsın. bir sorun varsa bir an önce belli olsun ki sen yada eşin tedavi olun. 10 sene önce hamile kalmış olman bişey ifade etmez ki 10 senede çok şey değişmiş olabilir uzun bir süre bu

YUMURTLAMAN OLMUYOR YAA AZ SAYIDA OLUP BUYUMUYOR OLABILIR CTLAMIYORDA OLABILIR COK BASIT BI DOKTORA GIT HEMEN CBAKILSIN CATLTMAYLA HAMILE KALIRSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…