Hamile kalamıyorum

parissen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
13
0
1
26
8 aydır korunmuyoruz ve olmuyor dr A gittik iki tarafta her şey yolunda sadece hsg çekilmedi hayıt otu böğürtlen kökü türevi şeyleri denemeye mi başlasam bilmiyorum ama çok üzgünüm 😞

8 aydır korunmuyoruz ve olmuyor dr A gittik iki tarafta her şey yolunda sadece hsg çekilmedi hayıt otu böğürtlen kökü türevi şeyleri denemeye mi başlasam bilmiyorum ama çok üzgünüm 😞
Benim hamile kaldığımda 1 seneyi geçmişti 14 15 ay falan olmuştu korunmayı bırakalı. Size tek diyeceğim Allah vereceği zamanı biliyor. Artık 1 seneyi geçti demek ki kesin bi sorun var normal yolla olmaz diyordum emin olmuştum hatta. Ama oldu çok şükür. Gönlünüzü ferah tutun tedavisiz birden oldu benimki neden 14 ay olmadı inanın bilmiyorum. Belki sizinki de vaktini bekliyodur. Ben sadece 1 buçuk aydır foliborn Myforce isimli bir takviye kullanıyordum aklınızda bulunsun belki kullanırsınız

Merhaba,
Yaşınız kaç ? Doktorlar genelde 35 yaş altına 1 ya da 2 yıl bekleyin diyor. Beklenilen süreler boyunca gebelik oluşmadıysa genelde aşağıda ki testler isteniyor.

Rahim filmi
Reglin 3.günü hormon testleri, vajinal ultrason ile muayene, amh testi
Tam kan sayımı ( hem erkek hem kadın için )
Progesteron değeri
Erkek için sperm testi, morfoloji değeri, sperm dna hasar testi.

Alternatif tıp için bir yorum yapamıyorum ama değerlerinize baktırmadan ot vs şeyleri kullanmayın derim. Bazen fayda beklerken ters etki yapabiliyor. Bu forumda örneklere çok denk geldim.

Hiç bir sağlık sorunu yoksa stresten olmayabilir bunun için hep pozitif düşünün annemin bı lafı vardı adet gören bı kadının çocuğu olur yüksek ihtimal olur yani bende bı yıl sonra oldu çok üzülürdüm ağlardım sanki yıllardır çocuk sahibi olmuyor gibi ama sonunda oldu çok şükür

Hiç bir sağlık sorunu yoksa stresten olmayabilir bunun için hep pozitif düşünün annemin bı lafı vardı adet gören bı kadının çocuğu olur yüksek ihtimal olur yani bende bı yıl sonra oldu çok üzülürdüm ağlardım sanki yıllardır çocuk sahibi olmuyor gibi ama sonunda oldu çok şükür
Doğal yollarla kendiliğinden mi oldu yani

Doktora gittim klomen verdi bı de tutunsun diye sanırım bı ilaç daha vermişti çok küçük bı ilaçtı onları kullandığım ay hamile kaldım

Doktora gittim klomen verdi bı de tutunsun diye sanırım bı ilaç daha vermişti çok küçük bı ilaçtı onları kullandığım ay hamile kaldım
Banada bu ay tedaviye başlayacağını yumurta geliştirici ilaç vereceğini söyledi inşallah hayırlısıyla bu sefer olur pazartesi gideceğim adetin 3. Günü

Aynen bana da adetin üçüncü gel demisti beş gün boyunca da o yumurta geliştirici ilacalri kullandim

Kızlar selam. Yumurtlama sürecimi hiç takip etmediğim için maalesef bilmiyorum, bu konuda desteğinize ihtiyacım var. SAT 25 Şubat, 10 Mart'ta lekelenme ve ağrı başladı. Tam 16 gün sürdü, 25 Mart'ta bitti. Dayanılmayacak gibi değil fakat zaman zaman artan (ağrı kesiciye ihtiyaç duyulan), zaman zaman ise hafifleyen/kaybolan bir ağrı bu süre içinde hep devam etti. Reglden 14 gün sonra başladığı için yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Ancak süre çok uzun geldi. Doktora gittim fakat net bir yorum yapamadı. Sizce yumurtlayamama ya da yumurtamın çatlayamaması gibi bir durum olabilir mi? Benzer bir durum yaşayanınız oldu mu?

Korunmayı bıraktıktan 1,5 sene sonra aşılama ile evlat sahibi oldum.Bende hemen hamile kalırım sanıyordum:) 2taraftada herşey normaldi.Bitkisel hiç bir şey denemedim çok inanmıyorum.Folik asit ,vitamin vb kullandım sadece.Kafa rahat olacak,çok klişe bu söylediğim belki ama gerçekten öyle akışına bırakacaksınız.Hsg çektir kafanda soru işareti kalmaz,sonrada sabır doğru zamanda sağlıkla nasip olsun inşallah❤️🙏🏻

Kızlar selam. Yumurtlama sürecimi hiç takip etmediğim için maalesef bilmiyorum, bu konuda desteğinize ihtiyacım var. SAT 25 Şubat, 10 Mart'ta lekelenme ve ağrı başladı. Tam 16 gün sürdü, 25 Mart'ta bitti. Dayanılmayacak gibi değil fakat zaman zaman artan (ağrı kesiciye ihtiyaç duyulan), zaman zaman ise hafifleyen/kaybolan bir ağrı bu süre içinde hep devam etti. Reglden 14 gün sonra başladığı için yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Ancak süre çok uzun geldi. Doktora gittim fakat net bir yorum yapamadı. Sizce yumurtlayamama ya da yumurtamın çatlayamaması gibi bir durum olabilir mi? Benzer bir durum yaşayanınız oldu mu?
Olabilir istersen bi doktora görün

Back
X